Ladataan...
Mansen Muijat

Morjens!

Se ois joulu kohta! Sen kunniaks suoritettiin tänään arvonta ja rummunpärinää... arpaonni suosi nimimerkkiä Viiai! Laitamme sulle sähköpostia!

 

Me jäädään ny vähä jouluköllölle nautiskelemaan perheen seurasta, ruuasta ja kynttilöistä. Viimestään vuodenvaihteen jälkeen palaamme takaisin asialle. Ens vuosi starttaakin heti kivoilla tapahtumilla ja arvonnoilla, ollaan kehitelty teille ja meille jo kaikkee kivaa sinne.

Annukka laulo tälläsessä vähän erilaisessa versiossa Varpunen Jouluaamuna -biisistä. Saa jorata ja hihitellä!

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin niin hyvää jouluu ja oikeen railakasta ja sädehtivää uutta alkavaa vuotta 2015!

 

Rakkaudella,

Muijat

Ladataan...
Mansen Muijat

Morjensta!

 

On tuo lahjojen ostaminen sen verran rankkaa hommaa, että päätettiin käydä Jennyn kanssa huilimassa välillä Mokkamestareiden kahvilassa Verkatehtaankadulla. Tällä tamperelaisella paahtimolla on kuulemma ollut aikaisemminkin kahvila näillä huudeilla. Mokkamestareiden kahvia ja teetä on myynnissä monessakin paikkaa, mutta ihanaa, että ovat päättäneet avata kahvilan uudestaan.

 

 

 

 

Kivijalkaliike yhdistää myymälän ja kahvilan. Tarjolla on pientä purtavaa, kahvia ja teetä vinyyliltä soivan musiikin tahdissa. Mukaan voi sitten valita irtoteetä todella monesta vaihtoehdosta, kahvia papuina tai tuoreeltaan jauhettuna sekä kuppeja, teepannuja ja muita tarvikkeita niiden nauttimiseen. Täältä löytyy muuten aivan varmasti jotain jokaisen makuun.

 

 

 

 

 

Jenny otti vihreää luomuteetä, jossa oli makuna limeä ja inkivääriä. Ite otin kupin joulukahvia ja sen seuraksi suklaisen kakunpalan.

Oon jo kauan halunnu tuollaista valurautaista teepannua ja nyt sellainen sitten lähti mukaan ja teetä kylkeen tietysti. Pitäähän sitä itellekin joululahja ostaa. Kai ny!

 

 

Nägyy!

- Anna

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Käytiin tossa Joulutorilla pyörähtääs. Eilen ois ollu aika tunnelmallista ku oli lunta, mut eiköhän tänään sitte satanu räntää ja lumi suli pois. No onneks ei ollu kylymä!

Kuinka huikeita noi kuppikakkusaippuat!! Halutaan niitä just tommonen iso läjä.

Hieno viiksikaulakoru! Oli kaikkia eri mallisia viiskuja. Vitsi ku ois mies jolla ois tollaset kunnon patukat niin tos ois makee joululahja!

Ihastuttiin näihin koruihin.

Ostettiin koruja ja sitten sinappia. Oli aivan superhyvää toi konjakkisinappi ja chili-hunajasinappi. Suositellaan todella lämpimästi kyl hakemaan tuolta noi jouluks kinkun päälle!

Käytiin Ohranjyvän teltassa glögillä ja siellä oli mieskuoro hienot puvut päällä laulamassa ja mainostamassa niiden joulukonserttia. Kuulosti kyllä nätiltä ja aika tunnelmalliselta tuolla teltassa.

Joulutorilla on kyllä aina jotenki niin ihana tunnelma, vaikka ei sitä lunta ny ollukaan. Kantsii muuten käydä vielä tuola Tallipihan Joulukylässäkin! Siitä lisätietoa täälä LE COOLin sivulla.

Niijjuu ja muistakaa käydä osallistumassa vielä edellisen postauksen Kenkäpaja Pihkan avainkukkaron arvontaan. Maanantaihin asti aikaa!

Muijat kuittaa!

Pages