Ladataan...
Mansen Muijat

Aurinko laskee ja valot syttyvät sirkustelttoihin. Isosta valko-punaisesta teltasta kuuluu rauhallista haitarimusiikkia. Olenko matkannut vanhaan Ranskaan? Ei... kyllä tää on vielä nykypäivän Eteläpuisto ja paikkana Tampere!

Niinkun Annukka jo mainitsikin mää vietän tämän viikonlopun Circus Ruska Festivaaleilla.

Itsellenihän Tampereen Manseen eli Mansesteriin liittyy sirkus hyvin olennaisena osana. Minustahan ei sirkusartistia sulavine liikkeineni ja venymätaitoineni saisi tehtyä millään, mutta olen ollut mukana Sorin Sirkuksen ja Circus Ruskan tuotantopuolen meiningeissä jo monta vuotta. Joten tottakai minut löytää näiden festarien lippuluukulta tälläkin kertaa.

 

Pääsin eilen näkemään Cirque Aïtalin esityksen ”Pour le meilleur et pour le pire” eli ”Puurlömeilörepuurlöpir”. Manseksi käännettynä ”Myötä- ja vastamäessä”. Tippahan siellä taas linssiin tirahti. Esitykseen oli saatu kiteytettyä parisuhteen tunteiden skaala täydellisesti; välillä itketti, välillä nauratti ja välillä sydän oli pakahtua. Jos sunnuntaina pääsisi vielä Nuutisen Janin esitystä kurkkaamaan niin olis aikas mahtia.

Että tsek tis out: Circus Ruska Festival

 

 

 

Pelkkää lovee,

-Anna

Ladataan...
Mansen Muijat

MORO! SIIS MORO MIKÄ MENO TÄÄLLÄ LILYSSÄ!

Voisko lämpimämpää vastaanottoo olla?! Me ollaan ihan häkeltyneinä oltu eilen ja tänään teidän kommenteista ja kaikesta. Huh ja iso käsi kaikille!

Lähetään heti tälläseen arkiseen juttuun, ku päivän lounas. Kävin Bistro Venlassa (Kauppakadulla ollaan edelleen) hakemassa salaatin. Mää oon siis monta vuotta jo tilannu siä aina kana-vuohenjuustosalaatin jossa melonit vaihdetaan hunajapaahdettuihin auringonkukansiemeniin. Se on vaan niin parasta. Ja se kastike siinä nammm! Tänään olin jossain ihme mielentiloissa, ku päätin tilata jotain muuta. Ihan vaihtelun vuoksi kato, vaikka oikeestihan mun teki sitä samaa vuohenjuustosalaattii mieli minkä takia sinne menin. No kokeilin sellasta uutta lämmintä salaattia, ylikypsää porsaanpaistia. Mää petyin vähä, sori ny. Mutta Bistro Venla on ihana paikka ja kana-vuohenjuustosalaattia voin kehuu isoon ääneen! Mutta toi possuhomma ei lähteny jotenki. Se kana on niin hyvää niin oletin jotenkin sanasta ylikypsä, että possu ois jotenki erilaisempaa ku sen näköistä (ja makuista) kun se ois otettu sellasesta leikkelepaketista. Tiedostan kyllä, että tää viallinen mielikuva voi olla ny ihan mun päässä, damn u pulled pork ja kaikki ylikypsältä kuulostavat sanat yhdistettynä possuun!

Ja mää otin siis mukaan, eli syömäkuvat toimistolta ja salaatti boksista laitettu lautaselle.

Sori ny hei, huomasin että ihan hirveet kynnet mulla, mutta mulla on tosi hyvä selitys! Mää oon nykyään kattokaas ihan sellatteinen rankkismuija ja harrastan kuntonyrkkeilyy niin ei siä hanskojen sisällä mitkää lakat pysy! Tuli nyvvaa miälee, jos joku ny sillai...

Anna halus kans osallistuu tähän postaukseen omalla lounashetkellään. Thaicube <3 Ja niitä saa hei ihan kuulkaa nii muualtaki ku Mansesta! Anna on muuten tällä hetkellä tua eteläpuistossa Circus Ruska festivaleilla. Ehkä siittäki hommasta viä kuullaan.

 

Tänään muuten ku kävelin töistä kotiin laukussa valkkaripullo, litran pullo, ja kädessä kaks palaa juustokakkuu niin tuli jotenki tosi syvällinen olo. Mun eessä käveli sellanen fitnessmuijja leoparditrikoissa ja siinä ku sen tiukka pylly keinu puolelta toiselle ja se avas kuntosalin oven (wolfin, tietty) niin aattelin mää siinä vähä, että on tää kyllä valintojen maailma. Kun mä tulin kotiin ja sanoin miehelle, että ostin sullekin juustokakun palan, ettei tarvi sitte mun palasta maistaa, niin ku se sano että "emmää varmaan syö sitä" niin mä olin, että "aijjaa..." ja mielessäni että JESSH! Mä en alottanu kuntonyrkkeilyy siks, että musta tulis ny tosi hyvännäkönen yhtäkkiä, vaan siks, että mä saan syödä kakkuu!

Me laitettiin tänään facebooksivu pystyyn! Käykää tykkäilees siellä niin pysytte perässä meidän menoista ja mistä ny millonki.

 

Viikonloppuna täälä Mansen Kaupissa järjestetään Rockfutiksen sm skabat. Sinne kantsii mennä bongailemaan ja kannustamaan kaikkii suomen poppareita ja rokkareita. Ja tietty naisjoukkuetta FC Mitsubitchit jossa muunmuassa Lilyn bloggari Asikaine pelaa! Huh! Me tsempataan etäältä!

Kattellaan hei myähemmin! Mansessa paistaa arska, rakkautta täältä!

- Annukka

Ladataan...
Mansen Muijat

Morjensta läskit!

Nyt on tällänen blogi täällä meillä pystyssä. Sen tekoon tarvittiin istuskelupaikkana Tampereen Kauppakadulla sijaitseva Ravintola Artturi, siiderit, maalaisranskalaiset, yksi valkosipulidippi ja yksi kurkkudippi. 

Me tullaan päivittämään tätä blogia välillä vuorotellen ja välillä yhdessä ja teemat pyörii jotenkin Tampereen, eli Mansen, ihanan kotikaupunkimme ympärillä. Ei olla kumpikaan synnytty Tampereella, mutta monta vuotta täällä asuneina osataan kyllä kertoa mikä on meidän mielestä siistiä, kivaa ja herkullista. Mikä uutta, mikä vanhaa, mikä must ja mikä ehdoton NO. No aina voi ja kannattaa kaikkee kerran koittaa.

Anna on siis toi tumma ja Annukka toi vaalee.

 

Me halutaan antaa teille hyvää mieltä ja rakkautta täältä Mansesta. Toivottavasti viihdytte meidän seurassa ja saatte. Siis tuotanoin hyvän mielikuvan tästä kaupungista ja niinniin...

Kattellaan!