Keidas by Lumo - luonnonkosmetiikkaa ja hoitoja

Mansen Muijat

Moro!

Tampereelle on avattu uusi helmi, nimittäin Keidas by Lumo. Käytiin tutustumassa paikkaan bloggaajaillan merkeissä Tiinan kutsumana. Paikan omistaja Tiinahan on muijille tuttu jo ennestään erinäisistä musavideotuotannoista, joissa me ollaan oltu tuotannon puolella hommissa ja Tiina on hoitanut artistien maskeerauksen.

Keidas sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 28, siinä mukavasti meidänkin suosittelemien ravintoloiden Barmacian ja Europan kanssa samalla kadulla.

Keidas on siis luonnonkosmetiikkaputiikki, josta saa myös kampaamo- ja hoitolapalveluita. Ihanan avaran ja viihtyisän liiketilan oli Tiina saanut napattua.

Kuultiin vähän luonnonkosmetiikasta ja kampaamopalveluihin kuuluvasta energialeikkauksesta, josta Anna kiinnostui niin paljon, että aikoo varata siihen seuraavalla kerralla ajan. Energialeikkauksessa ei leikata hiuksen latvaa tiukalla otteella kamman kanssa vaan hiusta kuivataan ja kammataan ensin pesun jälkeen ja katsotaan miten hius asettuu. Sen jälkeen jollain todella ainutlaatuisella menetelmällä, josta voidaan kertoa enemmän kun ollaan se itse koettu, leikataan hiukset mukaillen sitä miten ne haluavat asettua. Leikkauksen pitäisi olla sitten hieman kauemman hyvä ja vähemmän laitettava. Sopii erinomaisesti kuulemma taipuisalle ja luonnonkiharalle hiustyypille.

Kaikkee ihanan tuoretta ja teemaan sopivaa purtavaa oli luomukuoharin kaverina tarjolla. Kyllä nää naiset tietää.

Oltiin kyllä niin karkkikaupassa tässä putiikissa. Kaikkee ihanaa ostettavaa ois ollut enemmän kuin tarpeeksi. Vähän takaraivoon jäi vaivaamaan ainakin hiusten suolasuihke, kookosaurinkorasva ja Zuiin aika monikin meikkituote. Ne huulipunien ja -kiiltojen sävyt aijettä!

Tiina näytti miten kukkia voidaan yhdistää kampauksiin ja loihti ihania kihara- ja lettikampauksia naisille.

Tiina Toratti tässä vasemmalla ja Zuii Organicin maahantuojaa edustamassa ollut Tiia Tyynysniemi oikealla puolella. Ihania naisia huh!

Oli mukava nähdä muitakin tamperelaisia bloggaajia paikalla!

Tiia lakkasi Annalle kynnet aika herkulla kesävärillä.

 

Kannattaa käydä poikkeamassa ja tutustua luonnonkosmetiikkaan. Emme usko, että tuutte katumaan!

Ihanaa juhannusta!

Muijat kuittaa.

Kommentoi