Lost In Music 2017 // LIPPUARVONTA!

Mansen Muijat

Moro!

Säät senkun kylmenee, mutta ensi viikolla Tampereen kaupungin valtaava Lost In Music lämmittää kyllä todella mukavasti mieltä! Lost In Music starttaa torstaina 5.10. ja kestää aina lauantaihin 7.10. saakka. Jälleen tänäkin vuonna luvassa on radiosta tuttuja jo melko suosittuja artisteja, uusia helmiä ja vanhempia artisteja, joita moni ei ehkä oo vielä löytänyt.

Torstain kattauksen suhteen on pakko vetää nyt täysin oma lehmä ojassa ja suositella tietenkin etunenässä Doriksen iltaa, koska siellä minä Annukka esiinnyn Pertun ja KUUMAAn kanssa. Tulee olemaan niin hieno ilta ja siis niiiin hauskaa! Tulkaa tulkaa!

Torstaina Klubilla ois myös tietty Dallas Kalevala ja Jack the Roosterissa yks Sara, mutta ei niistä ny sen enempää koska kaikki tulee kuitenki tonne Dorikseen eiksni.

Perjantaina Klubin ja Pakkahuoneen setti on melkosen ylivoimanen. Ida Paul & Kalle Lindroth, Aleksanteri Hakaniemi, Vesta, Iisa, Kauriinmetsästäjät, Satellite Stories, Arttu Lindeman ja Saara. Veikkaan, että ihmisillä on kivaa!

Lauantaina Klubilla ja Pakkahuoneella onkin sitten luvassa punkkia, rokkia ja metallia, jota ihmisille tarjoilee muun muassa kotimaiset tunnetut Teksti-TV 666, Turmion Kätilöt ja Nyrkkitappelu. Bar Passionissa Särre laittaa puolen yön aikaan naiset ja miksei miehetkin heilumaan vähän sillai letkeemmin ja Fat Ladyssa ois aika mielenkiintoinen uus tulokas Gabriel Lion, jonka Mä en haluu tietää -hitti on aikalailla tänä kesänä avannu miehelle ladun.

NONII JA NYSSITTE SITÄ LIPPUA JAKOON!

Niin kun kuvastakin näkyy niin artisteja nähdään torstain ja lauantain välisenä aikana pitkin kaupunkia todella paljon. Käy tsekkaamassa koko ohjelma siis TÄÄLTÄ ja kommentoi meille mikä kiinnostaisi eniten niin oot mukana arvonnassa (muista jättää kommentin tietoihin sähköpostiosoitteesi). Arvottavana meillä on tapahtumaan kaksi kappaletta koko viikonlopun festaripassia, jolla pääsee siis kaikille keikoille torstaista launtaihin saakka. Melko huippua! Arvonta suoritetaan tänä sunnuntaina 1.10..

Missä siis nähää??

Terkuin,

Muijat

 

Kommentit

Lost in Manse (Ei varmistettu)

Mikäli voittaisin festaripassin, sovittaisin torstain aikataulut niin että näkisin SEKÄ Annukan ETTÄ Saran. Ilman festaripassia joutuisin vaikean valinnan eteen, yhyy :(

Annuli64567 (Ei varmistettu)

Turmion kätilöt

MansenÄijä (Ei varmistettu)

Annukka <3

sannimoi (Ei varmistettu)

Lost in Musicissa on niin super hyvät artistit taas, meitsiä kiinnostelis esinerkiksi Litku Klemetti, Kynnet, Teksti-TV 666 ja Ursus Factory!

Piiiiu (Ei varmistettu)

Apua, kiinnostaa kaikki! Mm. Iisa, Kuumaa, Vesta, Saara, Litku Klemetti ja M!

skumppis (Ei varmistettu)

Hihii teijän kommenttineitsyys lähtee ny, näin öö monen vuoden jälkeen :D <3 Annukkaa ootan ku kuuta nousevaa ny tiätty (MITÄHÄN SULLA ON PÄÄLLÄ SE KIINNOSTAA) mut lisäksi toi koko perjantain Pakkis + Klubi setti, veri nais, erityisesti toi Saara, Ida Paul & Kalle Lindroth ja Vesta ois kiva tsekata. Toi Pyhimyksen ja Vestan kynnet kynnet on soinu pääs ny niin kauan et toivottavasti se kuultais siä! :) Lauantailta en bongannu viä mitää. Ehkä mennää vaan moshaamaan jonnekki?

-Hanski

Henna Holappa (Ei varmistettu)

Annukka ja Turmion Kätilöitä oisi hienoa kuulla/nähdä.

eltsu (Ei varmistettu)

Battlebeastia on tullut kuunneltua radiosta ja kuulostaa kyllä erinomaiselta. Laulajalla on erittäin omanlaisensa, upea saundi. Poikaystävä lähtisi varmasti innolla mukaan katsastamaan tämän ja muitakin bändejä.

eltsu (Ei varmistettu)

Battlebeastia on tullut kuunneltua radiosta ja kuulostaa kyllä erinomaiselta. Laulajalla on erittäin omanlaisensa, upea saundi. Poikaystävä lähtisi varmasti innolla mukaan katsastamaan tämän ja muitakin bändejä.

Siltsu (Ei varmistettu)

Vaikea valita vain yhtä noin monipuolisesta kattauksesta, mutta Vesta ja Saara kiinnostaa erityten.

Kauheesti kaikkea kiinnostavaa! Ehkä eniten kiinostaisi nähdä Kauriinmetsästäjät.

tommi (Ei varmistettu)

Vesta, vesta, vesta.. :)

Sonjaem (Ei varmistettu)

Ollie

Outij (Ei varmistettu)

Saara, Annukka, Ollie

Kommentoi