Mitä kuuluupi tänään?

Heissan,

tässä on ollut nyt 10 kuukauden kirjoitustauko. Ja olisiko aika jälleen aloittaa kirjoittelemaan tänne kuulumisia.

Tässä on ehtinyt tietysti tapahtua jo ties mitä, mutta jos aloitan päivittäminen ihan ensiksi työrintamalta ja sitten avaan mitä kuuluu maratonille ja treenaamiselle.

 

 Työuutiset

 

Aika Pälkäneen ässässä tuli päätökseen tässä kesälomien jälkeen. Olen hakenut aktiivisesti töitä osuuskaupan sisältä, koska Pälkäneen apparin paikka oli sijaisuus. Alkoi pikkasen jo stressata miten ja mistä saan uuden paikan, koska hän ketä sijaistin palasi alkukesästä takaisin töihin ja tiesin, että olisi aika Minden vaihtaa paikkaa, mutta minne? Toki etsin vakituista työpaikkaa vaikka myös tietysti sijaisuuskin olisi ollut vaihtoehto.

Juhannusviikolla olin viimeisellä kesälomaviikolla ja mökkeilimme Kuusamossa. Sain ensin pakit paikasta jota siinä lomalla hain, mutta tunti sen soiton jälkeen soitteli ryhmäpäällikkö ja keskustelimme yhdestä apulaispäällikön paikasta. Noh loman jälkeen menin työhaastatteluun ja seuraavana päivänä sain puhelun, että paikka olisi minun. Vaikka tiedän, että asioilla on tapana järjestyä ja mennä niin kuin niiden kuuluukin mennä, niin voin kertoa et stressasin aika paljon kevään/kesän aikana tätä työkuvio asiaa.

1.8.2022 aloitin urani Sale maailmassa apulaispäällikkönä ja tällä hetkellä voin sanoa, että olen todella innostunut tästä uudesta paikasta. Pääsen opettelemaan jälleen uusia asioita ja se, että vaikka olen reilut 20 vuotta ollut kaupassa töissä niin se on ihana tunne kun voi oppia töissä uutta. Itsensä kehittäminen on mulle tärkeetä töissä. Joten elämä rullaa työasioiden osalta tällä hetkellä hienosti.

 

Juoksu….mitä sinne kuuluu

Toukokuussa kävin juoksemassa maratonin Helsingissä, aika ei mennyt ihan siihen mitä toivoin, mutta jos urkkaliivit hiertää jo ekan 10 kilsan jälkeen niin voin sanoa, ettei ollut nautintoa edes  ottaa juoksuaskelia. Vaikka oli teipattu kriittiset kohdat niin kuitenkin ne hiersi sitten sellaisesta kohtaa mitä ei tullut mieleen edes teipata, että tuskaa oli.

Maratonin jälkeen juoksin aina silloin tällöin, hävisi motivaatio juoksuun kyllä ja koska kun stressaan jotain niin en saanut edes juoksusta sitä hyvää oloa siihen tuskaan kun miettii minne sitä pääsee töihin.

Nyt olen alkanut taas treenaamaan säännöllisemmin. Syyskuun ensimmäisestä olen treenannut niin, että tavoitteena on maraton ensi kesänä. Ensin ajattelin sen olevan kesäkuussa Tukholmassa, mutta tuolla lenkillä kuitenkin mietin, että haluaisin koittaa uusia sen Helsingin maratonin ajan ja jos olisi vielä siinä kunnossa, että voisi lähteä jahtaamaan ennätystä.

Nyt valmentajana toimii Polarin juoksuohjelma. Siinä on jopa intervalli treenit ja ne on ihan tuskaa 🙂 mutta silti niin ihania. Nämä ensimmäiset kolme viikkoa mennään nyt vain 3 treeniä viikko mutta ensi viikon jälkeen aloitetaan 4treeniä/viikko.

Eli jos tässä nyt näin nopeasti teen yhteenvedon, niin meikällä menee tällä hetkellä hyvin. On töitä joista nauttii ja jaksaa taas innostua juoksemisesta.  Onhan se tietysti selvää, että kun ikää alkaa olemaan sen plus 50 niin ei tämä kroppa aina ole niin hyvässä vedossa.

Lupaan taas alkaa kirjoittelemaan tänne useammin kuin kerran vuodessa. Voin pitää vähän niin kuin päiväkirjaa tässä matkalla maratonille.

Ihanaa syyskuun jatkoa sinulle joka luet tämän

-Minde

 

 

hyvinvointi hyva-olo terveys liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *