Hullu Poro ja uuden menun antimet

Mansen Muijat

Moro!

Käytiin Tampere Food Clubin kutsumana koemaistiaisilla Hullussa Porossa.  Hullu Porohan sijaitsee Koskikeskuksessa ja moni tietääkin ravintolan ruoan lisäksi myös viikonloppuisena kekkulointipaikkana. Ilman muuta kantsii nyt viimestään tutustua myös Hullun Poron ruokapuoleen!

Alkuun otettiin savumuikkuja ja tuoresuolattua merilohta. Kummatkin annokset oli tosi hyviä ja aika reiluja näin naisnäkökulmasta. Onneksi meillä oli nälkä! Leipää piti kyllä vähän jättää, koska oltiin päätetty ottaa lihaisat pääruoat.

Kuvassa näkyvä valkoinen omena-tartarkastike oli tosi hyvää ton lohen kanssa. Ihanan raikasta ja vieressä olevat karpalo-punasipulit toimi myös hyvin.

Minä (Annukka) otin paistettua ankanrintaa, jossa oli myös pihlajanmarjakastiketta, jääkarpaloita, juureksia ja lohkoperunoita. Tää oli aivan täydellinen annos! Söin ekaa kertaa ankkaa ravintolassa ja kyllä kannatti. Kypsyys oli ihan nappi, makeankirpeä kastike toimi ja suolainen erittäin rapsakkakuorinen lohkoperuna tähän vielä niin jo on! Tämän tulen kyllä syömään uudelleen joku ihana talvi-ilta.

Koska paikan nimi on Hullu Poro niin pitihän sitä poronkäristystä maistella (Anna täällä morooo!). Annokseen kuului suolakurkkua, puolukkahilloa ja perunamuusia. Oli muuten erittäin toimiva tämäkin annos. Nestettä oli lautasella sen verta paljon, että välillä tuntui kun olis keittoa syönyt, mutta maku oli kyllä aivan kohdallaan. Todellista comfort foodia tämä!

Jälkiruoaksi minä (Annukka) otin jääkarpaloita ja kuumaa kinuskia. Voiko tämä olla jonku mielestä ei-toimiva? Niin, ei voi. Aluksi näytti tosi isolta annokselta, mutta kyllä siinä niin kävi, että lopulta sai olla ihan kaapimassa viimeisiä rippeitä kinuskista kirpeiden karpaloiden seuraksi.

Mää (Anna) valitsin jälkkäriksi mustikkapiirakkaa. Tätäpä ei kauhean usein jälkkärilistalla näy, mikä on harmi. Mehevä piirakka tarjoiltiin vaniljajäätelön ja marjojen kera. Just sopivasti raikasta ja makeaa lautasella. Tykkäsin!

Jälkiruoan kanssa otettiin vielä Monte Cristo -kahvit, jotka maistuu niin mukavasti fazerinalta.

Tässä ois mukava illastaa vähän isommallakin porukalla! Hullussa Porossa on muutenkin sisustus kyllä kohdillaan ja sellainen lämmin ja lappimainen tunnelma.

Voidaan kyllä lämpimästi suositella Hullun Poron uutta menua. Meidän kokemuksella ainakin näiden annosten osalta aivan loistava ja palvelukin oli lämminhenkistä ja sujuvaa. 

Ootteko te käyneet jo testaamassa kyseistä ravintolaa?

Muijat kuittaa.

Kommentit

Eeru
Packing peanuts

Poron salaatit on aivan huippuhyviä, eikä brunssissakaan oo valittamista (paitsi siinä että se on aina ihan täynnä ja ryysis aika sietämätön...)

Tarvii mennä testaileen listan uutuuksia pikapuoliin, viimeksi kun on tullut käytyä kesällä ;-)

 

 

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Joo! Brunssia täytyy kyllä mennä testaamaan. :)

Kommentoi