MimiBo cafe on yllättävän ihana!

Mansen Muijat

Moro!

Käväsin tossa MimiBo cafessa, joka on todella ihastuttava kahvila keskustassa osotteessa Puutarhakatu 11. Niinku kuvistakin näkyy, oven yläpuolella on vielä Kahvila Valon valomainos, joten joku saattaakin tän paikan muistaa nimellä "se vanha valo".

MimiBo on mun mielestä aika uniikki kahvila Tampereella. Ei ainakaan heti tuu mieleen samalla konseptilla toimivaa kahvilaa. Täältä saa kaikkee aika terveellistä, raakakakkuja, luomukaakaoo, kasvispiirakoita, leipiä, salaatteja ja vaikka mitä. Tosi hyvin otettu huomioon muuten allergiat ja erikoisruokavaliot, kun on gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Toi on niin hassua, että tossa ovessa lukee MimiBon olevan yllättävän ihana kahvila, koska totta se on. Se on yllättävän ihana!

MimiBossa oon juonut Cafe Mochaa ja kaakaota ja ne kummatkin tuli tollasissa yllä olevan kuvan jättimäisissä mukeissa. Kaakao on muuten suklaasta tehty ja sitä on paljon ja se on herkkua! Ei mistään jauheesta.

Sisustuskin on niin kiva, että jos vaikka ostospäivän tai töiden jälkeen haluaa oikeasti hengähtää on tämä oikea paikka siihen. Janojuomaksi voi ottaa vaikka tollasen jonku ihanan spessulimsan ja nautiskella pastellinsävyisestä ympäristöstä.

Aijettä, pitääki mennä jo pian uusiksi.

Kattellaan!

- Annukka

Kommentit

PSK
Insert Cool Phrase

Tuolla on kyllä ihanan väri(kä)stä!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Joo niin onkin! :)

-Annukka

Kommentoi