Happy Socks kokeilussa

IMG_3718 copy.jpg

Kaupallinen yhteistyö Color4Care

Kun näin että Happy Socksit olivat tulleet Color4Caren valikoimaan, mietin että nyt on oiva tilaisuus pistää ne esille blogiini. Happy Socks perustettiin vuonna 2008 keväällä Ruotsissa, ja tänä keväänä kymmenen vuotta täyttävä yritys on jo saanut paljon suosiota pitkin maailmaa. Olen aina ostanut pitkälti tylsähköjä perusvaatteita arkeen, mustaa, tummansinistä ja kylmänharmaata, mutta sukat ovat aina olleet villinpuoleisia. Mielestäni sukilla voi viestittää paljon. Asiallisuutta tarpeen vaatiessa, tyttömäisyyttä, humoristisuutta, asennetta ja vaikka mitä. Itselläni on aina ollut kaapissa ne kaupan villeimmät sekä nippu mustia sukkia, mutta nyt vasta näitä aivan ihania Happy Sockseja!

happy socks fruits.jpg

happy socks paisley.jpg

Valitsin kokeiluun ihanan lahjapaketin hedelmäkuvioisia sukkia (näitä on näkynyt jo jonkin verran mutta en vain kyllästy niihin), sekä yhdet ihanan tyylikkäät mutta veikeät Paisley-kuosiset sukat.

Sukat ovat olleet jalassa koko päivän. Ensituntumalta voin sanoa että tuntuvat laadukkailta, ne eivät pyöri lattajaloissani kuten useat halpissukat tekevät, eivätkä varret purista taikka luisu. Ystäväni osasi myös kertoa kokemuksia pidemmästä käytöstä, ne ovat kuulemma olleet hänellä kestävät. Happy Socks ohjeistaa pesemään sukat väärinpäin ja välttämään rumpukuivausta. Itse en voi pestä sukkia väärinpäin, sillä meidän koiralla on karvanlähtöaika eikä karvat ja muu pörtö poistu silloin tarpeeksi tehokkaasti, mutta rumpukuivausta voin toki pyrkiä välttämään.

Color4Carellä on valikoimassaan myös tukisukat* joita ilman en olisi kestänyt Kanarian lentomatkoja niin hyvin kuin kestin. Tukisukat ovat suuri apu moneen työhön ja arkiaskareeseen, ei pelkästään hoitoalalle. Lisäksi Color4Careltä löytyy alusvaatteita* sekä tukisukkahousuja.

Untitled-1 copy.jpg

IMG_3656 (1024x852).jpg

happy socks bananas 2.jpg

IMG_3745 (1024x752).jpg

En osaa sanoa mikä pari on eniten mieleeni, kun ne ovat kaikki ihania tavallaan. Mikä on sinun suosikki?

ps. Näiden kuvaamisestakin tuli aika Happy olo, sen verran hölmöjä jalkaposeja sain aikaiseksi että parit naurut irtosi :D. Tässä vielä linkki Color4Caren Happy Socks-valikoimaan*

Kuvat: Paulina©/Manic Fat Mom

*mainoslinkki

muoti trendit ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *