Lost In Music 2015 - Lippuja jaossa!

Mansen Muijat

Moro!

Se alkaa olla se aika syksystä, kun Tampereen valtaa vuosittain järjestettävä kaupunkifestari Lost In Music. Lost In Music, eli tuttavallisemmin LIM, kerää joka vuosi noin 15.000 kävijää yli sadan artistin voimin. LIM järjestetään tänä vuonna 14.-17.10. ja voimme luvata, että koko kaupungissa riittää tuona aikana vilinää ja vilskettä eikä tapahtumista ole puutetta. Ainoa huono puoli saattaa olla valinnan vaikeus, sillä hienoja esiintyjiä on joka kuppilassa eikä kaikkiin ehi ei sitte millään!

Ollaan tässä fiilistelty tämän vuoden esiintyjäkattausta. Alla joka päiville muutamia tärppejä, jotka muijien on aivan pakko nähdä. Toki tapahtuman luonteeseen kuuluu myös se, että niitä tuntemattomia artisteja kannattaa vähän googletella ja kuunnella ennen tapahtumaa, koska uusia helmiä löytyy jokaiselle ihan varmasti. Sen hirveemmin miettimättä, nämä seuraavat kiinnostaa ainakin:

14.10. KESKIVIIKKO

Pakkis-Disco // Pakkahuone // klo 16.00-19.00 

Lapsille suunnattu Pakkis-Disko! Mikä ihana idea! Lapsiperheen voimin bailaamaan, lapsille kasvomaalauksia, hyvää musiikkia, tanssiesityksiä ja erilaisia toimintapisteitä.

 

15.10. TORSTAI

Phantom // Bar Passion // klo 21.00

Kiva kuulla, että liiasta kahvin juonnista voi syntyä jotain muutakin kun todella paha olo! Phantom sekoittaa vaihtoehtopoppia, nu trip hopia sekä elektroniikkaa, ja lopputulos on aivan törkeän kaunista kuunneltavaa.

 

LCMDF // Telakka // klo 21.00

Nyt on huikee mahis käydä kuuntelemassa ympäri maailmaa kiertäneen Le Corps Mince de Francoisen uutta tuotantoa täällä meidän Mansessa. Telakka on ihana istuskelupaikka ja se täyttyy aina nopeesti, joten tämän kanssa kannattaakin olla ajoissa.

RONYA // Pakkahuone // klo 21.30

Ronya heitti aikoinaan ihan uransa ensimmäisen keikan LIM:ssa. Niistä ajoista naisen tyyli on muuttunut todella paljon ja sen verran kiinnostavaan suuntaan, että kyllä tää pitää käydä taas katsastamassa.

 

Johnny Got It Wrong // Artturi // klo 22.00

Alunperin bändin keulahahmon, Teppo Tuomiston, sooloprojektina alkunsa saanut Johnny Got It Wrong on ikään kuin saanut lihaa luiden ympärille ja kasassa on nykyään kokonainen bändillinen soittajia. Käydääs yhessä kurkkaamassa, että minkäslainen meininki tässä nykyään on nyt kun kokopitkä levykin on julkaistu.

 

16.10. PERJANTAI

TIISU // Klubi // klo 22.30

Kaikki muistaa varmasti kesän kuumimman kotimaisen rallin (korvamadon) "Tänään sä musta hullaannut". Tiisu soittaa omien sanojensa mukaan räväkkää suomirockhumppapoppia, joten jalalla koreeks!

 

Roope Salminen & Koirat // Pakkahuone // klo 23.15

Roope Salminen & Koirat on tunnettu todella mukaansa tempaavasta ja hauskasta live-esiintymisestä, joten tänne notkumaan ja keräämään hyvää fiilistä.

 

Antti Tuisku // Pakkahuone // klo 00.45

Jaa että missäkö jatkot? No Pakkiksella! Myö veikataan, että Antti laittaa melekoset billeet pystyyn.

 

Noah Kin // YO-talo // klo 01.00

Noah Kin on suomalaisnigerialainen hiphop-artisti, jolla on ollu vientiä tuolla rajan takanakin paljon. Ehdottomasti yks odotetuimmista keikoista!

 

Viralliset jatkobileet // Miami // PILKKUUN ASTI

Jos tanssijalkaa vielä vipattaa, niin festaripassilla ilmaseks Miamin virallisiin jatkobileisiin, jossa musiikista vastaa dj's Alex Nieminen, Mad Jay & Juissi.

 

17.10. LAUANTAI

Ulpu // Paapan kapakka // klo 16.00

Ulpu herättelee kansaa pehmeästi lauantaihin tummalla äänellään. Ei satu päähän tämä!

 

Mustelide, Super Besse & Shuma // Doris // klo 22.00 ->

Lauantaina tahmealaittiaisessa Doriksessa on tarjolla kolme kovaa valkovenäläistä bändiä kun lauteille nousee elektrovaikutteista kokeellista poppia soittava Mustelide, coldwave-postpunk-trio Super Besse ja kansanperinnettä digitaalisiin äänimaisemiin yhdistävä Shuma. Harvinaisen kova paketti tämä!

 

Viralliset jatkobileet // Miami // PILKKUUN ASTI

LIM:n viimeisen päivän päättävät jatkobileet, eli jatkojen jatkot, joissa musiikkia meille tarjoilee DJ Jocka & Friends. Nyt bailataan ja puristetaan viimeset mehut näistä festareista!

 

Esiintyjiä LIM:ssä on siis jotain sadan luokkaa, eli varmasti juuri sun, sun ja sun lempparit jäivät tästä listasta uupumaan. Kantsiikin käydä katsomassa koko kattaus läpi TÄÄLLÄ.

Tähän loppuun luvassa vielä kaikkien himoitsema ARVONTA!

Eli kerroppa meille mitä artisteja ja bändejä haluisit Lost in Musicissa nähdä!

Kirjoita kommentti tämän postauksen loppuun sähköpostisi kera ja me arvotaan kaksi passia festareille kommentoijien kesken. Voittajat julkaistaan sitten täällä keskiviikkona 7.10.

 

Onnee ny vaan arvontaan!

 

- Muijat 

Kommentit

-LIM Limsson- (Ei varmistettu)

Moi!

Lapko pitää nähdä taas!

Aino S

Lapko ja LCMDF ois kivat.

Tiiavaan (Ei varmistettu)

Antti Tuisku ja Olli PA!!

Kanelibasilika

Uuu, Lost in Music! LCMDF oli timanttia Flowssa, olisi kiva nähdä uudelleen ja Pariisin Kevättä haluaa aina :)

Dushka (Ei varmistettu)

Olis eriparasta nähhä Rauhatäti, Pariisin kevät sekä Pietarin spektaakkeli

OJ (Ei varmistettu)

Roope Salminen ja koirat kiinnostavat eniten, ehtisi jopa töiden jälkeen justiin keikalle. Olisi kiva myös osallistua tähän tapahtumaan, kun kerta tapahtuman kodin läheisyyden vuoksi musiikki joka tapauksessa kotiin asti kuuluu.

Hännele/LJT (Ei varmistettu) http://laulujajollekintoiselle.blogspot.com

No eihän tähän nyt voi sanoa kun Robbari! Silläkin uhalla, että se loppukin meikän hipsterimaineesta katoaa. Kadotkoon! Yö kuuluu meille. Ai kauhee kun on hirveesti valinnanvaraa!

pilottilaura (Ei varmistettu)

Aion mennä katsomaan ainakin Plutonium 74, Antti Tuisku (no koska), Pariisin kevät, Olli PA.. Hirmu paljon on kyllä hyviä esiintyjiä tänä vuonna!

jennajohannasi
Pirtti

Olli PA, Pariisin Kevät, Rytmihäiriö ja Petteri Sariola pitäisi mennä katsomaan ihan tarkoituksella, mutta jos passi napsahtaisi kohdalle niin tulisi kyllä pyörittyä kaikilla mahdollisilla tuntemattomien, mieluusti pikkupändien keikoilla etsimässä ihastuksen alkuhuumaa ja uutuudenviehätyksiä. Livenä kaikki on niin ihanaa. Ja kännissä myös.

tiana (Ei varmistettu)

Pariisin kevät! Kaikki sen päälle on plussaa!

SK (Ei varmistettu)

Haluisin ehdottomasti nähä Tiisun ja Lapkon pitkästä aikaa, mutta yllärinä kiinnostelis myös Roope Salminen ja koirat, koska heistä on tullut jotenkin tosi symppis kuva mulle tän syksyn aikana :) ja tietty madafakindarra jää soimaan aina päähän. Hyvää taustamusiikkia muutes pispalan portaisiin, suosittelen kokeilemaan!

Rikkipää (Ei varmistettu)

Stam1na, mokoma ja Turmion kätilöt!!

minna

Lapko! Liian pitkä aika viime kerrasta. Ja LCMDF kiinnostaa kanssa, oli Flow'ssa kova, on varmasti Mansessakin.

Maruinkkaru (Ei varmistettu)

LIM! Ihanaa.
Kiitti Muijat näistä vinkeistä! Mua innostaa eniten just nyt Olli PA ja Noah Kin, mut on niin paljon uuttakin kuultavaa ettei meinaa malttaa. Hihiii.

Musadiggarimansesta (Ei varmistettu)

Paljon hyviä bändejä ja hyvät festarit on kyllä tulossa!! Pakko nähdä LCMDF, Lapko, Tiisu, Pariisin Kevät ja mitä kaikkea uutta sitä mahtaa taas näiltä festeiltä löytääkään!? Ei malttaisi odottaa!! Hyvä Manse!! :)

aneeve (Ei varmistettu)

Pitkä lista toiveissa nähdä, aikataulu tosin osittain hieman rajottaa. Tärkeimpinä Teksti-tv 666, Hisser, Pietarin Spektaakkeli, Have you ever seen the jane fonda aerobic vhs?, Big Pharma, the Scenes, Lost Society, Lapko ja Black Lizard. Lisäks toivottavasti mahdollisimman monta uutta löytöä!

jatii (Ei varmistettu)

Antti Tuisku, LCMDF, Ronya ja Tiisu ehdottomat nähtävät, mutta suunnitelmissa jammailla rajusti kaikki neljä päivää fiilistellen niin tuttujen kuin tuntemattomienkin esiintyjien tahdissa!!

rampe (Ei varmistettu)

Perjantain korkkaa ehdottomasti Yakuzi Pato Paapan kapakassa!

Maura (Ei varmistettu)

Antti Tuisku! Jäi näkemättä koko kesänä ja Antti on tehnyt niin huikeen comebackin!

moonvaanmai (Ei varmistettu)

Lapkon uudistunut setti ehdottomasti nähtävä, lisäks erityisesti kiinnostaa Elias Gould ja Pimeys! Ja eiköhän Tiisun vedosta puhuta vielä pitkään niin kai sekin on mentävä tsekkaamaan..

saldetee (Ei varmistettu)

Ronya on aivan kreisi kova muija! Törkeen lahjakas laulaja ja tyylikäs pukeutuja.

braindead_ (Ei varmistettu)

Robin, Antti Tuisku ja Lost Society ois mahtavaa nähä!

Ttmt (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Hisser! Miikka, Seidi ja Lasse on ihan mahtava ja hyvin yhteensopiva trio joilla on upee esitys. Lahjakkaita ihmisiä!

Tom (Ei varmistettu)

Color Dolor, Hukka & Mama, Kalle Kinos, Petteri Sariolan, Lake Jons

Anni i na (Ei varmistettu)

Pariisin Kevät! <3

Assi (Ei varmistettu)

Roope Salminen ja koirat :)

Juha K (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Manna ja LCMDF!

Kg (Ei varmistettu)

Varmasti kovat: Shivan Dragn, Phantom, Black Lizard, Pariisin Kevät, Underwater Sleeping Societyn

Asko (Ei varmistettu)

The Northern Governors!

jmaria (Ei varmistettu)

Big Pharma, Elias Gould, Freeweights, Hisser, LCMDF ja ehdottomasti LAPKO ! ! ! <3

riks (Ei varmistettu)

Ehdottomasti ainakin Tiisun ja Color Dolorin keikoille olis päästävä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Artistikattaus on aivan mahtava! Tiisun keikalle olen halunnut jo pidemmän aikaa, joten se on nähtävä!

Enmi (Ei varmistettu)

Ehdottomasti nähtävä Petteri Sariola, Nothern Governorsin funk-meininki ja Tiisu. :)
Sitten kaikki uudet artistituttavuudet hakuammuntamenetelmällä on pelkkää plussaa.

anzgu (Ei varmistettu)

Antti Tuisku, Lost Society ja Roope Salminen& Koirat nää nyt kiinnostaisi eneiten mutta toki myös moni muu kiinnostava esiintyjä listalta löytyy.

Anjovis (Ei varmistettu)

LCMDF ja Manna ainakin pitää nähdä.

taranma (Ei varmistettu)

Ainakin At the Hollowin aion nähdä, todennäköisesti suuntaan kuulemaan myös The Attic Sleepersiä, The Scenesiä ja Black Lizardia.

MissM (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Roope Salminen ja koirat ja aivan mahtava Antti tuisku!

Retsa (Ei varmistettu)

Ronya on pakko nähdä, ehdottomasti. Telakka täytyy myös katsastaa, tunnelma on ihan ykkönen siellä..

ClassyK (Ei varmistettu)

Biniyam, Noah Kin, Drifter's Collective ja Northern Governors!! Jesjes, can't wait!! :)

Anniina Auf (Ei varmistettu)

K-X-P, Pariisin Kevät ja Shivn Dragon, muiden muassa.

Särki (Ei varmistettu)

Dollhouse! Oon kerran nähnyt kyseisen bändin Vastavirta-klubilla joskus 10v sitten ja... morjesta!

kaisuuuuuuuuuuuuuuu (Ei varmistettu)

näkemään pitää päästä vaikka mitä, mm. hisser, big pharma, lapko ja ana tude

iviivi (Ei varmistettu)

Pimeys ja Tiisu nyt on varmasti tuttuja ja hyväksihavaittuja suomirockbändejä, mutta tarkotus olis silti tsekkaa mahollisimman paljon uusiakin artisteja! Tietty pakko myöntää, että toi Antti Tuisku kiinnostaa myös kovasti!

pilvero (Ei varmistettu)

Petteri Sariola, Wedding Crashers, Underwater sleeping society

Vierailija (Ei varmistettu)

Karria ja koiria

Anitaaaaa (Ei varmistettu)

Roope Salminen & Koirat, Elias Gould, Pariisin Kevät!!!

olgaaa (Ei varmistettu)

Oi jummi, oishan tuolla vaikka mitä! Lieminen, Sima, Cityman, Roope Salminen ja koirat ja tarkemmalla tutustumisella löytyis varmasti lisää helmiä!

Jasa (Ei varmistettu)

Antti Tuisku! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!

Ehdottomasti A. Tuisku sekä Roope Salminen ja Koirat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiisu ja Antti tuisku !

Pages

Kommentoi