Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Tässä kävi nyt niin, että meikämuija julkas uuden sinkkubiisin tässä eilen! 

 

Sun Perään on biisin nimi ja aika paljon haikeammissa tunnelmissa uidaan kuin viimeksi Sähköä-kappaleen kohdalla. 

Spotifysta voi kyseisen kappaleen käydä kuuntelemassa suoraan TÄÄLTÄ ja sitten mielellään myös vaikka tulla tänne takaisin kertomaan siitä mietteitä.

Ai niin ja tänään kävin myös Metro Helsinki -radiossa haastiksessa turisemassa Petran kanssa. Kun Petra näki, että mun mies ja samalla tuottaja Sasja oli mukana niin se näki tämän tilaisuuden liian herkullisena ohittaakseen ja suorastaan pakotti Sasjan mukaan haastatteluun.

TÄÄLTÄ voi käydä kuuntelemassa meidän sekavat lätinät muun muassa siitä miten meidän parisuhde voi kaiken tämän yhteisen musiikin luomisen keskellä.

Huomenna perjantai ja pian jo vappuhulinat jes!

- Annukka

 

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Ajateltiin viime vuonna Likkojen lenkki -tapahtuman jälkeen, että ens vuonna uusiksi! Aateltiin myös, että seuraavalla kerralla vois vaikka vähän lenkkeillä ennen tapahtumaakin, että ei tarvis ihan kylmiltään sitä kymppiä juosta. Tässä oli käymässä kyllä just samalla tavalla kun viime vuonnakin, mutta sitten saatiinkin sopivasti apua personal trainer Joona Valtoselta.

Tavotteena ois ainakin nyt se, että ei oltais ihan niin kuoleman omia ku viimeks vaikka oltiinkin kyllä yllättyneitä siitä, että pystyttiin sillon vetämään koko lenkki hölkällä. Saa nähä miten kuukauden tehotreeni auttaa, koska Likkojen Lenkkihän on jo tuossa kulman takana 21.5. lauantaina!

Viime vuonna juostiin värikkäissä takeissa ja sotamaalauksissa, jotka olikin siinä mielessä oikein sopivat, koska taistelulta se välillä myös tuntui. Valittavana on siis taas juoksijoiden 10 kilometrin reitti, lyhyt kävelyreitti ja pitkä kävelyreitti. Otettiin viime vuonna juoksijoiden reitti, joka on tarkoitus testata nyt tänä vuonna kenties paremmalla ajalla uusiksi.

Likkojen lenkillä oli kyllä viimeksi niin hauska meno, että ainoa mieleen tuleva parannus oliskin lämpimämpi sää. Mut Suomen kesä... te tiiätte.

Viime vuonna tapahtumapaikka ja lähtöpiste oli Ratinan Stadion, mutta tänä vuonna näin muutaman vuoden tauon jälkeen tapahtumapaikkana ja lähtöpisteenä toimiikin Pyynikin urheilukenttä.

Mahtavaahan tässä tapahtumassa on tosiaan se, että näitä juoksuhommia ei tarvitse ottaa liian vakavasti (jos ei halua) ja homman kuuluu olla hauskaa.

Ja tähän loppuun vielä vähän arvontaa! Eli kommentoikaa tätä postausta ja muistakaa laittaa mukaan sähköpostiosoitteenne. Yksi onnekas voittaa sitten itselleen ja kaverilleen liput Likkojen lenkille. Voittaja arvotaan 4.5. 

Eli onnea arvontaan ja eiku reenaamaan!

 

- Muijat

 

 

 

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Se on parsakausi parhaimmillaan ja muijat pääsi avaamaan sen Stefan's Steakhousen parsamenua maistellen. Tää parsamenu on Tampereella Stefan'sin lisäksi myös Ristorante Comossa ja Bodega Saludissa hieman kunkin paikan omaa tyyliä mukaillen.

Menu näytti heti todella lupaavalta. Me päästiin maistelemaan kirjolohta, vasikkaa ja jälkkäriä, joten siika ja savustettu kananmuna jäivät vielä mysteereiksi meille.

Hapokkaat ja raikkaan hedelmäiset viinit sopii kuulemma hyvin parsan seuraksi, mutta tanniiniset eivät niinkään.

Parsamenu oli Suomen kokkimaajoukkueen ja Chipsters-elintarvikeyhtiön yhdessä suunnittelema ja toteuttama. Kuvassa Jarkko Pulkkinen, Mats Sjöblom ja Susanna Paavilainen.

Tää menun esittely oli pressitilaisuus, jossa ruoka oli tollai buffetmaisesti esillä. Ollaan nähty kuitenkin muiden bloggaajien postauksista, että Stefan´sissa tarjoiltavat annokset on ihan reiluja ja sopivan kokoisia kolmea ruokalajia ajatellen.

Anna onnistui kyllä kasaamaan omalle lautaselleen nää ruoat aika nätisti, mutta ne näemmä on vieläkin nätimmin niissä oikeissa annoksissa esillä. Tästä nyt ei ihan oikeaa kuvaa siis annoksista saa, mutta mausta voidaan kertoa sen verran, että kaikki oli huippuhyvää. Parsa maistui, bearnaisekastike oli hyvää ja vasikka täydellisen kypsyistä. Todellinen yllättäjä oli kuitenkin maa-artisokkapyree, minkä vuoksi jo pelkästään voi valita tuon vasikkapääruoan. Ei missään ikinä koskaan oo ollu niin hyvää ja pehmeää maa-artisokkapyreetä ku tuolla.

Raparperijälkkäri oli mukavan pirtee ja raikas lopetus. Oikeessa annoksessa tuota jogurttikreemiä ja -jäätelöä sekä valkosuklaata on runsaasti enemmän, mikä onkin hyvä, koska se ois ollu meidän ehkä ainut moite tässä kun sitä oli niin niukasti.

Tässä kilistellään Savusuolaa-blogin Janican ottamassa kuvassa.

Parsa oli nyt kotoisin Keski-Euroopasta, mutta äitienpäivän tienoilla saadaan kuulemma kotimaista tavaraa pöytään.

Onko kukaan käynyt maistelemassa jo noiden muiden ravintoloiden parsamenuja? Mitä ootte ollut mieltä?

 

Nägyy,

-Muijat

Pages