Top 3 + 1 Tammikuu

IMG_20180126_200752.jpg

Alan jatkossa pitämään Top3-listaa kuukauden luetuimmista kirjoituksistani, ja nostan mukaan myös yhden jonka koen jäänneen hieman pimentoon (ns. kuukauden oma valinta). Tammikuun lista tulee näin hieman jälkijunassa, mutta tässäpä se nyt kuitenkin!

1.Kaikista luetuin juttuni

Aktiivimalli ajaa kotiäitejä ahdinkoon on minun luetuin ja jaetuin juttuni. Se lähti jakoon facessa ja meni hieman tunteisiinkin. Poliittiset kannanotot eivät ehkä jatkossa ole blogissani kovinkaan paljon esillä, mutta nyt kolahti aihealue niin arkeeni että oli pakko jakaa hieman ajatuksia. Aihe on edelleenkin ajankohtainen joten saa kommentoida ja jakaa 🙂

d.jpg

2.Kummallisia aasinsiltoja

Joskus yksi tapahtuma voi aiheuttaa melkoisen vaikutuksen ajatuksenjuoksuun. Lue Peltirytinällä avioliittoon.

IMG_20180123_121833.jpg

3.Tunteikkaampaa

Paljon onnea rakkaani puoli vuotta! on varmaankin oma suosikkini tähän mennessä. Joskus tulee avattua enemmänkin sielunmaisemaa ja näytettyä herkkääkin puoltaan näiden arkisten juttujen lomassa <3

IMG_20180131_125241.jpg

 

+ 1 oma valintani

Päiväni roskisdyykkarina ei ollut se visuaalisesti kaunein eikä taustatyöltään vaikein juttu(tai miten nyt ottaa, jos dyykkauksen laskee taustatyöksi ;)) , mutta se kuvaa kyllä hyvin tätä kaoottista arkeani böndellä. Saakoon se nyt sitten kaikessa vaatimattomuudessan +1 paikan tammikuulta.

Julkaisen helmikuun Top 3 + 1 listan torstaina, ja lomakuulumisia on tulossa pian etelänmailta! Ihanaa viikkoa Sinulle!

Stay tuned – seuraa Manic Fat Momia Lilyssä (klikkaa sivupalkista) tai Blogit.fissä. Tykkää facesivuistani niin kuulet sitä kautta uusimmista julkaisuistani. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen manicfatmom@gmail.com niin saan sinut lisättyä sähköpostilistalleni, jota kautta saat tiedot uusista blogikirjoituksistani.

-Paulina

Kuvat: Paulina , kädet pngtree.com

suhteet oma-elama vanhemmuus syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *