Nonniin 2019! Eteenpäin sanoi mummo lumessa…

En tiedä onko kukaan kaivannut minua näinä blogin hiljaiselon hetkinä, mutta toivon että kevät olisi taas blogissani aktiivisempaa aikaa. Syksyllä tuntui että kaikki rattaat lähti kertarytinällä pyörimään. Perheyrityksemme vaatii aikaa, investointeja, ja suuren määrän markkinointia. Joten haukkana olen somettanut sen parissa, ja näin ollen manicfatmomin insta ja blogi on joutunut kärsimään ajanpuutteen vuoksi. Portfolioni osaamisestani kouluun on aivan levällään, muhitutan ideoita vasta jossakin takaraivon perukoilla, ja keräilen eriskummallista materiaalia sitä varten.

 

satsuma.jpg

 

Ja sitten kävi klassiset. Anoppini nakitti viime keväänä minulle nettisivunsa päivitykset, vaikka yritin varovaista vastarintaa epävarmuudestani aihealueen osaamisesta johtuen. Noh, tietysti se sitten päättyi siihen että sain vääntää päivityksiä muillekin,tehdä yrityksemme nettisivut, isäni nettisivut, omat nettisivut… ja lisää koneella istumista on tiedossa. Kivaahan se on uutta opetella, mutta jestas kuinka aikaa vievää! 

 

Koska hommia on lastenhoidon, yrityksen, blogin ja erinäisten muiden projektien parissa vissiin liian vähän, keksin parit keikkahommatkin. Lisää töitä siis mistä ei saa liksaa, jee! Tuntuu jatkuvasti siltä että sitä enemmän painaa niska limassa, niin satelee tarvetta investointeihin ja kelan tuet nakertuvat olemattomiin. Mutta tekeehän sitä hullunlailla töitä vaikka harrastuksena, ja varsinkin jos työt ovat hyväntekeväisyyden pohjalla, kuten henkilökohtainen avustaminen sairaille, mehiläisten hyvinvoinnin edistys tai kuntamme lasten hyvinvointi, niin ainakin saa palkaksi hyvän mielen ja voi nukkua yönsä hyvin. Toki olisi kiva jos joskus olisi leipää tai jopa voita siihen leivän päälle näillä työmäärillä :).

 

Mutta hei, seuraavassa postauksessani isoin uutiseni ikinä -stay tuned!

 

<3 Paulina

 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *