Ladataan...
Mansen Muijat

Morjensta!

Niin kun aikasemmin jo mainittiin käytiin Yle Tampereen aalloilla vähän kertomassa mistä Mansen Muijissa on kyse ja promoamassa MANSE POP-UPia. Osa tuosta jutusta päätyi Yle Areenaan ja sen pääsee kuulemaan tästä. Omalla vastuulla sitte!

 

 

Annukka kirjoitti LE COOL Tampereen tämän viikkoiseen uutiskirjeeseen jutun, jossa on vinkkejä siitä mihin isän voisi viedä isänpäivänä herkuttelemaan. Käykää tsekkaa juttu LE COOLin sivuilta tästä.

Meidän tämän viikkoinen menovinkki on sunnuntaina Ruby & Fellasissa järkättävä stand up- tapahtuma nimeltä Stand Up Fellas. Lisää tapahtumasta voitte käydä lukemassa tästä.

 

No morjensta kun tuli teille parisen linkkiä linkattua tähän postauksee, mutta välillä näin! :) 

 

Nägyy!

- Muijat

 

 

Ladataan...
Mansen Muijat

No huh huh mikä meno eilen!

Ihan ekana halutaan kiittää kaikkia osallistuneita suunnittelelijoita! Tämän tapahtuman kautta ollaan kyllä päästy tutustumaan niin mahtaviin ja inspiroiviin ihmisiin. Kiitokset myös Ravintola 931 tilasta, Tapolalle möröstä ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisempänä LE COOLille ihanaisista kakuista!

KRUNSKin kanssa tehdyt kassit meni kuumille kiville! Laittakaas huikkausta kommenttiboxiin jos olisitte kiinnostuneita “Mää oon mansen muija”- tai “Mää oon mansen äijä”- kasseista niin katellaan tehdäänkö teille lisäerä.

 

Jarne tuo Ludicroussin tuotteita sisään.

Muijat panee pöytää koreeks.

LE COOLin maukkaat kakut.

 

KRUNSKin uutta paitaa.

Grillin' Clothingin pöytä.

Päästä varpaisiin- blogin Lila kävi myös fiilistelemässä pop-uppia ja maistelemassa kakkua.

DJ Mikadolla hyvä meininki.

Arvontapöytää.

Ihanat Uhanan tytöt.

Mun elämä, milloin siitä tuli näin (ihana)- blogin Emmi nuorimman pop-up kävijän kanssa.

 

Illan lopuksi muijat sitten arpoi palkinnot osallistujien kesken “käsi kuppiin”- menetelmällä. Arvonnan voittajille laitetaan sähköpostia ja koska kaikki voittajat asuvat Tampereella järkkää muijat pienen kierroksen ja toimittavat paketit perille itse.

 

 

Saatiin myös ihania lahjoja illan aikana! Timo antoi meille Grillin’ Clothingin kangaskassit, Hanna toi ruusut ja TerryBull Design väsäsi meidän pärstillä varustetut kauppakassit.

 

Nyt kohti uusia seikkailuja! Katsotaan mitä kaikkea keksitään tulevaisuudessa!

Muijat kuittaa!

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Muijat heräs tähän päivään ilosena ja jännittyneenä. Ekana oli vuorossa Yle Tampereen radiohaastattelu ja vastoin kaikkia odotuksia, se meniki kohtuu hyvin. Tietty sen jälkeen ny olis sillai, että vitsi ku ois pitäny sanoo näin ja noin. 

Alla kuvia laukontorista ja näkyy siellä tän illan tapahtumapaikka, Kehräsaarikin! Aamu oli niin nätti, että vaikka olikin kiire ja kävely oli aika haipakkata, niin kyllä ny pari kuvaa ehtii siinä aina napata! Hyvä muuten ku just radiossa juontaja Jyrki Hakanen meitä kehui blogin hienoista kuvista, niin heti pamahtaa tällänen iLuurilla otettujen kuvien postaus. No, välillä näitäki! Ja tää oli tällänen extempore fiilistely, joka keksittiin tossa aamupalalla Linkosuo Siilinkarissa, että laitetaan tänne ny.

Oli niin ihana tuottaja tuola Yle Tampereella! Kysy meiltä, että halutaanko kahvia. Oltiin kummatki sillai, että ei ny välttämättä, kun ollaan tästä menossa aamupalalle. Sitten se lähti kiikuttamaan tarjotinta pois pöydästä, toinen juontaja joka siinä istui, kysyi "Mihin sää niitä viet?" ja se vastas "No ei noi otakkaa mitään...". Me hellyttiin ihan täysin, kyllähän me ny otetaan ku sä oot meitä varte noin ihanasti laittanu! Niin hellu tarjotin ja kaikki!

Haastis meni siis kohtuullisesti ja sen jälkeen tosiaan mentiin sinne aamupalalle.

Toi Siilinkarin aamupala on ollu aina ihan hullun hyvä hinta-laatusuhteeltaan, ku siä on vaiks mitä ja 8e maksaa. No nyt tultiin ilmeisesti vähän huonoon hetkeen, ku aikalailla kaikki oli lopussa ja vähä nahistunutta. Näin tällä kertaa, mut muuten kyllä iso peukku tälle aamupalalle. Ja kuoharit otettiin tän päivän ja illan kunniaks. Kylhän ne ny klo 9 on ihan hyvä ottaa.

Nähään illalla MANSE POP-UPissa 931 ravintolassa!!

Muijat kuittaa.

Pages