Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Käytiin pääsiäisenä moikkaamassa Belgiassa Brysselissä tällä hetkellä asuvaa miehen pikkuveljeä. Kyllä piti hetki aikaa Brysselin suru-uutisten kantauduttua korviin miettiä, että voiko sinne lähteä. Kun tilanne oli ehtinyt parin päivän ajan rauhottumaan ja lennot vaihdettiin Düsseldorfiin niin päätettiin toteuttaa tää kovasti odotettu pääsiäisloma.

Laskeuduttiin siis Saksaan, josta ajeltiin autolla Belgiaan. Belgiassa oli kaikki jo melko hyvin, tai ainakin rauhallisesti. Isossa kaupungissa ihmisten on surusta huolimatta pakko jatkaa elämää. Ihmiset käytti metroa heti kun se saatiin taas ajoon, mutta me ei sinne uskallettu. Kävi kyllä välillä mielessä täpötäysissä busseissa, että ei nekään välttämättä sen turvallisempia liikkumistapoja ollu.

Saapumispäivänä käytiin vaan illallisella ja olusella Brysselissä, minkä jälkeen seuraavana päivänä matkattiinkin ihanan romanttiseen Bruggeen.

Miehen pikkuveli Juuse majoitti meidät ja oli iloisena vastassa.

Kaverit tietää, että en oo mikään ylin oluiden ystävä, mutta Brysselissä oli tollasia juomia, joissa oli puolet jotain olutta ja puolet siideriä. Aika hyviä! Kirsikkaoluita maistelin myös mielelläni, koska ne on superherkkuja.

Ihana kevätaurinko helli meitä Bruggessa!

Simpukoita tuli syötyä moneen otteeseen, koska ne on vaan niin taivaallisen hyviä. Pitäiski mennä joku ilta lipittämään Tuulensuuhun tai August Von Trappeen vähän valkkaria ja kokeilemaan, että miltä ne simpukat Tampereella maistuu.

Oli aivan ihana tää pullokauppa! Ostettiin sellaset sixpackit jonne sai ite valita omat oluet. Mä valitsin pelkkiä kirsikkaoluita yhtä vadelmaolutta lukuunottamatta, ja voi luoja kun ne olikin hyviä! Ja vahvoja. Eli vieläki parempia.

Seuraava päivä päätettiin käyttää rennosti Brysselissä kierrellen, shoppaillen ja terasseilla istuskellen.

Miehen pikkuveli asui aika symppiskämpässä. Sellanen kotoisa talo, jossa oli kolme kerrosta ja jokaisessa asui joku. Meillä oli käytössä ylin kerros, jossa oli mukava oma rauha muilta talon asukkailta.

Sitten suunnattiinkin neljäntenä päivänä Gentiin, jossa oli todella paljon näyttäviä rakennuksia ja mieletön määrä hienoja kirkkoja. Naureskeltiinkin jo vähän sille, kun kaikki näytti niin hienolta niin ois tehny mieli jokaisen kirkon ja rakennuksen eessä käydä tönöttämässä kuvaa varten, mutta ihan samanlaisiahan niistä kuvista sitten tuli ku jälkikäteen katteltiin.

Söin belgialaisen herkkuvohvelin, koska pakkohan se oli.

Käytiin myös maistelemassa shampanjaa Champagnekelder-nimisessä kellarissa.

Jaa mikäs kirkko se siinä.

Tässä pastassa ei paljoo rapujen kanssa pihtailtu.

Upea Gent.

Lähtöpäivänä ehdittiin muutaman tunnin verran kierrellä Saksassa myös Düsseldorfissa ennen lentokentälle menoa.

Söin palasen jotain tollasta suklaa-brandykakkua ja jiilauta kun se oli hyvää! Menee kyllä parhaimpien maistettujen kakkujen joukkoon heittämällä.

Vielä viimeiset kirsikkaoluet ennen lentokentälle ajelemista. Onneksi Suomestakin saa kirsikkaoluista ainakin joitain merkkejä niin kuin esimerkiksi Lindemanns Kriekiä, mut ois kiva jos löytys vähän niitä väkevämpiäkin Alkosta kun vaan noita kolmeprosenttisia. Vaikka enhän minä humaltumistarkoituksessa.

Vitsit että oli ihana reissu vaikka aluksi hieman huolettikin tuo Brysselin tilanne. Kohtuullisen rauhallisin mielin pystyttiin miehen pikkuvelikin sinne jättää vielä muutamaksi kuukaudeksi. Bryssel oli kyllä paljon suurempi kaupunki kun oltiin ajateltu ja paljon moniulotteisempi. Myös Brugge ja Gent yllätti meidät täysin ja sai kaikki sanattomaksi kun ne oli niin nättejä kaupunkeja kumpikin.

Oltiin torstai-illasta maanantai-iltaan eli yhteensä neljä yötä. Loma tuntui lomalta ja paljon pidemmältä kuin aateltiin. Ehdittiin tehdä ja nähdä paljon, ja puhelimen mukaan ehdittiin kävelläkin noin 48 kilometrin verran. Voin kyllä lämpimästi suositella Belgiaa kaikille, jotka etsii kaupungeista mieluiten aina sen vanhan kaupungin, koska nää oli melkeinpä pelkkää just sellasta ihanaa vanhaa ja romanttista rakennusta täynnä. Kaupunkien välilläkään ei ole kuin jotain tunnin ajomatkoja, joten julkisilla kulkuneuvoilla tai vuokratulla autolla pystyy helposti tekemään näppäriä päiväretkiä vaikka minne.

Onneksi se kunnon kevät tulee pian jo tänne Suomeenkin.

- Annukka

 

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Tässäpä tätä menovinkintynkää taas pitkästä aikaa.

Ihan ensiksi täytyy mainita lauantain 19.3. Brooklyn Barin Grand re-opening!

Paikkahan oli jo hetken auki aikaisemminkin, mutta ei ihan sinne asti silloin ehditty. Nyt tää Puutarhakatu 11 sijaitseva Hip Hop Centteri läväyttää ovensa auki entistä ehompana. Illan hostina toimii Specialisti ja esiintyjinä Kalle Kinos sekä Pajafella. Avajaisissa luvassa myös open mic, street foodia ja vaatemyyntiä. Ainankin Grillin' Clothingin vaatteita tulee löytymään ja kuulemma muutama tuote myös omalta vaatemerkiltä. Kiinnostelee!

Ohjelma alkaa klo 20 ja yläkerta aukeaa klo 22. Liput yläkertaan 6€.

Toivotetaan tämä paikka kyllä todella lämpimästi tervetulleeksi (jälleen)!

Tapahtumaan Facessa tästä.

Mutta rauhoitutaampa sitten ja astutaan pari askelta takaisin tulevaisuuteen perjantaihin 18.3.

Jos jostain syyntä, ette aio suunnata kuuntelemaan Randelinin Kaken & Companyn sulosointuja Amarilloon (ihan ilmaiseksi huom!) niin Vastavirralta löytyisi Pystyyn Kuolleet Hipit. Olli PA & Dj Massimo sekä Yhdentekevää.

Liput olis 6 egee ja tapahtuma Facessa tässä.

Mansessahan on parhaillaan menossa Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaali ja lauantaina 19.3. Telakalla nähdäänkin Suuri Kurpitsa 35-vuotisspektaakkeli! Liput on 20€ ja kattaus ehdottomasti joka pennin arvoinen. Lauteille nousee mm. Nousiaisen Jukka ja Keräsen P-K.

Tarkempi ohjelma löytyy tästä.

 

Kaiken tämän hauskan jälkeen voi sunnuntaina suunnata 20.3. Ravintola 931:een maistelemaan meksikolaisia herkkuja, kun mamut kokkaa tykimmin jo viidettä kertaa. Tällä kertaa kapellimestarina toimii La Negrita -ravintolan Sol Medina-Sivenius.

Linkki löytyy tästä.

 

Näyttäis olevan hyvä viikonloppu tulossa!

Loppuun vielä: Take it away, Kake!

 

-Muijat kuittaa!

 

 

Ladataan...
Mansen Muijat

 

Moro!

Pari viikkoo sitten tosiaan vietettiin maailmankaikkeuden ensimmäisiä 03FESTejä ja muijathan oli laskeneet päiviä tähän kuin jouluaattoon konsanaan. 03Crew oli saanut koottua paikalle todella syväluotaavan settauksen kotimaisia räppäreitä. Pakkahuoneella ja Klubilla oli siis tarjolla sellaset rapiat yhdeksän tuntia räpäytystä eli luvassa oli aikamoinen sukellus tämänhetkisen rap-skeneen rakkaassa kotimaassamme. 

Tässäpä teille pieniä maistiaisia muijien fiiliksistä 03FESTeiltä.

Sairas T/OD Kokemus 

Asa & Laineen Kasperi 

Ruuasta vastasi Wanha Tappi. Hodarit tuli testattua ja erittäin hyvältä maistui!

Freerappiä! Lavalla Solonen, Kosola ja Jodarok 

Tuomio & Kone 

Tuuttimörkö 

Paperi T 

Eevil Stöö 

Pelkkää rakkautta.

 

Oli aivan mahtava ilta alusta loppuun ja täytyy sanoa, että harvoin on nähnyt Pakkahuonetta ja Klubia niin täynnä. Voidaan siis puhua täydellisestä succéesta! Ensi vuonna 03FESTit järjestetään kaksipäiväisinä (14.-15.4.2017) , mikä on toki todella hieno juttu senkin kannalta, ettei tule liikaa makeaa mahan täydeltä yhtenä iltana.

Käykää kaikki tykkäämässä 03FESTeistä myös Facebookissa! Linkkiä TÄSSÄ.

Kiitos 03Crewn jäbille! Ootte järjestäneet hienon shown ja Swäg visualcrew oli tuonut työllään näyttävän kirsikan kakun päälle. 

 

Rispektiä! <3

-Muijat 

 

Pages