TCT-lavatanssit musavideo ja making of!

Mansen Muijat

Morjesta pöytään!

Niinku eilen lupailtiin, nyt pamahtaa videoo eetteriin! Nimittäin TCT:n uusi biisi Lavatanssit on julkastu tässä tällä viikolla ja tänään siihen on julkastu musavideo. Tuotantoyhtiö musavideon takana on Tamperelainen Obscure Entertainment ja meikämuijat hoiti tuotannon. Kuvattiin myös siellä kuvauksissa jonkin verran making of -matskuu, joten siitä ollaan leikattu teille pätkä kans ja se myös tässä postauksessa!

Projekti sujui kokonaisuudessaan kohtuu mukavasti ja kuvauspäivä oli hauska ja pitkä, niinku aina. TCTn poitsut on hurmaavia, kuten myös Universalin poppoo (moikka vaan Soile!) ja kaikki meidän avustajat. Avustajille aivan mieletön kiitos! Upeesti jaksoitte jorata ja hymyillä koko päivän! Kuvauksissa oli maskeeraamassa kukas muukaan ku meidän oma Ellu ElinaK!

Pidemmittä puhetta, tässä on meidän tuottama TCTn uus musavideo, sit making of ja lopussa vielä lisää fiilistelykuvia päivästä!

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja toivottaa kaikille mitä rennointa perjantaita!

Mansen Muijat kuittaa!

 

Kommentit

Mansen kolli (Ei varmistettu)

Voi ei morijes nyt kyä vähällaskee mansen muijien pisteet tää musiikkihan on aivan kamalaa! Empystyny ees loppuun kuuntelemaan! Skarpakkaas nyvvähä!

Mansen Muijat
Mansen Muijat

Ollaan me hevibändeille ja lapsiartisteillekin töitä tehty, ei ne musavideohommat genree kato! ;)

Kommentoi