Die off - oloja

McINFJ

Nyt te ootte miettineet siellä tuliko sille yhelle relapsi kun ei oo kuulunu..no ei oikeestaan, mutta jotain muuta! Aloitin tosiaan öljyprotokollan kaksi viikkoa sitten ja mullehan tuli heti niinsanotut "herxit", eli hirveä olo kun bakteerit erittää kuoltuaan myrkkyjä kehoon. Tää onkin suoranainen ilouutinen, nimittäin alan olla varma että krooniset infektiot pitää sairauttani yllä. Tästä on jatkettava, sinnikkäästi, vaikka niitä herxejä voi alkuun tulla pahana. Kumma juttu, että vaikka epäilin tätä ihan sairauden alkuajoista asti, en halunnut uskoa että niin vois olla. Miksei se muka näy labratesteissä? No, niin se vaan on, lääketiede ei ole valmis. 

Toisen kuun öljyt on jo hankittuna. Viime postauksessa tosiaan esittelin melkein kaikki ekan kuun öljyt, paitsi kanelin.

Kaneli - Cinnamon

Kaneli on voimakkaasti antibakteerinen, tukee immuniteettia, edistää verenkiertoa, 1 tippa mausteeksi ruokiin, suun terveyteen, vähentää nivel- ja lihaskipuja.

Kätevät säilytyskotelot tuli mukana. Näppärää ja käytännöllistä, koska öljyt ei saa olla auringossa.

Huomenna on taas aika fyssarille, pääsen kertomaan miten en ole kertaakaan tehnyt niitä harjoituksia mitä mulle annettiin. Mullahan menee kaikki energiat päivittäisiin toimiin, sitä on niin vaikea selittää kun se kuulostaa niin absurdilta. Eipä tässä nyt muuta, ehkä tämä syksy on hieman hiljainen jos hoidot vie voimat niin kovasti alkuun. 

Hyvää viikon alkua jokaiselle!

Kommentoi