Black Fridayn fiksuja aleja & alekoodeja

Manic Fat Mom

Juttu sisältää affiliate-linkkejä

Tuskaisen laajalle levinneen kulutushysterian Black Fridayn paljoudesta mediassa voi olla montaa mieltä, mutta itse vilkaisen kuitenkin affilinkkejen parhaat alet ja teen joskus Black Fridayna fiksuja hankintoja minulle tarpeellisista tuotteista tai sitten joulua ajatellen...  Tässä pari hyvää tärppiä viikonloppuna:

 

-Lindexin kaikki tuotteet -25% (voimassa 23-26.11.2018). Kestosuosikkini etenkin hyvien naistensukkien ja laadukkaiden lastenvaatteiden osalta, myös isojen kokojen takia tulee Lindexiä suosittua.

 

-Reima alennus -25% valikoiduista tuotteista. (Voimassa 23.-26.11.2018). Kannattaa tarkistaa myös Cybermondayna Reiman alet!

 

-Polarn o. Pyret -30% kuorivaatteista perjantaina. Lauantaina ja sunnuntaina muita mahtavia tarjouksia!

 

-Matsmart tarjoaa 20% alennuksen ostoksesta koodilla BF18FI. Matsmartissa on aina halvat hinnat, hyödynnä silti lisäale! (tarjous on voimassa 22.-30.11.2018)

 

-Fiksuruoka tarjoaa Black Fridayna ilmaiset toimitukset koodilla BLACKFRIDAY. Alennuskoodi koskee yli 29€ tilauksia DB Schenkerin noutopisteille.

 

-Vamskolla tuotteet huimassa -30-80% alennuksessa! Kaikki tuotteet vähintään -30%. (Voimassa 23.-26.11.2018). Tästä olen itse eniten kiinnostunut, pakko kyllä käydä urkkimassa pikimmiten, etenkin So What merkki kiinnostaa, kun minulla oli ajat sitten heidän kengät ja ne olivat luottosuosikkini.

 

Muistakaa ostohysterian lietsonnassa pitää pää kylmänä ja tehdä järkeviä, tarpeellisia hankintoja! <3 Paulina

kuva: Paulina

Kommentoi