minä kahden kuukauden sairauslomalla?!?

En ole koskaan ollut hyvä olemaan tekemättä mitään. Ennen sairastumistani minulla oli viisi työpaikkaa, parisuhde, bailasin ja kirjoitin kahta gradua.

Sairastumisen jälkeen aikani on mennyt uuden elämän hahmottamiseen ja uusien rajojen laatimiseen. Kummallakin kerralla palatessani työn tai opintojen pariin olen ylittänyt rajani ja palannut tälle pitkälle kahden kuukauden sairauslomalle.

Ja nyt kun palikat ovat kohdallaan ja lääkitys on oikea – mitä ihmettä minä teen kaksi kuukautta

Olen leiponut, melonut lumisateessa, käynyt kaikki Kuopion näyttelyt; (M)itä Kuopion taidemuseossa ja Ikonit VB-valokuvakeskuksessa.

Olen siivonnut matkailuauton, siivonnut kotona, käynyt Ikeassa, leiponut omenapiirakoita, nukkunut, tutustunut uuteen musiikkiin Spotifyssä ja niin… perustinhan minä tämän bloginkin.

Jos sinulla siis on BookBeat tai Spotify suosituksia – kerro toki. Lähiaikoina olen pitänyt Country kind of love -soittolistasta, Okaya Kayasta, uudesta Bon Iverista ja A-Trakista.

Kirjoista viimeksi rakastin Elena Ferranten Napoli-sarjaa.

Tällä viikolla matkaan Oulangan kansallispuistoon kiertämään jonkun helpohkon kierroksen. Majoituspaikassa oli ulkoporeammeet ja kaikkea kivan oloista tekemistä.

Kirjoitan reissusta myöhemmin lisää!

Mutta auttakaa nyt tyttöä mäessä. Mitä ihmettä ihminen tekee kaksi kuukautta, kun olo on ihan OK, mutta pitäisi vaan levätä.

Kommentit (4)
 1. Itsekin tulin ehdottamaan Antti Holmaa. Spotifyissa on myös podcast nimeltä shut up brain jota voin suositella.

  1. Kiitos! Laitan listalle!

 2. Moikka! Kiitos rehellisyydestäsi ja postaustahdistasi, tämä sinun blogi on minun lääke niihin tyhjiin tylsiin hetkiin. Jos et ole vielä kuunnellut Auta Antti -podcastia ja uusia Radio Sodoman jaksoja, suosittelen hyppäämään niiden kimppuun, tuo podcast löytyy ainakin Spotifysta. Ja sit musan puolella tuntuu putkahtelevan koko ajan uusia julkaisuja, esim. Angel Olsenin levy tuli ulos just viime viikolla. https://www.youtube.com/watch?v=Jjt698Zv5jQ

  Jaksuja ja haleja Helsingistä!

  1. Radio Sodomahan se lähtee pyörimään matkalla Lappiin. Tämä oli paras muistutus! Kiitos!

   Jaksuhaleja, (yikes) myös helsinkiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *