Syksyn uudet tuulet ja unelmien seuraaminen

Helou!

pahoittelut pitkästä postaus välistä. Olen ollut tosi väsynyt töiden jälkeen, sekä sairastanut flunssankin tässä välissä sekä käynyt suomipop festareilla. Aloitin myös kuntosaliharrastuksen uudestaan, kun terveys on alkanut antaa myöten. Eli hyvin kiireistä arkea, mutta ihan parasta evö!

BOTOXIN ENSIMMÄISET KUUKAUDET

Nämä kaikki edelliset mainitut asiat on mahdollistanut botox. Ensimmäisenä botox kuukautena kohtauksia oli suht paljon (12kpl), koska neurologin mukaan botox voi provosoida migreeniä ensimmäisten kuukausien aikana.  Kuitenkin nyt heinäkuun aikana minulla on ollut 2 migreenikohtausta. Nyt vaan toivotaan, että onnekas putki jatkuu ja botoxista on jatkossakin yhtä hyvä hyötysuhde. Aika jees homma 😉

Botox ei aiheuttanut haittavaikutuksia, ainakaan vielä ilmi tulleita. Tosiaan otsa on vähän jäykkä, ja ilmeily vähän hienovaraisempaa. Mutta kuuluu tosiaan asiaan tuo homma. Siristely on vähentynyt ja kulmatkaan eivät oo enää niin kurtussa kuin aikasemmin. Syyskuussa pitäis olla seuraava pistosaika neurologian poliklinikalla. Sitä odotellessa.

SYKSYN ODOTUKSET JA OHJELMA

Ja nyt itse asiaan. Sain viikko sitten tiedon, että musta tulee syksyllä FYSIOTERAPEUTTI OPISKELIJA.  Mä tein sen! Kun sain tiedon asiasta, niin kyllä se vähän onnesta itketti. Toiskertalaisena ammattikorkeaan ja suositulle alalle on vaikea päästä. Joten aiheestakin sai olla ylpeä itsestään. Pääsen vihdoin seuraamaan unelmaani ja opiskelemaan omalta tuntuvaa alaa. Opinnot suoritetaan monimuotona, joten varmasti antaa joustoa myös migreenin suuntaan.

Opintojen ohella saan käydä tekemässä keikkaa nykyiseen työpaikkaani ja siellä olen taas ensi kesänä kesätöissä. Yksi stressin aihe vähemmän.

FESTARIT

Käytiinhän me myös heinäkuun alussa festareilla fiilistelemässä 3pv parhaitten kavereiden kanssa <3  Kyllähän sen vähän verotti jaksamista, kun huonoilla yöunilla ja valvomisella meni sen viikonlopun sekä roskaruualla. Ja vielä siitä seuranneesta flunssasta (ei onneksi korona) selvittiin tai noh siitä selviämässä.

JVG oli kyllä paras live-esiintyjä, ja sitä kannatti odottaa. Sen keikan aikana askeleita kertyi urheilukelloon aika paljon, kun pompittii ja kiljuttiin koko keikan ajan.

Mut tämmöstä tällä kertaa 🙂 huippuja juttuja tapahtunut ja tapahtumassa.

-Maria

hyvinvointi opiskelu hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *