Glitter by ElinaK // Vinkkejä uudenvuoden glittermeikkiin, alekoodi ja arvonta

Mansen Muijat

Moro!

Meidän oma meikki-muija ElinaK on kuulkaas lanseerannut oman glitteriä ja kasvotimantteja sisältävän tuotesarjan nimeltä Glitter by ElinaK. Käytiin Elinan meikkistudiolla tutustumassa tuotteisiin ja hakemassa inspiraatiota uudenvuoden kimaltaviin meikkeihin. Jutun lopusta löytyy alekoodi Glitter by ElinaK –tuotteisiin ja tuotepaketin arvonta!

Moni on varmasti voinu huomata, että glitterit on jo pitkään ollut se the juttu. Niitä tuntuu olevan monissa tapahtumissa ja festareilla, joissa meikkitaiteilijat tuo juohlijoiden kasvoille vähän extra blingiä. Me ollaan ainakin aivan hurahdettu!

Elinakin kertoi meille hieman hurahtaneensa näiden glittereiden suhteen. Kattokaas tota Live Love Laugh -taulun alla olevaa hyllyä, joka on siis pullollaan erilaisia glittereitä. Ja tämä ei ollut ainoo hylly missä niitä oli... Helposti käy niin, että kun ajattelee valitsevansa siitä yhden, ottaakin kolme. Koska pitäähän niitä olla eri kokoisia ja värisiä.

Elina käytti meille glitterin kiinnittämiseen Make up Factoryn Fixing Gel –geeliä, joka ei jättänyt glitteröityä aluetta ollenkaan tahmaisen tuntuiseksi. Kiinnittämiseen voi käyttää myös vaseliinia ja hiuksia glitteröidessä pohjalle kannattaa ensin levittää hiusgeeliä.

Elina maahantuo myös ihania kasvotimantteja, joilla voi tehdä vaikka ja mitä. Niissä on sellanen tarrapinta, että niitä pystyy käyttämään kaksi kertaa. Senkin jälkeen timantteja voi toki vielä käyttää, mutta sitten ne kannattaa kiinnittää esimerkiksi irtoripsiliimalla.

ElinaK:n glitterit on valmistettu ihoystävällisestä PET-muovista ja tuotesarjaan on tulossa myös luontoystävällisempiä eco glitter-vaihtoehtoja. Jotta glitteriä joutuisi mahdollisimman vähän viemäriin, Elina neuvoikin meitä poistamaan glittermeikit mahdollisimman pitkälle meikinpoistoliinoin ja vasta lopuksi vedellä.

Annukka halus aluksi "vain" liukuväriglitterrajaukset, mutta sitten timanttien houkutus kävi liian suureksi ja niitäkin oli pakko vähän mallata.

Anna halus myös vähän kaikkee ja päätyi sitten hiuksiin laitettavaan glitteriin, yhteen timanttiin ja vaaleansiniseen glitterkoristeluun silmien alle.

Annukka testasi tätä liukuvärirajausta myös ite kotona ja kävi ilmi, että sen pystyy näppärästi tekemään itsekin ilman sen suurempaa harjoittelua tai osaamista. Siveltimellä vaan tarkasti ensin liima halutulle alueelle niin siihen se glitteri sitten tarraa. Nää rajaukset tehtiin kolmella eri värillä. Sisänurkassa oli vaaleanpunaista, keskellä laventelin sävyistä ja nurkkia kohti tumman violettia glitteriä.

Annan jakaukseen laitettiin ensin hienojakoisempaa kultaista glitteriä ja sen päälle kuparin väristä isompaa glitteliä. Glitteröitävää aluetta jatkettiin vähän pidemmälle otsaan ja sen päähän kiinnitettiin vielä lämpimän sävyinen kasvotimantti.

Annan silmien alle käytettiin hienojakoista sinistä ja valkoista glitteiä pohjalle sekä isompaa sinivihreää glitteriä päälle.

Glitteriä ei kannata Elinan mukaan kiinnittää hiuslakalla kasvoihin vaan pelkästään hiusten alueelle. Kasvoihin kannattaa käyttää meikinkiinnityssuihketta. Mikäli suihkepullosta tulee oikein hienojakoista sumua niin sitä voi suihkuttaa kasvoille suoraan. Muussa tapauksessa ja esimerkiksi just tollasten rajausten kohdalla suihkeella voi kastella meikkisiveltimen ja taputella sillä kiinnityssuihketta halutulle alueelle kun glitter on ensin vaan kunnolla jämähtänyt glitterliimaan (tai vaseliiniin tai mitä nyt tykkääkin käyttää).

Ja sitten sitten siitä alennuskoodista!

Glitter by ElinaK –tuotteista saa 30.12.2017-31.1.2018 alennusta 20% koodilla MANSENMUIJAT. Ja tämä koodihan toimii myös Elinan verkkokaupassa, jonne pääsette TÄSTÄ.

Eli glitteriä ja tarvikkeita voi käydä hakemassa myös Elina K:n meikkistudiolta Tampereelta osoitteesta Kuninkaankatu 31. Jos liikutte Tampereella ja haluatte kimalteet ja timantit poskiin uudenvuoden juhliin niin meikkistudio on auki lauantaina 30.12. klo 10-14. Että eikun hakemaan omat pois!


 
Loppuun vielä pientä arvontaa. Kommentoi tähän postaukseen millainen olisi unelmiesi glittermeikki. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan yllä olevassa kuvassa oleva Glitter by ElinaK –tuotepaketti, johon kuuluu kaksi pakettia kasvotimantteja ja kolmea eri väristä glitteriä. Voittaja arvotaan ja julkaistaan täällä blogissa lauantaina 30.12. ysiltä aamulla, joten mikäli voittaja sattuu asumaan täälä Mansen suunnilla niin ehtii sen vielä liikkeeltä noutamaan ennen uudenvuoden juhlintaa! Muussa tapauksessa paketti toki postitetaan. Muistakaahan täyttää kommenttiin mukaan mailiosoite!
 

Glitter by ElinaK -tuotesarjaan on tulossa vuoden alussa muuten uutuuksia, joten kannattaa seurata Elinaa instassa ja facessa!

Onnea arvontaan!

- Muijat

 

Kommentit

Inkkuni (Ei varmistettu)

Oma unelmaglittermeikkini olisi överi ja vaatisi hillittömästi glitteriä: haluaisin glitteröidä koko pääni ja kaulani hopeaan glitteriin. Ilo irti kaljusta kun se vielä on.

Annuli4578854367 (Ei varmistettu)

Violetti ja kullanvärinen silmämeikki

Vierailija (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa. Olis kiva voittaa:)
marikax@gmail.com

Norabir (Ei varmistettu)

Unelmieni glittermeikki noudattaa ajatusta ”more IS more” eli mitä överimpää, sen parempi! Let it bling siis

Tiivi (Ei varmistettu)

Paljon kultaa luomiin; korostetusti yläluomiin. Poskipäihin ylimääräistä hohdetta glitterillä. Ja ehkä ripsiikin lisähilettä. Melkein lisäisin huulikiin vähän glitteriä, kynsiä unohtamatta. Solisluihin vois kanssa liimata timantteja tai lisätä kimallusta. Harkiten tietysti.

Millamaria-75 (Ei varmistettu)

Oma unelma glittermeikkini olisi överi, hopeaa, pinkkiä, kultaa ja violettia...hiusrajaan ja timantteja myös naamaan Ripsiin, silmäluomiin ja jokapaikkaan

Vierailija (Ei varmistettu)

Unelmoisin ruusukultaglittermeikistä ja myös jakausglitterit näyttäis upealta uuden vuoden lookissa
tiia_leminen@hotmail.com

lentoemo (Ei varmistettu)

Glitteriä kuvittelisin voivani käyttää ehkä hiuksissa, mutta nuo kasvotimantit olisi kyllä kiva yksityiskohta oikein juhlavissa tilaisuuksissa. Tosin tyttärellehän tämä paketti menisi käyttöön mitä luultavammin..

Asta O. (Ei varmistettu)

Hei, tässä postauksessa esitellyt glitter-jutut vastaavat unelmiani! Kasvotimantit ovat jees!
Mukana super-ihanassa arvonnassa! Oikein hyvää uutta vuotta!

TeijaH (Ei varmistettu)

Hopea-pinkki olisi ihana ja hiuksiin myös samaa sävyä.

aikku10 (Ei varmistettu)

Paljon timantteja tehostamaan poskipäitä ja hiuksiinkin pitää olla kimallusta.

Henna88 (Ei varmistettu)

Samanlainen kuin Annukalla on, ihania molemmat silti.

Appa48 (Ei varmistettu)

Hiusjakaukseen sopii hyvin runsas kimalle, haluaisin olkapäihinkin timantteja. Uutena vuotena ei glitteriä ole koskaan liikaa ja se kuitenkin hieman varisee illan kuluessa.
maijamummu1@luukku.com

Olganen (Ei varmistettu)

Mun unelmaglittermeikki olis sopivasti överi muttei liikaa!

anna s. (Ei varmistettu)

Violetti silmämeikki ja hopeiset timantit <3

Peppinen123 (Ei varmistettu)

Hopean ja timanttien loistetta, ei överiä mutta tarpeeksi.

*Kirsikka* (Ei varmistettu)

Hopeaa ja turkoosia - parempi överit kuin vajarit :)

Nee4 (Ei varmistettu)

Minun unelmieni glittermeikki sisältäisi juurikin tuollain liukuvärityyppisesti kolmea erisävyistä glitteriä luomille -ehkäpä hopeaa ja mustaa.. pidän hienojakoisesta glitteristä sekä pienistä timanteista :) Pienempää timanttia voisi olla poskipäällä tai ohimolla.
Kyllä glitteri kun glitteri on vaan upeeta!

Mukana mukavassa arvonnassa :)

jennaaw (Ei varmistettu)

Liila pinkki merenneito meikki! Tietysti paljon timantteja!

Leen.ala (Ei varmistettu)

Kultaa, pronssia, mustaa... isoja kasvotimantteja ja glitteriä. Liukuvana toispuoleiseesti hiusrajasta asti..
Mieluummin överit ku vajarit :)

Kommentoi