Apua, minäkö kuntosalille!?!

Kaupallinen yhteistyö Color4Care

laika.JPG

Kyllä, olen vanhaa koulukuntaa. Minusta lapsilla on edelleen hiihtoloma eikä mikään talviloma joka menee vain sisällä sipsejä syödessä ja kännyköitä räpeltäessä. Pakotan heidät pihalle, niin suuret kuin pienet, säällä kuin säällä. Meidän neljä poikaa eli teini, esiteinit ja viisivuotias ovat kaikki täysin kestämätöntä seuraa elleivät he päästele höyryjä ulkona useamman kerran vapaapäivinä. Onneksi meillä täällä böndellä on hehtaareja missä juosta koheltaa jottei koko kämppää tarvitse hajottaa. Olen jopa saanut heistä kitkettyä sen mitä he ensalkuun tekivät, juoksivat ympyrää alakerrassamme ja eestaas yläkerran rapuissamme koiran kanssa. Se oli raivostuttavan uuvuttavaa touhua katsella. Ainut ketä saa vapautuksen ulkoilusta tällä lomalla on Tipu, joka on edelleen räkätaudissa ja niin kovin poloinen rakas.

Sää on hellinyt vaihteeksi lomakaudella meitä eteläsuomalaisia, ja kerrankin miehen pojat saavat olla meillä lomalla hyvän sään aikaan, sanantarkasti. Yleensä kun pakotan heidät ulkoilemaan lomalla niin siellä he pludailevat ojissa, töröttävät sateessa tai tuovat harmistuksissaan minulle pyykättäväksi mutaan uponneita tennareitaan. Nyt keli on kerrankin semmoinen että heidät saa pulkkamäkeen tai hiihtämään muita mukinoitta.

Tunnen itseni hieman surkeaksi kun patistan poikia liikkumaan ja olen itse täysin passiivinen turjake. Kuntoni on pahimmissa pohjalukemissa koskaan. Hiihdin Poitsun kanssa parisataa metriä postilaatikolle, ja tajusin kuntoni todellisen laidan. Minulla ei ole mitään asiaa ihmisten sekaan laduille ainakaan. Pulkkailukin tuntuu vastenmieliseltä ja vaivalloiselta. Vasta pari vuotta sitten nautin näistä jutuista kovin paljon.

Ilmoittauduin siis harkinnan jälkeen mukaan lempeämpään kuntosaliohjaukseen. Käynnit tapahtuvat vain kerran viikossa, joten jopa minulta pitäisi se jokunen tunti järjestyä aikaa jotenkin, ainut mistä voi tulla haaste on Tipun hoito. Pelottaa aikalailla aloittaa taas pitkän ajan jälkeen, kun taustalla on hermoston pahempi leviäminen (kasvohermokin tulehtui ja turposi niin että jouduin sairaalaan). Myös raskaus toi paljon taas lisää lisäkiloja jo olemassaolevien lisäkilojen päälle.

Blogini pitäisi tällä hetkellä olla Manic Faaaat Mom. Tavoite olisi siis olla vain Fat.

Myös muita lisähaasteita on tullut tässä vuosien mittaan liikunnan suhteen. Polvessani on todettu artroosi, jalkapöydässäni on hermopinne, kantapäätäni vaivaa plantaarifaskiitti, lonkan SI-nivel on ihan rempallaan synnytyksen jäljiltä, ja vatsalihakset ovat pullamössöä. Aloitetaan siis varovasti, jotten taas raivotahdilla hajota hermostoa tai joudu kroonisen väsymyksen kierteeseen…

Nyt sitten tajusin että kaikki urheiluvaatteeni ovat liian pieniä! Kaikki on hommattava uusiksi, ellen sitten yöpöksyissä mene salille. Tähän sattui sopivasti yhteistyön ikkuna Color4Care*-yrityksen kanssa. Heidän nettisivunsa on raikas tuulahdus väri-iloittelua, ja vaikka nimi ja moni tuote onkin suunnattu hoitoalan ammattilaisille, niin sieltä löytyy paljon myös meille muille, kaikkea tennareista  (katso tennarit*) silmälaseihin, paljon väriä ja leikkisää otetta. Himoitsen heidän syötävän söpöjä hoitoalan puukenkätyyppisiä jalkineitaan etenkin fiftari kuoseissa, ne voisivat olla aika herttaiset tämmöiselle böndemaiseman emännälle vaikka ihan vaan keittiössä häärätessä.

hummel.JPG

juoksukengät.JPG

Valitsin kokeiluuni Hummelin* tennarit uudessa suosikkivärissäni. Kerrankin tarjolla oli paljon kokoja myös naisellisemmissa väreissä! Yleensä menen miesten puolelta ostamaan mustat kengät kun naisten lenkkarit päättyvät kokoon 41 ja kokoni on 42. Tästä iso plussa Color4Carelle, hyvä että isojalkaisemmille naisillekin löytyy vaihtoehtoja, ettei aina tarvitse valita sitä joka nyt sattuu sopimaan jalkaan. Muita tennarimerkkejä Color4Carellä on Merrel(pitkäaikainen kestosuosikkini leveämmän lestin ja plantaarifaskiittini takia), sekä Birkenstock*.

Näillä on nyt hyvä aloitella varovasti sitä liikunnallisempaa kevättä, tuntuvat ainakin näin ensi tuntumalta todella kevyiltä ja mukavilta jalassa, vaikka plantaarifaskiitti vaivaakin jalkaa ja laittaa eritysvaatimuksia jalkineilleni.

Jäikö hämäämään mikä on Plantaarifaskiitti? Seuraa blogiani niin siitäkin aiheesta on tulossa tänä keväänä laajemmin juttua, kaiken muun uusperheen kohelluksen lisäksi 😉

kuvat: Paulina©

*jutussa esiintyvät linkit ovat yhteistyölinkkejä

 

 

muoti trendit ostokset liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *