Ladataan...
McINFJ

Yks hoitojen ehdottomia miinuksia on akne, joka toisinaan valtaa kaulan ja kasvot. Ei se kivalta näytä eikä tunnu, mutta en murehdi sitä koska se on ohimenevää. Tapaan varoittaa ihmisiä siitä, koska mulla ei oo koskaan ollut aknea joten voi näyttää aika rajulta yhtäkkiä sellainen. Akne johtuu puhdistumisesta, eli myrkyt kehosta tulee ihon kautta ulos. Mä koitan suhtautua tähän taas positiivisesti, koska se kertoo myös hoitojen tehokkuudesta. On tärkeää välttää valkoista sokeria, vehnää ja maitoa hoitojen aikana, koska ne lisää tulehdustekijöitä ja voi pahentaa myös iho-oireita. Syön hapankaalia ja juon paljon vettä. Satunnaisesti käytän lääkehiiltä, opti-MSM:ää ja NAC:ia tukemaan detoxaamista. 

 

Tälläisiä puhdistusreaktioita tulee ihan mistä vaan detoxohjelmista. Se, että on valmis tekemään kehonsa vuoksi jotain epämiellyttävää on mielestäni aina kunnioitettava juttu. Itselläni ei kyllä ollut vaihtoehtoja..

Finneihin ja akneen voi kokeilla esim. tea tree -öljyä eli tuttavallisemmin melaleucaa. Ihan sellaisenaan, paikallisesti pahimpien näppyjen päälle (kuitenkin niin että max 1-2 tippaa) levittää. 

Mä olen myös havainnut, että kun otan lääkehiiltä pari päivää, myrkyt sitoutuu niin hyvin että ihokin heleytyy. Nyt ne näpyt taas lisääntyy ja se on suoraan verrannollinen siihen että lisään öljyjen määrää. Olen siirtymässä toisen kuun öljyihin yksitellen, tänään otin jo tuplat. Nyt yritän välttää menemästä samanlaiseen rotkoon kun kuukausi sitten..

Oon päässy kivasti ulkoilee viime aikoina! Niiiin tykkään syksyisestä ilmasta, raikas. Ulkoilma tekee ehdottomasti myös hyvää iholle. Tänään jätin meikkivoiteen laittamatta tarkoituksella.

Kun on päässyt puhdistusvaiheen yli ja jatkaa öljyjen käyttöä, ihosta voi tulla super. Öljyt perustuvat siihen, että ne vie happea ja ravinteita soluihin, mikä luo huonoille mikrobeille epäsuotuisat olosuhteet. Minun kroonisten infektioiden hoito jatkuu vielä ainakin ensi kesään, niin kauan kunnes herxejä ei enää tule - mutta en taatusti jätä näitä luonnonihmeitä syrjään sen jälkeen. Minusta on tullut vannoutunut öljymuija. Terapeuttisen tason eteeriset öljyt forever!

Hyvää viikonloppua!

 

Ladataan...

Ladataan...
McINFJ

Eteerisiä öljyjä valittaessa, on kuunneltava omia mieltymyksiä. Kaikki on yksilöitä, ja eri öljyt voi toimia hieman eri tavalla ihmisestä riippuen. Otetaan esimerkiksi laventeli, jolla on pitkä lista käyttötapoja: särkyyn, unettomuuteen, stressiin, haavoihin, hyönteisten puremiin, ihottumiin.. Joku käyttää sitä unettomuuteen ja toinen saa apua vain särkyihin. Itsehän en juurikaan pidä laventelin tuoksua rentouttavana tai rauhoittavana, joten en sitä siihen tarkoitukseen käytäkään. Sen sijaan säärien särkyyn se todella auttaa. Olen yrittänyt pitää sen pehmeän samettisesta aromista, mutta kun ei niin ei. EI väkisin! Olen myös huomannut, miten öljyhimo vaihtuu kausittain. Muistan miten huumaava ja koukuttava tuoksu ylangylangilla oli alkuun, nyt en juurikaan ole kaivannut kyseistä tuotetta viime aikoina. Ajatuskin niin vahvasta aromista tekee jopa vähän pahaa. Keho siis kertoo mitä se haluaa, on myös lopulta tosi helppoa kuunnella omaa intuitiota.

Viime aikoina olen kaivannut greipin hedelmäistä ja kirpeää aromia. Myös mänty on ollut jotain tosi huumaavaa, mutta haluan nyt esitellä sen greipin.

