Trendi, joka kannustaa jättämään yksinäiset ja masentuneet

Otin tässä taannoin ja lopetin yhteistyökuvion erään henkilön kanssa, koska henkilö jonka kanssa työskentelin, oli vakavasti masentunut. Hän antoi pahan olonsa valua kaikkiin hänen ympärillään, niin perheenjäsentensä  kuin muidenkin, enkä kokenut enää jaksavani sitä. Tein täysin oikean päätöksen.

yksinäinen

Pitkästä stressistä ja pahasta olosta on kestänyt toipua, olen käynyt terapiassa puhumassa ja ensimmäisenä päätöksen tehtyäni, minulla puhkesi herpes. Tuo niin ihana merkki siitä, että taas  on menty jaksamisen äärirajoilla, se aina ilmaantuu oikeaan suunpieleeni kun vaikein pätkä huipentuu taikka on ohitse.

Mutta.

Siinä missä tein oikean päätöksen itsekkäistä näkökulmista, mietin myös päätöstä koko kevään ajan hänen kannaltaan. Hän tarvitsee minua, olen oikea ihminen työhön, ja helpotan hänen vaikeaa tilannettaan. Päätös oli niin vaikea siksi, etten voi sietää uutta trendiaaltoa joka lifestylessa ja henkisten aforismien värittämässä somevirrassani on nähtävissä.” Leikkaa  vaikeat ihmiset ulos elämästäsi. Surround yourself with people who build you up. Perheesi ovat he, jotka rakastavat ja kannustavat sinua, olivat sitten valintasi minkälaisia tahansa. ”

Paskanmarjat. Älä leikkaa vaikeita ihmisiä ulos elämästäsi, he ovat luultavasti niitä, jotka tarvitsevat sinua eniten. Jos vain ympäröit itsesi YES-meneillä ja positiivisilla hötöpäillä, et saa minkäänlaista vastakaikua kriittisille ajatuksillesi, etkä näin ollen löydä pohjaa itseäsi kehittääksesi. Perheesi ovat he, kenelle olet sukua, ketkä näyttävät sinulle peilin kun sinun tulisi katsoa siihen, ja eivät käännä selkäänsä vaikka olisit ansainnut sen jo kymmeniä kertoja.

Anteeksi päätöksestäni, annoin kaikkeni, mutta sekään ei riittänyt. Otetaan kuitenkin ajoittain kaikki yhteyttä siihen kehen vähiten jaksaisimme. Neuroottiseen ystävään, hermoilevaan mummoon, ja siihen  yksinäiseen, jonka kaikki häivytimme elämästämme.

<3 Paulina

suhteet mieli hyva-olo ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *