Reissukausi alkaa- tuotearvostelussa Bagheera Merimiessäkki

bagheera laukku.JPG

Kaupallinen yhteistyö Color4Care

Ihanaa! Kevään tullen alkaa yleensä myös reissukauteni, pienten lasten myötä vain jokseenkin hiljaisempana kuin ennen. Olen aina rakastanut aavaa moottoritietä, sekä pikkuisia, idyllisiä, mutkikkaita hiekkateitä maalaismaisemissa. Sinä vuonna kun taloustilanteeni alkaa kohentua, aion reissata suomea ristiin rastiin, ja miksi en muitakin lähimaita. Tänä vuonna taidan kuitenkin tyytyä pikkuisen Tipun, 8kk, ja Poitsun, 5v., kanssa lähinnä mökkeilemään omien sekä puolisoni vanhempien mökeillä. Myös sukulaisten iloksi aioin raahata älämölöävän revohkamme kyläilemään.

bagheera bag (974x1024).jpgAuton pakkaustouhussa Hanin tyylikkäissä linttaanastutuissa Reinoissa.

 

Sain tuotekokeiluun Bagheeran 60-litraisen merimiessäkin. Se pääsi heti mukaan mökki- sekä anoppilareissulle kaakkoissuomeen pääsiäisenviettoon. Laukku oli mukava kantaa olalla sekä kädessä ja tuntui heti omalta. Sitoudun yleensä reissukassiini vuosiksi eteenpäin, joten niihin kehittyy jo jonkinlainen suhde. Tuntui heti että olimme samalla aaltopituudella. En ota tätä enempää kantaa siihen, että imetyksen mureuttama nuppini on laukun kanssa samalla aaltopituudella.

Laukku on ihanan jämäkän ja laadukkaan tuntuinen. Merimiessäkkihän on materiaaliltaan vedenpitävä, sekä vetskarit sun muut aukot ovat sen mallisten ompeluteknisten ratkaisujen takana että niistäkään ei pääse ihan heti sisään roiskevedet eikä sadevedet. Kätevää lasten kanssa, siitä saa helposti pyyhittyä puklut, suklaat, maissinaksumössön ja jopa ajoittain matkapahoinvoivan koiramme vahingot tarvittaessa XD.

Laukussa on ihanan järeät vetskarit, ja pidän etenkin luukkuosan sisätaskusta jossa pikkutavarat ovat näppärästi luukun nostamalla näkyvillä verkko-osastossa.

Laukussa on kaksi olkahihnaa, joten siinä saa painavampaakin lastia kannettua vaikka kahdestaan. Niputettuna hihnat toimivat myös oikein mukavasti yksin kantaessa. Pienenä miinuksena voisi sanoa laukun painon, mikäli etsii sitä kevyintä ratkaisua niin paksuhko, vedenpitävä materiaali ei ehkä ole se heppoisin. Tarkoituksiin joissa kuitenkin tarvitaan kestävää, laadukasta ja painoa kantavaa kassia, tämä on omiaan. Roiskeenpitävyys voi olla käytännöllistä festareilla, telttaillessa, merellä, järvellä, tai ihan vaan reissussa lasten ja eläinten kanssa.

Color4Careltä löydät lisäksi tuttuja brändejä kuten Hummel, Wock, ja Toffeln.

laukun vetoketjut (1024x683).jpg

Onko sinulla jo kevättä rinnassa ja menomono vipottaa tien päälle?

kuvat: ©Paulina

muoti trendit matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *