Manic Fat Mom meni instaan!

Heippa hei ja kaunista kevätpäivää! Onpas todella kiireiset viikot takana, ja blogihommat ovat saaneet lähinnä muhia ajatuksissa ja blogikalenterini täyttyä ideoista ja tulevista prokkiksista. Päivitän vaihteeksi siis ihan vain kuulumisia.

Poitsun, 5v, kanssa on edelleen todella paljon kädenvääntöä ja jatkamme perheneuvolan psykologin tapaamisia jotta saisimme struktuuria haasteelliseen tilanteeseemme. Palvelu on ollut aivan ihana, suosittelen kaikille. Siellä ei ole käsittelyssä ainoastaan haastava villi lapsi, vaan koko uusioperhe saa sieltä hyviä vinkkejä toimintamalleihin ja yhteisiä pelisääntöjä haastetilanteisiin. Toivottavasti nyt tuo ikäkin alkaa pian helpottamaan vaikeaa vaihetta (täytän kesällä 33 ;P).

manicfatmom.jpg

Kevään tunnelmia

Tipu, 9kk, nousee itse seisomaan tuetta, kävelee ahkerasti brio-kärryjensä tuella ja roikkuu äitinsä punteissa kiinni koooooko ajan. Hänellä on puhjennut rytinällä kolme ylähammasta ja kiukuttelu on ollut lähiviikkoina melkoista. Odotan säyseämpiä hetkiä, ja aikoja jolloin minulla olisi oikeasti tarpeeksi energiaa jaksaa opettaa häntä enemmän omaan sänkyyn. Nyt hän nukkuu ekan pätkän omassa sängyssä, ja herää aina klo 23 tissille, jonka jälkeen hän koisii meidän välissämme. Olemme suhteellisen isorunkoisina aikuisina oppineet nukkumaan pikkuruisilla sängynreunankaistaleilla, mutta joskus olisi ihanaa saada nukkua taas Hanin kainalossa.

Mehiläiset ovat edelleen pihassa, vaikka kovasti odottelen että Hani saa ne vietyä yhteistyökumppaneilleen. Hunajaa olisi tiedossa tänä vuonna ehkä hieman enemmän. Jotta emme hukuta sillä itseämme ja sukulaisiamme kuten viime vuonna, saamme ne luultavasti eteenpäin jonnekkin, jos hyvä tuuri käy.

Manic Fat Mom on nyt instassa! Viimeiseen saakka olen vältellyt sitä, sillä tuntuu että some ja blogi ja muut räpellykseni vie jo tarpeeksi silmäni tietsikan ja älypuhelimen näytölle. Olen kuitenkin halunnut seurata muita bloggaajia instassa ja tuntui että se on aika helppo reitti etenkin puhelimelta saada kuvia julkaistua, joten väistämättä nyt sit eksyin sinne. Seuratkaa ihmeessä- mielenkiinnolla odotan myös mielenkiintoisia seurattavia sitä kautta! Manic Fat Mom Instagramissa.

Tulossa on lähipäivinä viime kuun luetuimmat 3+1, sekä ensi viikolla suunnitteilla on vähän vakavampi avautuminen, mutta siitä en vielä paljasta mitään sen enempää…

<3 –

Paulina

Stay tuned – seuraa Manic Fat Momia Lilyssä (klikkaa sivupalkista) tai Blogit.fissä. Tykkää facesivuistani, niin kuulet sitä kautta uusimmista julkaisuistani. Instagram-sivuni löydät tästä, ja Bloglovin´issa voit seurata tästä. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen manicfatmom@gmail.com mikäli sinulla on asiaa minulle.

Julkaistu alunperin 5.5.2018, uudelleenjulkaistu teknisten haasteiden takia.

perhe lapset vanhemmuus ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *