Sairastupa…pistää miettimään asioita

Sairaslomalla…..

Tässä viikonloppuna menin sitten kaatumaan rappusissa tuolla talomme päädyssä. Nousemassa portaita ja en todella tiedä mitä tapahtui niin löysin itseni mahaltaan rappusilta. Löin siinä polveni melko hyvin. Mitään ulkoista ei polveen tullut, mutta sisältä se on kipeä ja siinä on turvotusta. Nestettä siellä on, eilen kävin näyttämässä jalkaa työterveydessä. Lepoa ja burana- kuuri. Pari päivää tässä nyt lepuutetaan jalkaa, maltetaan olla käyttämättä jalkaa. Toivotaan, että torstaina olisin siinä kunnossa et voisin mennä töihin.

Juuri ääniviestein käyty keskustelua valmentajan kanssa, mitä voin tehdä kuhan polvi alkaa kestämään normi elämää. Onhan niitä vaihtoehtoja, mutta eniten tässä harmittaa se, kun on tullut hyvää kehitystä ja menee sitten kaatumaan niin, että jalka on toimintakiellossa. Vaan kaippa se tämänkin kehittää itseä, kun pitää malttaa. Mutta ketutuksen määrä on tällä hetkellä melkoinen.

Nyt sitten saan miettiä mitä teen jos polvi ei kestä juoksua vaihtoehtoja olisi

  • vesijuoksu
  • kävely
  • salitreeni yläkroppaan
  • pyöräily

näistä neljästä voisin tehdä kaikkia muita mutta vesijuoksemaan mua ei saa 🙂 joten näitä jään nyt miettimään, mitä teen jos en voi juosta.

Tv-projektissa mukana

Olin tässä mukana yhdessä mielenkiintoisessa projektissa. Ilmoittauduin mukaan Fitfarmin Superdieetti ohjelmaan tässä syksyllä ja siinä tuli sähköpostiin viestiä, haluatko jakaa matkasi tv- ohjelmassa. Rustasin hakemuksen ihan vasurilla ja ajattelin ettenhän mä nyt tollaseen mukaan pääse. Ja hups sain viestiä että sinut on valittu mukaan.

Se olikin sitten sellainen 6 viikon matka, että olihan reissu.

Kuvaukset oli samana päivänä kun meillä oli koulussa lopputöiden esittely, Ensinnäkin stressasin sitä lopputyön esittämistä pitkin koulutusta, mutta voin sanoa, että sinne tv-kuvauksiin kun menin niin se vasta olikin stressin paikka.

Mietin, että mitä ihmettä varten täysjärkinen ihminen haluaa tälläiseen mukaan koska ne jotka mut tuntee niin tietää että mua jännittää kaikki uusi ja ihmeellinen. Mutta kuvauksiin lähdin kesken toiseksi viimeisen koulupäivän.

3 tuntia kuvauksissa

Niin lähdin kohti Fitfarmin toimistoa ajelemaan, ensin juteltiin niitä näitä ja kerroin kuinka jännittää etten ole ennen moisessa ollut. Ihan ensi kertalainen ja en tiiä minne oon itteni ilmoittanut. Ulkona tehtiin lenkkikamat päällä suurimman osan videoinnista. Sitten tapasin Jutan ja juteltiin mitkä ovat tavoitteet yms.

Näiden kolmen tunnin jälkeen voin sanoa, ettei lopputyön esitys enään jännittänyt yhtään ja se oli ihan helppo pala kakkua siinä vaiheessa.

Kuusi viikko kuvailin treenejä ja fiiliksiä tuottajalle ja instassa tässä jossain vaiheessa kerroinkin olevani televisiossa. Olihan se kuumottavaa nähdä itsensä telkkarista. Mutta selvisin siitäkin haasteesta hyvin.

Miten kävi 6 viikon aikana

Kiloja lähti 7 kiloa, treenit kulki todella hyvin. Nostin juoksukilsat jo tässä muutama viikko sitten 50km/viikko. Kehitystä on tullut juoksemiseen ja kun on hiukan kevyempi niin on helpompi juosta. Oli mahtavat 6 viikkoa joista jäi paljon hyvää ja kivaa muistoa, mutta en juuri nyt ehkä kaipaa ihan niin tarkkaa ruokien punnitsemista, mutta tavoitehan on silti vielä saada ensi kesän maratonia varten sellainen 7-8 kiloa pois. Mutta se tiputetaan tässä talven aikana ja maltilla, niin pystyy treenaamaan eikä mene liian pienillä kaloreilla.

Mutta on tässä nyt tapahtunut tällaista… mutta nyt päällimmäisenä pitää saada jalka kuntoon ja muikkeli taas juoksemaan. Se tekee koko kropalle hyvää ja ennen kaikkea päälle kun saa tuuletettua ajatuksia tuolla lenkkipoluilla.

Lumista tiistai päivää sinulle joka luit tämän, kiitos kun olet mukana ja seuraat näitä Minden tarinoita <3

<3 Minde

hyvinvointi hyva-olo terveys liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *