Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

 

Tänään vietettiin ihanaa kesäpäivää mun kaverin Jennyn kanssa Tallipihalla Suvi-Vintagessa.

 

 

Piha oli täynnä erilaisia kojuja, joissa myytiin teemaan sopivia vaatteita, koruja ja kaikkea muuta mukavaa. Tallipihan kaupat ja kahvilatkin oli auki.

 

 

Forget-Me-Notin kojulla oli ihanan värisiä vaatteita ja kivoja korviksia myynnissä. Jäi vähän nuo Frida Kahlo-korvikset kummittelemaan mieleen. Täytyy käydä katsomassa kaupalla jos ne on vielä jäljellä.

 

Käytiin syömässä loimulohta ja otettiin kylkeen Laitilan lonkerot.

Siinä kun istuskeltiin niin mietittiin miksi ei käydä täällä useemminkin? Tallipihan putiikit ja kahvila kun on auki joka päivä ja onhan se ihanan rauhallinen paikka keskellä kaupunkia.

 

 

Fintage ry ja Tallipiha järkkäsivät tapahtuman nyt neljättä kertaa ja porukkaa oli hyvin paikalla.

 

 

Jälkkäriä käytiin hakemassa Tallipihan Suklaapuodista. Myyjä antoi meidän maistaa yhtä heidän hittituotteistaan, joka on valkosuklaata salmiakilla ja vadelmalla. Ja oli muuten hyvää!

 

Oli kyllä eka päivä tänä vuonna kun tuntu oikeesti kesältä! Että lisää tätä kiitos!

 

Terkut!

-Anna

 

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

 

Tässäpä parit menovinkit pitkästä aikaa!

 

 

Tänä viikonloppuna Tallipihan valtaa Suvi-Vintage! Paikalla on vintagekauppiaita ympäri Suomea ja ohjelmaa moneen makuun. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja portit ovat auki sekä lauantaina että sunnuntaina kello 11- 17.

Tapahtuman Facebookiin pääsette tästä.

Suvi-Vintagen fiiliksiä blogissa sitten sunnuntaina!

 

 

Lauantaina voi myös mennä jatkamaan iltaan Teerenpeli Tease – Delicaesseniin, jossa on luvassa esityksiä, musiikkia ja herkullisia drinkkejä. Lippujen hinta on 12€.

Tapahtumaan pääsette Facessa tästä.

 

 

Se iso teltta, joka on kohonnut keskustorille niin se on kuulkaas merkki siitä, että nyt alkaa viikon kestävä Tammerkosken sillalla- tapahtuma. Vaikka näin alkuun saattaa kuulostaa siltä, ettei sieltä löydy mitään kiinnostavaa itselle niin kannattaa katsastaa kattaus täältä. Apulantaa ja Egotrippiä ainakin luvassa nääs.

Tapahtumaan pääsette Facebookissa tästä.

 

 

Nägyy kaupungilla!

-Muijat

 

 

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Juhannus oli ja meni ja nyt ollaan jo Seinäjoella Provinssissa! Huhheijjaa tätä menoo.

Sen verran palataan Pärnun juhannusreissuun, että voin sanoa, että kivaakin oli! Sadetta luvattiin koko juhannukseksi, mutta aurinko vaan paistoi ja oli ihanan lämmintä, mitä nyt rannalla vähän viilee tuuli.

Tein pienen videon reissusta, enjoy!

Nyt valmistautumaan Provinssirientoihin. 

Ihanata viikonloppua!

- Annukka

Pages