Helsingin Kädentaitomessut 2019

Tuli käväistyä sunnuntaina Helsingin kädentaitomessuilla 2019. Katajannokan Wanhan sataman tilat eivät tälläkään kertaa jättäneet kylmäksi, tunnelma katumaisessa miljöössä on mukava ja lämmin.

Olin yllättynyt messujen tarjonnasta ja tasosta. Kädentaitoja todellakin esiteltiin. Etenkin nahkatyöt, askartelumassakorut ja erinäiset ompelutyöt olivat taidokkaasti tehtyjä. Rakastuin useampaan juttuun niin, että minun on varmaankin katsottava nettikauppoja myöhemmin jos niitä sittenkin ostaisi…

kangas kapinan kankaat
Valtavat ostokseni.

 

Ystäväni löysi ihania ja arvokkkaampia löytöjä, itse pidin kukkaronnyörit tiukalla. Päätin tyytyä pariin resoripalaan, kangaskapinan ihanaan omasuunnittelemaan kettukankaaseen, sekä pariin lasipalloon. Lasipallot olivat ehkä tarkoitetut joulukuuseen, mutta minulla ne tulevat ainakin ikkunaan roikkumaan lomittain. Sympaattinen herra joka myi ne minulle, kertoi niiden olevan kierrätyslasia vanhoista viinipulloista. Arvostin niitä heti enemmän. Saadaan viinipulloja meidänkin kotiin sitten vaikka koristemuodossa, kun olemme niin kuivasuisia.

Pieni miinus tulisi ehkä taitonäytöksien ja esittelyiden vähyydestä. Olin ennalta vilkaissut messujen tarjontaa, ja jotenkin olin kuvitellut että olisin nähnyt jotain hieman suurieleisempää, mutta demot jättivät hieman kylmäksi. Toki asiakkaita palveltiin reippaasti, mutta olisin ehkä odottanut jotakin hieman enemmän. Ehkä energiat alkoivat olla jo lopahtamassa siinä vaiheessa kuin kävin, sunnuntaina paria tuntia ennen sulkemisaikaa. Toisaalta messujärjestäjä ehkä voisi tarjota jotakin esityksiä, lavaa tai muuta vastaavaa showta?

Kaiken kaikkiaan kaunis ja yhtenevä tapahtumapaketti mukavassa miljöössä ja ilmapiirissä, suosittelen käydä ensi vuonna! Tänä vuonna oli sattuma että löysin paikalle, tiedottaminen ja mainostaminen ei ollut aivan agressiivisimmasta päästä, sanoisin.

 

<3 Paulina

kuvat: ©Paulina

Kommentit (2)
  1. Kaunismäessä
    6.3.2019, 08:22

    Kiitos postauksesta, pääsin sun blogin mukana ”käymään”messuilla 🙂 Mitä meinaat tehdä kettukankaasta?

    1. Voi kiitos kun luit😊. Kettukankaasta ajattelin ommella paidan 6v J-poitsulle, täytyy ehkä ensin tunnustella hyväksyykö hän kankaan… jos ei niin jotain kivaa tytölle, vaikka tunika. Tai itelle pipo <3paulina

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *