Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Me ollaan ihan sairaan innoissamme täälä! Me ollaan järkätty teille herkkuuuuu!

Muijilta ja Krunskilta rakkaudella teille: MANSE POP-UP <3

 

Elikkäs homman nimi on se, että 29.10. vietetään mukavata aikaa kehräsaaren 931 ravintelissa klo 18.00 lähtien ja juuaan yhtet tai kahtet. Meillä on teille ihania suunnittelijoita paikalla! On KRUNSK, on Uhana Design, on Grillin' Clothing, on Ludicrous. Joten massii kantsii varata, käteistä jos tarkkoi ollaan! Ja sit kuulkaa niin, me ollaan siä! Mansen muijat tarjoo teille muodin palanpainikkeeks maitoo ja mörköö suoraan Tapolan tehtaalta. Meillä on jotain pientä ylläriohjelmaa myöskin ja jokainen suunnittelija on myös antanu meille tuotteitaan arvottavaks kävijöiden kesken. Tästä tulee niin helmee! Voidaan hilluu ihan puoleen yöhön asti jos siltä tuntuu!

Käykää ilmottautumassa etupeltoon jo TÄNNE FACEBOOK EVENTTIIN ja ootte vähän perillä siittä, mitä siis tapahtuu ja koska (het ku meki ollaan vähä enempi).

Huh. No, ootteks te messissä HÄ??! No sitähän meki!

Muijat kuittaa.

Ladataan...
Mansen Muijat

Moroo!

Käytiin tänään herkuttelees miehen kans vähän Sokos Hotel Tammerin syysbrunssilla. Harvinaista herkkuu, koska vähän tyyristä mun makuun. Per henkilö brunssi maksaa 32e ja kuoharilla 38e. Nyt kuitenki oli jotku Kilpi-viikot ja tarjouksena kaks brunssii yhen hinnalla. Siihen oli pakko heti tarttuu! Vaikka siis kyllä mä ymmärrän hyvin, mistä se hinta tulee näin ylipäänsäkin. Aikamoista gourmettiihan ne pöydät notkuu, ei mitään perusnakkeja ja lihapullia. Hieno yksityiskohta on kans se, että kahvin paahtoasteen saa ite valita ja sitten se tuodaan sellasessa pikkutermarissa maitonekan kera pöytään. Kuoharia tarjoillaan myös pöytiin, mutta me otettiin ny tällä kertaa kuitenki ihan sumppi ja mehut vaan. Eka kerta muuten ku mä jaksoin kaikki ruokalajit maistaa ja jälkkäreillekin oli tilaa. Ei oikeesti kyl ois ollu mutta sain mahtuun! Hell yeah!

Meidän pöytävaraus, joka kantsii muuten aina tehä, niin oli klo 12.00-13.30. Katottiin sitten, että Plevnan elokuvateatterissa menis Mielensäpahoittaja just 13.30 niin sinne sitten suunnattiin seuraavaks. Mä tykkään tosi kovaa Tuomas Kyrön tyylistä niin jotenki oletin, että tää leffakin ois vähän naurattanu mua enempi. Iskää ois ehkä naurattanu...no taisin mäki jossain kohtaa hörähtää, mutta sillai se olikin aika sellanen perus suomalainen draama. Tai niin kai sen pitikin olla, tai draamakomedia. Sanotaanko ny näin, että tosta tematiikasta ois varmaan enempiki voinu saada irti sillai hauskasti. Sekin on taas toinen juttu, että pitääkö aina olla hauska. Oli toi ihan hyvä siis. Ainakin näin sunnuntaina palanpainikkeeks. En ehkä lauantai-iltana menis kattoon. Sillon mä haluun viihtyy vähä enempi.

Rentoo sunnuntaita!

...mitäköhän sitä seuraavaks söis...

- Annukka

 

Ladataan...
Mansen Muijat

Moroo!

Eilen tuli oltua Pakkahuoneella ja siellä oli kyllä aika huisi meno. Mä olin ihan kuskina vaa ku työviikko ja kaikkee, mutta veikkaan, että kovin moni muu niistä sadoista opiskelijanuorista ei ollu. Tunnelma oli kyllä ihan mahtava kummallakin sekä Idiomaticin, että Jukka Pojan keikalla! Ja jotenki oli niin sellanen hyvä fiilis, että ai että ku makeeta, että opiskelijoille järkätään tällästä ilmasta kivaa! Tuli hyvä olo myöskin järjestäjien puolesta, koska kaikilla näytti olevan tosi hauskaa. Omituista oli muuten huomioida tälläsii asioita, tai ylipäätään niinku mitään, yleensä ku ei paljoo huomaa muuta kun oman kaveriporukkansa meiningin, kun on siellä yleisön keskellä bailaamassa.

Jätkät veti erittäin päräyttävän setin. Tän biisin kohdalla meni kylmät väreet:

Kysyin muuten Idiomaticin tyypeiltä nää perus, eli mitkä on kivoimmat kuppilat Mansessa. Kuulemma Telakka, Klubi, Bar K ja Nordic tulee ekana mieleen. Kerhonkin tais rumpali mainita. Ylipäätään parasta Mansessa on heidän mielestään hyvät keikkapaikat, ihmiset, helppous ja lyhyet etäisyydet. Mää oon aikalailla samoilla linjoilla!

 

Minä siellä poikain takahuoneessa kuvaamassa. Sainpa talteen tän seuraavan alla olevan kuvasarjanki. Ettepä vissiin oo BUSTED!

Rumpujen kasausta.

Tää kuva ihan vaan todisteena, että kyllä mää sen Jukka Pojanki näin! Mallikkaastihan se veti ja yleisö huusi mukana kaikemmoiset jejjejjeet ja vouvouvoot. Niin ja sain sanottuu hänelle, että hienosti hei vedetty! Illan yksi kohokohdista.

Tänään ois tiedossa koti-iltaa, pizzaa ja vain elämää! Paulan päivä aiettäää! Hyvää viikonloppuu!

- Annukka

Pages