Jess! Takaisin töihin lepäämään

Miten on teillä? Tuntuuko sinustakin joskus viikonlopun tai perheloman jälkeen että ihanaa oli, mutta huh-huh, onneksi pääsee töihin lepäämään? Minusta tuntuu. 

bumbo.jpgBumboa piti koekäyttää ennen sen pois antamista. Meillä tuo ei koskaan toiminut, Tipu on liian kiireinen ja hoikka likka istuakseen moisessa.

Loma oli oikein mukava kaikkine kommervenkkeineen, pientä draamaa ja riehumis-perussettiä, riitoja ja rakkautta. Teinit ja leikki-ikäiset pitävät todellakin elämäni vaihtelevana. Putkitukos piti meidät kiireisinä, kun sai soitella putkareita ja itsekin rassata röörejä. Vessaa toimitti takapiha ja muovikassi (oksu, niinpä). Suihkuna toimi wet wipesit. 

Nyt on ihanaa palata huomenna rentouttavalle koulutuspäivälle, luennolle joka kestää seitsemän tuntia, helppo nakki! Tiistaina on mukavaa mennä töihin, kaikki haasteet otetaan loman jälkeen ilolla vastaan (tai jos ei sittenkään, niin aina voi pistää nokan kohti uusia haasteita).

Etelän porukalle tsemejä loman loputtua, ja muille ihanaa tulevaa hiihtolomaa! Ja ei lomaileville muuten vain aurinkoisia kevätpäiviä!

<3 Paulina

 

 

suhteet oma-elama vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *