Vaatetta muksuille matkaan

Kirppislöytöjä Tipulle ja Poitsulle osa 2 

Yritän kuumeisesti bongata alati lähestyvälle kanarian matkallemme vaatetta, mutta tuppaan löytämään kaikkea muuta ”tarpeellista”. Vein eilen tavaraa kirppikselle, olin varannut kirppispöydän kahdeksi viikoksi. Kävin kassalla kirjoittamassa sopparin kun tajusin että olin jättänyt maksuvälineet kotiin- ihan hieman noloa olla siinä sitten että tuota, krhm, saanko ilmaisin vuokrata pöydän? No oli kyllä sen verran ihana kirppismyyjä että sainkin, joten lupasin tulla heti seuraavana aamuna maksamaan. Kävin sitten siellä aamupäivällä maksamassa, ja kas, vieressähän oli söpöt pinkit muovituolit Tipulle kesäksi ulos. Maksoin niistä 3 euroa. Sitten huomasin nuo ah niin vihatut ja rakastetut crocsit tyrkyllä. Minusta niissä oli hintaa hieman liikaa, 5 euroa, mutta ostin ne silti koska toisin kuin aikuisten crocsit niin nämä pikkuruiset pinkit olivat oikeasti tosi söpöt, ja voisivat ihan oikeasti tulla käyttöön lomalla. Sitten löysin Tintun klassikko dinopuvun ja huppupipon 5:llä eurolla. Minusta se ei ollut liikaa pyydetty suomalaisesta käsityöstä. Mukaan tarttui vielä Poitsulle askarteluun styroksipalloja ja keltaista huopaa 1,50euroa yhteensä. Olen siis rahankeruurityksessäni kirppispöydän vuokrahinnan ja kirppisostosten kanssa miinuksella yhteensä 95€, joten hyvin menee.

Tipu on nukkunut huonosti päikkäreitänsä lähipäivinä. Taitaa uudet taidot nyt olla niin jänniä ettei nukkumiselle ole aikaa. Sillä viikolla kun 6kk tuli täyteen rupesi tapahtumaan rytinällä. Konttaaminen alkoi onnistumaan ykskaks enenevissä määrin, hän oppi istumaan, sekä seisomaan tukea vasten. Tietysti kun en tajunnut että hän on kehityksessä niin pitkällä niin kävi tämä klassisen kurja insidenttikin. Hoin kaiken lauantaita että pinnasängyn pohja on laskettava alas, mutta emme kuitenkaan laskeneet sitä kun oli niin paljon kaikkea höhellettävää. Sunnuntaina Tipu oli sängyssään sen minuutin verran kun pesin viereistä vessaa, ja kuului tumahdus. Sydän hyppäsi kurkkuuni ja nakkasin vessaharjan pönttöön. Tipu oli onneksi osunut osittain uuden ison peittopussin päälle, kiitos kaunis! Kerrankin sotkuisesta kodistamme oli jotain hyötyäkin. Järkytyin sen verran että nieleskelin hieman järkkyä mokaa sen aikaa kun mies kävi vauhdilla ruuvaamassa sängyn pohjan alempaan asentoon. Tänään luovuin myös vaununkopasta, sillä eiväthän nekään ole turvallisia enää. On se vaan uskottava että likka kasvaa.

IMG_20180209_151824.jpg

Löydöistäni ei nyt mikään oikein ollut matkaa varten tarpeellista paitsi crocsit, joten täytyy vielä tehdä inventaariota omiin vaatekaappeihin sekä kaivella lisää kirppareita ja alennusmyyntejä. Toivon että itselleni on viime kesän vaatteita vielä riittämiin, koko kun ei ole loppuraskaudesta ainakaan vielä kovin merkittävästi paino tippunut niin nekin saattaisivat sopia.

kuvat: Paulina

perhe raskaus-ja-synnytys lapset lasten-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *