Äitiys nakersi pois viherpeukaloni

(teksti sisältää mainoslinkkejä)

Mitä ihmettä kävi syvällä sisimmässäni asuvalle viherpeukalolle? Se taisi olla äitiys joka tuli ja nakersi sen pois minusta. Ei nykyään ole aikaa hoitaa mitään muuta kun lapsia ja koiraa (ja sitä isoa karvaista). Viime vuonna sain suurin ponnisteluin joitakin daalioita, liljoja ja gladioluksia maahan keväällä. Epämukavaa se kyllä oli raskaana norsunkokoisena kyykkiä kuopan äärellä. En tiedä mitä daalioille kävi, mutta ei ainakaan hyvin käynyt kun niitä ei näkynyt. Lilja kukki kyllä ja gladioluksista olin todella ylpeä, ne olivat ihania. Ihailin niitä olkkarin ikkunasta kun hoidin vastasyntynyttä Tipua kesän loppumetreillä syksyn kynnyksellä.

musta multa.jpg

Nyt ajattelin hieman ryhdistäytyä ja yrittää elvyttää kuivahtaneen ja kärsineen palmuni, joka on ollut ainoa niin sitkeä sissi sisäkasveistani etten ole saanut sitä tapettua. Käväisin Hong Kong*-tavaratalossa hakemassa multaa ja isomman ruukun. Mukaan tarttui muutakin tarpeellista tilpehööriä. Ostan usein sieltä koiralle ylläreitä ja katselen parhaat alennukset.

Tällä kertaa löysin puoleen hintaan plafondin ruokatilaan joka vaati hieman lisävaloa, sekä puoleen hintaan viiden kympin hupparin. Ainoa iso virheostos oli pääsiäismunat MilkyKid jotka maistuivat kyllä todella halvalta ja mitäänsanomattomalta suklaalta, en voi suositella. Mutta paljon muuta kivaa kotiin ja vapaa-aikaan löytyy kyllä Honkkarin* sivuilta jos haluat kurkata ;).

Tilailin kukkasipuleita taas kaverin kaverin kautta, mutta tällä kertaa vain yhden daalian jos myyrät syö sen niin ei niin harmita. Saas nähdä tuleeko niistä enemmän stressiä vai iloa lastenhoidon ja alati perässä laahaavien pyykkivuorien lomassa :D.

honkkari.jpg

plafondi.jpg

Vasta tästä kuvasta tajusin että taisi tuo kiinnikkeen metalli mennä vinksis vonksis, täytyypä suoristaa. Tuli hieman kiire kiinnittää plafondi kattoon  Tipun ruokailun aikana ettei se hajoa meidän huushollissa ennenkuin on päässyt kattoon asti. Häiritseekö tuo sinun silmää?

Kuvat: ©Paulina

*Mainoslinkki

puheenaiheet ajattelin-tanaan sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *