Kirppislöytöjä Poitsulle ja Tipulle osa1

Harrastan nykyään kirppareilla pyörimistä. Se on kätevä tapa kierrättää, päästä ihmisten ilmoille ja tappaa aikaa näin äitiyslomalla, sekä tietysti säästää rahaa. Sitäpaitsi olen aika ronkeli niin en haali mukaani sieltä paljoa roinaa (en tiedä, olisikohan mieheni tästä samaa mieltä, hmm…).

Harmittaa vain se että täällä böndellä kirpparit aukeavat kymmeneltä, ja yleensä olen kylillä asioilla jo yhdeksän aikaan kun vien Poitsua päiväkotiin. Tänään pyörähdin kaksi kirpparia läpi siinä toivossa että olisin löytänyt vanhanaikaiset monot Poitsun vanhanaikaisiin suksisiteisiin, mutta toivotontahan se oli. Sukset ovat niin hyväkuntoiset etten millään suostu niistä luopumaan, joten otin tämmöisen mahdottoman tehtävän ja metsästin niitä nettimarkkinoilta ja facebookin roskalavoilta kokonaisen viikon. Kun kiire alkoi pukkaa sen mukaan kun luntakin vähitellen tulee taivaalta niin otin ja kyselin pokkana yhdeltä facebookin roskalavalta olisiko jollakin monoja toivotussa koossa lahjoittaa. Viiden minuutin sisään tuli viestiä että saa hakea pois. Jee, mies saa luvan hakea kotimatkalla, kun hänellähän on niin paljon vapaa-aikaa, ihan useita kymmeniä minuutteja päivässä, hah. No liiottelin hieman, ne yleensä menee Tipua hoitaessa tai työsähköposteja lähetellessä. Onhan hänellä vessakäynnit omaa aikaa. Ilmankos istuu siellä niin kiireettä.

IMG_20180116_124121.jpg

Etsiessäni niitä monoja löysin parit muut jutut. Pari ihanan söpöä mekkoa Tipulle, joko talven juhlamenoihin tai sitten kanarianmatkallemme 1€/kpl, uikkarit 3€ (törsäsin mutta olivat kuin uudet), Poitsulle varahousut päiväkotiin olivat 2€, eilen hänet nimittäin lähetettiin päiväkodista kotiin kaverin vaatteissa kun oli kolmet vaatekerrat menneet pissaisiksi. En tajua miksi ihmeessä siellä vessassa pitää niin kiire olla kohta viisvuotiaalla ettei ehdi tiputella pönttöön saakka ja sitten vetää housuja jalkaan. Hitto jos itsekin olis niin hätäinen että päästäis puolet housuun, tosi käytännöllistä. 

Paras löytö oli kestovaipat jotka olivat aivan uudet, tunnistan kyllä kun eivät olleet edes yhtä pesukertaa nähneet. Nämä Imsevimsen taskuvaippa ja Myllymuksujen AIO (all in one) kestovaipat olivat Poitsun äitiyspakkauksessa vuodelta 2012, ja olivat kovassa käytössä ja hyväksi havaittuja. Kaupan hinnoissahan noista saisi pulittaa imuineen päivineen 45-60€, nyt niistä oli pyydetty 4,20/kpl. Mutta pöytä oli lopettamassa niin ne olivat 0,40€/kpl. Jess mikä löytö! Yritän säästää pitkän pennin Tipun kanssa sillä että kestoillaan kotona ollessa, ja käytetään öisin tai kylillä kertsejä jotka anoppi on kultaisena meitä tasasin väliajoin lahjonut. Olen kohta kuuden kuukauden aikana ostanut kaksi pakettia vaippoja meidän perheen laskuun.

Lisäksi toiselta kirppikseltä löysin ihanan valkoisen essuhameen Tipulle 1€ (tykkään pukea häntä vanhaksi muoriksi), ja feikkicrocsit (joo, tiedetään…) Poitsulle rantakengiksi matkalle 0,50€. Niitä en saanut kuvattua kun jäivät auton konttiin enkä varmasti enää pistä nokkaani ulos turhaan tuonne hyytävään viimaan. Sää oli tänään huomattavasti parempi shoppailuun kuin ulkoiluun!

 

 

perhe lasten-tyyli vastuullisuus raha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *