Se on onneni tie

Tervetuloa matkalle maailman ympäri! Tässä blogissa seikkailevat kolmekymppiset Ella ja Chrisu. Lähdimme elokuun viimeisenä iltana Tolstoi-junalla Moskovaan kohti vuoden kestävää seikkailua. Kämppä irtisanottu, työpaikoista luovuttu, ystävät hyvästelty, elämä pakattu rinkkoihin ja nyt meillä on vain toisemme. Onko tämä sitten romanttista vai täysin hullua, se selviää seuraavien 365 päivän aikana.

Matka alkaa junamatkalla Venäjän, Mongolian ja Kiinan halki. Seikkailu jatkuu Kaakkois-Aasiassa, josta valumme maata pitkin kohti Oseaniaa. Unelmakohteeni on ollut pienestä asti Uusi-Seelanti, joten siellä haluamme olla pidempään eli noin kolme kuukautta. Sieltä tarkoitus on jatkaa jollekin Tyynenmeren saarelle, Havaijille ja Pohjois-Amerikan kautta takaisin Eurooppaan. Chrisun vanhemmat treffataan Skotlannissa, mistä tulemme yhdessä Suomeen. Vuosi tuntuu samaan aikaan sekä lyhyeltä että pitkältä ajalta. Päällimmäisenä fiiliksenä kuitenkin kutkuttava jännitys ja ilo.

Ennen tätä pitkää reissua ollaan oltu yhdessä nelisen vuotta. Lyhyessä ajassa ollaan ehditty reissata yhdessä noin 15 maassa. Matkailun lisäksi meitä yhdistää elokuvat, rakkaus luontoon ja vaeltaminen, hyvä ruoka ja juoma, sohvasurffaaminen, uteliaisuus, hullu huumori, hassuttelu ja hyväntuulisuus. Nämä asiat näkyvät varmasti blogissakin.

Suurimmaksi osaksi Ella kirjoittaa ja Chrisu kuvaa, mutta eiköhän roolit vaihdu jossain vaiheessa. Tervetuloa mukaan matkalle!

Seuraa reissuamme:

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI

Kommentit

Laura J. (Ei varmistettu)

Odotamme innolla kuulumisia ympäri maailmaa! Olette ihania! <3

EllaGusGus

Eka kommentti ikinä blogissamme! Piti tulla oikein fiilistelemään :D

M. Mytty (Ei varmistettu)

Jee kiva että perustitte tän! Toivottavasti reissu on alkanut hyvin ♥️

EllaGusGus

Kiitos rakas <3

celine
journey

Oh la la!!!!!! Upeaa! Odotan innolla juttujanne! 

EllaGusGus

Kiitos ihana! Oletko pysynyt matkalla mukana ;)

celine
journey

Olen! Tosi innoissani luen teidan juttujanne :)

Tarja H. (Ei varmistettu)

Ihanaa seurata matkaanne, ajatuksianne ja kuvianne!

EllaGusGus

Kiitos Tarja <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.