Grapefruit - greippi

- Piristävä, tehostaa metaboliaa, puhdistava (ulkoisesti ja sisäisesti), uudistava, auttaa vähentämään fyysistä ja henkistä väsymystä, "antaa potkua", antioksidantti, immuunipuolustusta vahvistava, antibakteerinen, antiviraalinen, antidepressantti, diureettinen, lymfakiertoa aktivoiva, tooninen, öljyiseen ihoon ja akneen. 

Greipissä on hieman enemmän sävyä kuin sitruunassa, eikä ole yhtä kirpeä kuin appelsiini. Pieni makeus tuoksussa tuo pehmeyttä. Voisiko vuodenajalla olla jotain tekemistä siihen, että himoitsen juuri nyt tätä immuniteettia vahvistavaa öljyä? En muuten hirveämmin ole syönyt viime aikoina hedelmiä, koska en kaipaa hedelmäsokeria. En siis juurikaan himoitse greippiä hedelmänä, vaan aromina. Pisteet taas öljyille.. Niin, ja öljyiseen ihoon tämä auttaa minulla heti.

Miten käyttää?

- Diffusoi huoneilmaan lukiessa, opiskellessa, tietokoneella, inspiraatiota etsiessä

- 1 tippa juomaveteen aamulla

- 1 tippa kasvojenpuhdistusaineeseen

- Tuoksuttele suoraan pullosta

- 1 tippa spastisiin lihaksiin kookosöljyn kanssa

Varoitus: Sitrusöljyt voivat aiheuttaa ihoärsytystä auringonvalolle altistuessa

 

Lähde: https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/grapefruit-essential-oil.htmlhttp://www.aromaweb.com/essential-oils/grapefruit-oil.asp

Ladataan...
McINFJ

Sinäkin olet vain bioelektrisellä taajuudella ilmenevää energiaa. Paitsi että vain on vähättelevästi ilmaistu. Ilman sähköistä kemiaa ei ole elämää. Prosessoidun ruoan bioelektrisen taajuuden sanotaan olevan 0 megahertsiä (MHz), kun terve ihminen värähtelee 62-68MHz taajuudella päiväsaikaan. Tästä voimme äkkisältään päätellä, että prosessoitu mikroruoka ei sisällä elämää, eikä pyri kommunikoimaan solujen kanssa edistääkseen eliön hyvinvointia ja kasvua. Valmisruoka on hyvin tylsä ja mielikuvitukseton tapa ruokkia kehoa, eikä sitä oikeastaan voida pitää kuin hitaana keinona sammuttaa elimistöä. Pelkillä kaloreilla tie vie lyhyeen. 

Tarkoitukseni ei ollut kylläkään puhua mikroruoasta, vaan - ylläri ylläri - eteerisistä öljyistä! Obsessioni öljyjä kohtaan vain syvenee, sitä mukaa kun luen ja opin niistä lisää. Muutama viikko sitten kävin taas aallonpohjassa, olin ottanut pari tippaa liikaa kanelia ja neilikkaa, ja herxit iski todella rajuina. Olin taas lähtöpisteessä hetken, ihan fatiikissa sängynpohjalla. Siitä sitten selvittyäni en voinut muuta kuin ihmetellä noiden aineiden tehoa. Ja tottahan tämä vaikuttaa siltä, että olen ihan täynnä infektioita. Kamalaa. Silti tässä on taas menty eteenpäin, jalkoihin on tullut lihaksia kun kävely on taas helpompaa ja pystyssä olo.

Nyt on mennyt kaksi kuukautta, mutta en ole päässyt alottamaan toisen kuun öljyjä, kun olen odottanut että herxit lievenee kunnolla. Yritän olla varovaisempi jatkossa, koska ei nuo puhdistusreaktiot mitenkään terveellisiä ole, jos alkaa ilmetä paniikkikohtauksia. Se on iso työ keholle puhdistua niistä myrkyistä. Eli hitaasti eteenpäin..

Mitä herxejä mulla sitten on ollut?

- Oikeastaan kaikkia cfs oireita, joita olen tässä kahden vuoden aikana kokenut: fatiikkia, lihasspasmeja ja -kramppeja, uupumus, unihäiriöt, takykardia (syke koholla), kuumia aaltoja, vilunväreitä, hengitysvaikeudet, päänsärkyä, verenpaineen heittelyä, aivosumu.. 

- Uusia oireita on ollut: pahoinvointi, ruokahaluttomuus, säryt ja sähköiskumaiset kivut jaloissa, paniikkikohtaukset (tunne ettei saa henkeä)

En varmaan muista taas kaikkia, mutta tossa kai pahimmat. Iloisilla mielin jatkan hoitoja ja nautin ohimenevästä kärsimyksestä. Videon teen varmasti heti kun jaksan! :)

 

 

Lähteet: http://eteerisetoljyt.com/oljytietoutta/

Ladataan...