Ladataan...
Mansen Muijat

Morjentes!

 

 

Se on kuulkaas tällä viikolla vappu! Ja kun perjantaina herää kosken rannan pusikosta peruukki vinossa, glitteriä silmässä ja Zysse-naamari kateissa niin saattaa olla nälkä. Onneks vappubrunsseja löytyy joka lähtöön!  Tietysti paikka brunssille kannattaa varata etukäteen jos vaan yhtään pystyy ajattelemaan niin pitkälle.

 

 

Muijat aikoo suunnata vappubrunssille Nomuun. Brunssin hinta on 27€ ja se sisältää viisi pientä annosta ja lasin kuohuvaa. Namsk!

Toinen paikka mistä löytyy vähän eksoottisempaa brunssia on Purebite. Purebitessä juhlitaan myös koko viikon ravintolan 1vee- synttäreitä ja joka päivä on luvassa erilaisia tarjouksia. Vappupäivän Thai-menu kustantaa 27€.

Inezin vappubrunssilta löytyy pitkä lista herkullisia tapaksia ja lämmintäkin ruokaa.  Tämä brunssi lähtee hintaan 19.50€.

Kahvillan vappubrunssi lupaa ”…kaikenlaista herkkua pekonista marinoidun tofun kautta tippaleipään ja simaan”. Brunssin hinta on 15,50€ ja kasvisbrunssin 13,50€.

Perinteisempiä vappuruokia löytyy myös Villisiasta hintaan 29,90€ ja Bertelistä hintaan 28€.

Jos haluaa herkutella astetta fiinimmin löytyy Piemontesta vappulounas. Lounas maksaa 39,50€ ja siihen sisältyy antipastobuffet, 3 pääruokavaihtoehtoa ja jälkiruoka.

 

Vappuna on tietysti myös luvassa muutakin kun brunsseja!

 

 

Futuristics järkkää Yo-talolle bileet House of Hard Musicin kanssa vappuaattona eli torstaina 30.4.

Tapahtumaan pääsette Facebookissa tästä.

 

Vappupäivänä onkin sitten tiedossa pari mahtavaa keikkaa:

Kuva: Sini Mäenpää

 

Nousiaisen Jukka sooloilee nimittäin O’Connell’sissa ilman pääsymaksua.

Tapahtumaan pääsette Facessa tästä.

Ja vanhassa kunnon Dog’s Homessa nousee lavalle The Cloudycators ja Egokills.

Tähän tapahtumaan pääsette tästä.

 

 

Sunnuntain Designtori kokoaa jälleen yhteen muotoiluyrittäjät ympäri Suomen Tampereen Tullikamarille. Tapahtumasta voitte käydä lukemassa lisää LE COOL Tampereen sivuilta tästä.

Tapahtumaan pääsette Facebookissa tästä.

 

Muijat toivottaa kaikille ihanaa vappua!

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Sokoksen Timanttiset ja Pandora järjestivät yhdessä ihanan iltaman tamperelaisille bloggaajille kuohuvan, herkullisten tarjottavien ja ihanien korujen parissa. Saatiin tutustua Pandoran rannekoruihin ja koota mieluisia kokonaisuuksia erilaisten helojen avulla. Toi ranne on kyllä hyvä koru, kun siitä saa niin helposti muokattua omanlaisensa. Voi tehä sellasen naisellisen korun säihkyvillä heloilla tai sitten valita vaikka ihan jotain hopeisia heloja. Joidenkin bloggaajien mukaan näytti lähtevän ainakin sellainen ihana hopeinen kamera-hela.

Noi valkosuklaalla kuorrutetut kakkupalat oli ihania!

Parasta linpparii niinku ikinä.

Kuvassa näkyvät hopeiset ranneketjut on muuten Timanttisilla tarjouksessa nyt sellasessa kevätkampanjassa. Ranneketju ja Galaxy-hela lähtee yhteishintaan 79e vapusta lähtien 1.5. - 30.6. asti.

Oli mukava nähdä muitaki tamperelaisia bloggaajia!

Annukka ihastui näihin Beringin valkoisiin keraamisiin kelloihin ja ostikin sitten itselleen sellasen.

Kaikki tytöt. Tälläsellä kivalla porukalla me oltiin.

Ja tiiättekö kuule, niin me saatiin teille vähän alekoodia Sokoksen Timanttisille! Nyt on oiva tilaisuus mennä koruostoksille itelle tai vaikkapa äipälle tulevaa äitienpäivää ajatellen. 25 prosenttia alea mistä tahansa tuotteesta mainitsemalla blogin Mansen Muijat! Voimassa tästä päivästä lähtien 31.5. asti.

 

Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa ihmiset!

Muijat kuittaa!

Ladataan...
Mansen Muijat

Morjensta!

 

Kävin viikko sitten keskiviikkona Klubilla katsomassa millainen meininki Pingisklubilla on.

Pingisklubi siis yhdistää ryhmäpingiksen ja bileet, jossa viereilevat dj:t soittavat musiikkia. Klubia järkätään Tampereen Klubilla ja Elmun Baarissa Helsingissä. 

 

 

Alkuun Klubilla oli vähän hiljasta, mutta pian paikalle tuli mukavasti väkeä ja ihmiset innostuivat pelaamaan. Itse pelasin pingistä ekaa kertaa elämässäni, mutta se ei menoa haitannut. Kunnioitusta herätti kyllä jotkut osallistujista kun onnistuivat pelaamaan tuoppi sulavasti toisessa kädessä.

 

 

Tällä kertaa dj-vieraina olivat ihanat Uhana Designin naiset. Enpä ole ikinä aikasemmin ollu sellaisessa tapahtumassa jossa tekee mieli mennä joka biisillä tanssimaan. Oli nimittäin sellaista mahtavien biisien tykitystä tämä ilta. Toivottavasti Mira ja Hanna soittavat levyjä toistekin! Kaikkien pingikseen osallistujien kesken arvottiin illan päätteeksi Uhana Designin tuotteita.

 

 

Ilta oli todella hauska! Pingisklubi on mukavaa menoa viikolle kun baarista löytyy hyvää musiikkia ja mukavaa tekemistä eikä tarvitse niinkään keskittyä juomapuoleen. Ei se juomakaan niin kallista olisi ollut sillä samaan aikaan Klubilla oli nimittäin Tummat Tunnit.

Seuraavat Pingisklubit järkätään torstaina 21.5. Elmun Baarissa ja torstaina 28.5. Tampereen Klubilla. Tampereelle dj-vieraiksi tulevat Jukka ja Jytämimmit, joten siellä on varmasti mahtavaa musaa tiedossa!

 

 

 

Menovinkkinä tällä viikolla meillä on jo tänään alkava Loud Silents Festival. Lisää voitte käydä lukemassa LE COOL Tampereen sivuilta tästä.

 

Nägyy taas!

-Anna

Pages