Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Oltiin maistelemassa vähän erilaisia kanaruokia Koskikeskukseen avatussa Los Pollosissa. Tämä ravintola onkin jo jonkin aikaa tähän paikkaan ollut avattuna, mutta päätettiin kuitenkin nyt kutsun käydessä kävästä Tampere Food Club -poppoolla katsomassa, että minkäslaine meininki siä o.

Meidän iloinen porukka ja odottavainen mieli.

Tälläisellä konseptilla avattua ravintolaa ei kyllä tuu ihan heti toista samanlaista muijille mieleen. Onhan täälä Mansessa paljonki erilaisia siipiravintoloita, mutta Los Pollosissa päätähtenä toimii avotulella grillattu kananpoika. Ravintolassa käytetyt kanat ovat eettisemmin kasvatettuja ja ruokittuja sekä kotimaisia niin siitä iso plussa.

Aevan ihanaa luumutomaattikeittoa ja grillattua kananpoikaa. Mukana oli talon leipää aliolin, tapenaden ja humuksen kera.

Kaikki peruna- ja kasvislisukkeet on myös tuoreista raaka-aineista ja aina kun mahdollista niin kotimaisista tuotteista tehty. Nii ja ranutkin on käsinleikattuja eikä mitää pakastepottuja!

Erittäin maukas kana-pekoni bocadillo. Eli tuoreen leivän välissä pekonia, sipulia, jugurttikastiketta, salaattia ja korianteria. Grillatun kananpojan seurana tietty!

Chilillä ja korianterilla maustettua Los Pollosin kanamakkaraa, jota voi ostaa mukaankin. Ja wingssejä tottakai!

Sitten vähän taskuja.

Ja tämä on kuulkaas Manse Burrito! Pariloitua rieskaa, kananpoikaa, salsaa, valkosipulikastiketta, katkarapuja ja mozzarellaa.

Ennen grillausta kanat maustetaan tuoreilla yrteillä, sitruunalla ja valkosipulilla, minkä kyllä maistoikin.

Kahvin ystävinä oltiin aika onnellisia myös laajasta erikoiskahvilistasta ja churroista. Jiilauta churroja, ite tehtyy kinuskia ja suklaakastiketta nam!

Kaikille kananhimoissaan oleville tää on kyllä varmasti nappivalinta ja mukavan rento paikka, jonne voi helposti tulla lastenkin kanssa perheenä vaikkapa kesken ostosreissun.

 

Moro ny!

-Muijat

Ladataan...
Mansen Muijat

Moro!

Käytiin Tampere Food Clubin bloggaajaporukan kanssa ihmettelemässä uusia pyöreitä pizzoja, jotka ovat saapuneet osoitteessa Hämeenkatu 14 sijaitsevaan Pizzariumiin. Pizzariumissahan on siis aikaisemmin ollut tarjolla neliön muotoisia palapizzoja. Mukana oli tällä kertaa myös pienempää väkeä, jonka läsnäolo piristi mukavasti työpäivän jälkeistä herkutteluhetkeä.

Ensimmäinen Pizzarium avattiin Turkuun nelisen vuotta sitten ja Tampereelle ravintola rantautui viime syksynä. Paikka on erikoistunut aitoihin roomalaisiin levypizzoihin. Vitriiniin on valmiiksi tehty pizzapaloja, jotka lämmitetään kuumassa uunissa asiakkaalle.  Listalta löytyy myös arancinoja eli uppopaistettu riisipallo rapealle kuorella ja mehukkaalla juustoisella sisälmyksellä. Myös vegaaniset versiot näistä olivat erittäin toimivia ja mukavan ”kermaisia”. Nyt mukaan ovat tulleet myös meilläpäin tunnetummat pyöreät pizzat. Olin erityisen ilahtunut siitä, että vegaanisia pizzoja oli niin runsaasti mukana listalla.

Itse tykkään, että pizzaa voi syödä käsin ja pohjan täytyy olla mukavan rapsakka. Lätyssä ei saa olla liikaa täytettä ja se mitä päältä löytyy pitää olla tuoretta ja laadukasta. Näistä syistä nuo alkuperäiset pizzapalat olivat enemmän minun makuuni. Ja ihania makuja olikin!

Pizzariumin neliskanttiset pizzat on erittäin kätevä ottaa mukaan ja voin vaan kuvitella, että niitä haetaan kesemmällä Koskenrantaan syötäväksi. Mukava lisä Mansen pizzatarjontaan!

 

Nägyy,

-Anna