Epäonninen viikonalku

ilves jälki.jpg

Ensin talvikenkieni vetskari hajosi. Sitten takkini vetskari hajosi. Nyt koira sitten otti ja karkasi. Ja läppäri teki välikuoleman, sain sen vielä elvytettyä, mutta katsotaan saanko tämän tekstin ikinä julkaistua….

Syytän tästä Maraboun Nougat-patukoita joihin olen kehittänyt epäterveen salasuhteen.

Ilman takkia on kovin kylmä. En tykkää. Lähdin kylille etsimään uutta, vaikka näin reissun alla harmittikin ajatus siitä että joutuisin investoimaan uuteen takkiin kun talvikin on kohta ohi. No eipä tarvinnut rahaa törsätä, kyläpahasessa ei ollut minulle yhtäkään sopivaa takkia. Lämpimät takit oli kaikki jo alemyynneissä poistettu valikoimasta ja tilalla oli avuttomia, lyhyitä tikkitakkeja. Vedä nyt semmoinen niskaan kun ulkona on -26°C. Pettyneenä palasin kotiin ja harmittelin sitä etten pääsisi lenkille koiran kanssa. Mieheni takit kelpaisivat muuten, mutta jostain syystä takamukseni on saanut sen verran muotoja ettei ne oikein tahdo mennä alempaa kiinni. Syytän tästä Maraboun Nougat-patukoita joihin olen kehittänyt epäterveen salasuhteen. 

jälkiä lumessa.jpg

Tilasin takin sitten Halosen nettikaupasta, joten joudun odottamaan parisen päivää ennen kuin pääsen edes sovittamaan sitä muhkean nougatpyrstöni ylle. Koska en pääse koiran kanssa mitenkään lenkille, ja koska koirien kiinniolopakko alkaa huomenna, niin ajattelin ihan vain vähän juoksuttaa Minniä pellolla. Sehän otti sitten ja ampaisi kuin ammus naapurin maita pitkin metsikköön ja on ollut sillä tiellä kolmisen tuntia nyt kovassakin pakkasessa. Kauriita, peuroja ja jäniksiä siellä on runsaasti ainakin, joten toivon että se jäljittää niitä sen ilveksen sijaan, jonka jälkiä on ollut pihallammekin öiden jäljiltä. En voi lähteä etsimäänkään sitä rasittavaa otusta kun Tipu nukkuu päikkäreitään, niin sielläpähän painelee…. Jää nähtäväksi kuinka koiran käy, hieman kyllä rupeaa huolestuttamaan kun pitää pian lähteä Tipun kanssa hakemaan Poitsua päiväkodista. Jos se ilves vaikka söi sen.

Kuvailen usein jälkiä ulkoillessani, sillä vilautan niitä joskus avomiehelle joka on metsästäjä. Näissä kuvissa on jotain jälkiä, mutta voitte vapaasti arvella kenen, en mene noista takuuseen. Kauriin jälkiä olen ainakin nähnyt tänään tuossa pihassa. Toisaalta voisi olla vaikka avaruussian minun jälkitunnistustaidoilla. Jos tässä nyt on ollut paljonkin vastoinkäymisiä (lisääkin olisi listata mutta menisi liian pitkäksi ja syvälliseksi), niin eikö se sitten tarkoita että karma palkitsee minua myötätuulella ensi viikon etelänlomalla yksin kapuloissa 5-vuotiaan ja 7kk vanhan kanssa? Tarkoittaahan?

-Paulina

suhteet oma-elama hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *