Making Of: Annukan Talonvaltaaja-musavideo

Mansen Muijat

Moro!

Noniin! Nyt se on täällä! Nimittäin Annukan uusi biisi Talonvaltaaja ja sen musavideo. Annukkahan tekee omaa musiikkia ja on tässä biisien julkaisemisessa nyt viettäny pari vuotta hiljaiseloa. Nyt on kuitenkin uudet yhteistyökuviot saatu alulle ja musatuotanto uudelleen käyntiin uudella höökillä. Annukka on tehnyt Talonvaltaaja-biisin sanotuksen ja sävellyksen itse. Sovitus ja tuotanto on sitten tehty Napoleon Sound & Musicilla, joka on tamperelainen äänituotantoyhtiö.

Tamperelainen tuotantoyhtiö Obscure Entertainment hoiti musavideon tuotannon, Anna oli Obscurelta tuottajana tiätysti ja Annukan henkisenä tukena myöskin. Pidemmittä puheitta, tsekatkaa musavideo alta!

Musavideo kuvattiin Tampereella Sokos Hotel Ilveksen maisemakabinetissa ja niinku kuvista näkyykin komeet oli maisemat! Alla kuvauksista napattuja otoksia.

Kuvauspäivä meni tosi sujuvasti ja mukavasti. Vaikka biisin aihe on vähän surumielinen ja synkkä niin kuvauspäivä oli kyllä kaikkea muuta.

Mitäs mieltä olitte lopputuloksesta?

Tänään illalla juhlitaan skumpan merkeissä videon karonkkaa, biisin julkaisua sekä mennään Nightclub Tähteen kattoon vähän suomalaista räppii Paperi T:n, Tippa-T:n ja Sairas T:n tarjoilemana.

Huippuu pääsiäistä!

- Muijat

(Kuvat: Rise & Turkka Korkiamäki)

Kommentit

Stokis (Ei varmistettu)

No nyt on sakiaa! Me halutaan olla neekereitä -melodia, Nylon Beat -laulua, tukkahevikitaraa, teknobasaria ja talo-metafora, joka saisi E.A. Poenkin kääntymään haudassaan! Laulujen rytmitys ja mattinykäsmäiset riimit puolestaan pistäisivät liikettä Janos Valmusenkin kylmenneeseen kroppaan! Hienoa Tampere! Tampereesta tulee vielä cool!

Grista (Ei varmistettu)

Vähän vamppyyrimäinen fiilis tässä videossa jotenkin!

Kommentoi