Ladataan...
Mansen Muijat

Morjensta!

 

Romon Terhi kävi haastattelemassa Muijia Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksen viikkolehteen kahvila Mimibossa. Haastiksen mojovan otsikon takana voitte käydä lukasemassa tästä

 

 

 

 

Anna kävi myös jututtamassa Sorin Sirkuksen omaa Kamia joulushown jälkeen.

Jutun voi lukaista täältä.

 

 

Ensi viikolla onkin sitten luvassa Muijilta ekaa kertaa videomatskuu! Tää asia jänskättää varmasti enempi meitä ku teitä. :)

 

-Muijat kuittaa

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Ny vaihteeks vähä asiaa tollaseen niinku kauneudenhoitoon liittyen. Voihan seki jotain kiinnostaa täällä Mansessa ja kun on meidän Lellu elikkäs ElinaK kyseessä niin pitää hihkasta. Elina ottaa joulukuussa palvelurepertuaariinsa nimittäin kulmien 3D kestopigmentoinnit ja mähän olin rohkeena sen kouluttamisessa mallina. Miten mää uskalsinki? No, mä luotan Elinaan ja olin kattonu netistä, että voi tolla uudella tekniikalla ihan kivoja lopputuloksia tullakin. Ellu sano mulle, että lopputulos kestää 1-3 vuotta vähän ihosta riippuen ja siitä, että tehdäänkö vahvistusta. Mää sitte lohdullisena, että no pahimmassa tapauksessa siis sää oot mun mustalla listalla sitten 1-3 vuotta. Niin ei käyny!

Aluks paljastettiin kulmakynävärin alta mun albiinokulmat ja levitettiin puudutusgeeliä. Kun se oli vaikuttanu puoli tuntia, niin sitten otettiin vasemmasta kulmasta geeli pois, ja piirrettiin siihen kulmaan malli, joka halutaan. Tätä säädettiin jonku aikaa, kun mä oon kohtuu tarkka, ja sain peilin edessä koko ajan sanoo mihin pitää laittaa lisää leveyttä, mihin kaventaa jne. Eli ei siis tarvi sokkona mennä maate johki hoitotuoliin ja herätä niin, että on yhdistyneet kulmakarvat! 

Sitten alettiin vetämään siihen väriä. Niinku näkyy, tällä tekniikalla tulee tollasta karvan näköstä viivaa, kun tuossa pigmentointikynässä on 14 pientä piikkiä ja kädellä tehtäessä niin väkisinkin painaa johonkin kohtaa vähän enemmän ja johonkin vähemmän niin tulee eri vahvuista "karvaa". Kun puudutusaine oli vaikuttanu, oli todella outoa, että tää ei tuntunu miltään! Mä olin odottanu kipua ja tuskantaivalta. No, kyllä mä siitä välillä sain vähän esimakuu kun aine lakkas vaikuttamasta. Kun sano hep, puudutusgeeliä laitettiin lisää, se vaikutti heti ja taas ei tuntunu enää miltään. 

Tossa noi ny on, kun ne on just valmiit! Väri tulee kuulemma haalenemaan huomattavasti, kun sitä lähtee ruven mukana parantuessaan pois jonkun verran, ihan niinkun tatuoinnissakin. Lopputulos kestää siis 1-3vuotta ja yksi vahvistuskerta tehdään vielä tossa 8 viikon päästä, kun nähdään miten paljon väriä lähti. Tää ei siis oo tatuointi kuitenkaan, tätä ei tehdä yhtä syvälle ihoon. Mutta siis oon todella tyytyväinen kyllä tähän lopputulokseen jo nyt! Mut viikon päästä nähdään sitten tarkemmin.

Hinta ElinaK:ssa tulee olemaan tälle 295e, joka sisältää sen ekan laiton, sekä vahvistuksen. Jos on luonnostaan tosi vaaleat kulmat ja ne joutuu piirtää joka ikinen päivä tai käydä värjäyttämässä muutaman viikon välein, niin tällänen maksimissaan jopa 3 vuoden kestävä lopputulos on kyllä aika houkutteleva. Tää tulee tekemään mun aamuista niin paljon nopeampia ja mökkireissuista sekä saunailloista ilmeikkäämpiä. Niinku mies on tavannu mulle sanoa: "Mun oma pikku Saimi Hoyer!" Well not anymore! That woman is out of our lives for good! ...or for 1-3 years!

Katellaan hei!

- Annukka

Ladataan...
Mansen Muijat

”Sykkivää suoraviivaisuutta ja mainioita muotoja

Sähäkkää säpinää ja lentäviä lootia

Taitoa, taikuutta, temmellystä ja temppuja

Musiikkia, meninkiä ja lahjakkaita nuoria

Akrobatiaa, jonglöörausta, tasapainoilua ja tanssia

Sitä ja siksi, tässä on Poksi!”

 

Muijat suuntas lauantaina Nekalaan katsastamaan Sorin Sirkuksen joulushown nimeltä Poksi. Tämä on jo Sorin 25. Joulushow ja uusia esiintyjiä on shown paristakymmenestä tänä vuonna jopa 9.

Annahan on ollut mukana hääräämässä parin viime joulushown tuotannoissa ja esityksestä on tullu kyllä juttu joka täytyy kokea joka vuosi.

Ei tuu muuten jouluu!

 

 

Esitystä katsoessa on hetkiä kun naurattaa, jänskättää ja vetää suonta omasta jalasta kun kuvittelee itsensä pyörittelemässä liinaa jalallaan. Yleisön paras reaktio oli ehdottomasti pelästynyt henkäys tolppa- numeron lopussa. Tais muijatkin samassa kohtaa vähän hypähtää tuolissaan.

Shown esiintyjät on 14-21- vuotiaita ja ne saa kyllä miettimään mitä sitä itse oli tuohon ikään mennessä saanut aikaan. Niin taitavia ja omistautuneita tyyppejä on kyllä jokainen! 

 

Tää oli Annukalle eka kerta sirkuksessa. Parhaat ja näyttävimmät esitykset oli Annukan mielestä oikeestaan kaikki ilmassa tehtävät jutut. Hauskin oli ylivoimasesti sellanen tikapuumies. Oli muuten huippua, kun muijien takana istui sellanen joku 4-5v pikkutyttö, jolla oli aiva huikeet reaktiot aina kaikkeen. Tolle samalle tikapuunumerolle sekin nauroi ihan hillittömästi. Sit oli hyvä, kun lavalle tuli mies tulikeppien kanssa: "Huihui! ...tulella ei saisi kyllä leikkiä." Tyttö on hyvin oppinu!

 

Esityksessä oli visuaalisesti kauniita hetkiä, joista iso kiitos kuuluu Eero Auvisen ja Ville Finnilän valosuunnittelulle, sekä Kitte Klemettilän pukusuunnittelulle. Tirehtööri Taina Kopra on pitäny kyllä taas huolen siitä, että myös ilmaisu on tekniikan rinnalla esiintyjillä kunnossa.

Vuonna 1985 perustettu Sorin Sirkus julhlii ens vuonna kolmekymppisiään. Voi vaan kuvitella kuinka hieno ja massiivinen show on sillon tulossa! 

Ainakin tällä hetkellä lippupiste näyttää joka esityksen kohdalla punaista, mutta tilannetta kannattaa tarkkaille. Tapahtuman Facebook- sivuille voi tulla ilmoitusta jos lippuja vielä johonkin esitykseen ilmaantuu. Peruutuspaikkoja voi kysellä tuntia ennen esitystä Sorin Sirkukselta!

 

HUH HUH,

Muijat kuittaa!

Pages