Burgerii ja huomiselle 25.9. menovinkki!

Mansen Muijat

Morjensta!

Siis mitä hommaa, hullun kylymä täälä! Eilen kävin kaverin kans shoppaas mulle vähä bisneskuteita tulevaan Nordic Business Forumiin, jonne menosta oon muuten erittäin innoissani (ei oo kyä manses, siittä pikku-miikka). Ja pitäähä naisella ny puku olla muutenki jo täs iässä, vai kuinka? No enivei niin heräteostoksena lähti mukaan alakuvassaki näkyvä iso huivi, mutta kuinka tarpeeseen se tulikaa. Oikeesti tuli. Nälkä tuli kans ja ostosten jälkeen mentiin sitte Hulluun Poroon tonne Koskikeskukseen ku se oli siinä ny ainut sellane järkevä mikä keksittiin, jossa oli keittiö viä auki. Oon ottanu Hullussa Porossa jo monta kertaa niiden lohi-jokirapupastan, joka on jäätävän hyvää ja parasta ikinä, mutta sitä ei ollu enää listalla! Jos mulla ois ollu pelihousut niin ne oisin siinä repiny! ...mulla tuli tässä kohtaa mielikuva niistä sellasista mustavalkosista "viljonverkkareista" jossa napit sivulla. Ne siitä jalasta sellasella Michael Jackson kiljasulla höystettynä oisin repässy. Aijettä. Nonii, jatketaan. Otin siis sitten sellasena villinä korttina tästä järkytyksestä toivuttuani lohiburgerin.

Tämän kokemuksen perusteella mitä ny sain vähän tuntumaa tähän uuteen menuun, niin taso on edelleen todella jeppis! Sanotaanko näin, että paras (koska ainut...) lohiburgeri, mitä oon ikinä syöny. Eikä kaverin kanasalaattikaan jäänyt ulkonäöltään eikä kuulemma maultaankaan kakkoseks. Mukavaa vaihtelua muutenkin niiden thaikkujen ja japanilaisten raflojen lomassa, mitä ehkä eniten tulee harrastettua. Ja aiotaan ihan oikeesti testata kohta jotain uusiiki mestoja, tänne nousee ravintoloita niinku sieniä sateella. Nää suositukset ny lähinnä on ollu sellasia meille aika arkisia, joissa tykätään käydä sen enempää miettimättä.

Sitte kuulkaa siirrytään menovinkkiin!

Opiskelijoille (ja opiskelijakortin vielä omaaville velmuille) tiedossa herkkuu! Huomenna Tampereen Pakkahuoneella järjestetään Suomen opiskelijaystävällisin kaupunki festari, jossa esiintyy mansen omat poijat, eli Idiomatic, sekä sen jälkeen sitte Jukka Poika. Opiskelijakorttii vilauttamalla tänne pääsee siis maksutta, jos ny en tarpeeksi selkeesti sitä ilmassu. Showtime Idiomaticilla on jo klo 21.00 ja Jukka Poikaki alottelee siinä sitte 22.30 niin hyvin ehtii kattoo kumpaisenki, vaikka oiski aamulla menoo. Nähdään huomenna pakkiksella siis?

Siinä tapauksessa, että mansen poikain musiikki on vielä ihan tuntematonta teille, niin alla pari biisiä fiilisteltäväksi. 

Tän jälkimmäisen, elikkäs Old River biisin videon on kuvannu muuten toinen KRUNSKin jätkistä, Samuel. Näin nää asiat kattokaas täälä menee oikeen mukavasti limittäin lomittain.

Yks juttu muuten viä. Me ollaan Annan kans järjestämässä jotain aika kivaa kemutusta, mille kaikkien muijien ja äijien kantsii varata kalenterista päivältä 29.10. pieni muutaman tunnin slotti siittä illansuusta. Lisätietoo luvassa, kun erinäiset asiat varmistuu. Mut halutaan nähä teitä!

Oisko tää ny täs.

Kattellaan mussukat!

-Annukka

Kommentit

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Meitsi on ainaki ihan mestoilla 29.10! ;)

Mansen Muijat
Mansen Muijat

No tottakai sää oot! <3

Eeru
Packing peanuts

En tiedä ovatko Adidaksen nappiverkkarit kovin käytännölliset oikeasti peliverkkareina, mutta tästä lähtien aina kun joku puhuu peliverkkareiden repimisestä niin tää luomasi mentaali-image nousee kyllä varmasti mieleen ;-) 

Great minds think alike, kävin kanssa eilen Hullussa Porossa safkaamassa! Testasin poropaistisalaatin. Hyvää oli ja nälkä lähti, suosittelen.

 

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Haha :D Joo siis mä monasti oon päättäny jo etukäteen ottavani salaatin, mutta sitten se sellainen lapinmökkimäinen atmös houkuttaa mut ottamaan aina sit kuitenki jotain lämmintä lohturuokaa. Viäki muuten vähä harmittaa, että ne pastat lähteny listalta :D

-Annukka

Kommentoi