Ladataan...
McINFJ

 

            Maalari maalasi taloa, mustaa ja vielä mustempaa. 

                                                   Kuvittele tummasta suosta ylös pyrkivää möykkyä, joka on peittynyt paksuun, limaiseen, mustaan vahaan.

                                          Kuvittele kalpea olento, jonka sisus on harmaata verkkoa.

                                  Kuvittele sittisontiainen, joka pyörittää sontapalloa monta kilometriä ja lentääkin tuulen mukana takaisin lähtöpisteeseen.

                          Kuvittele musta hamsteri juoksemassa läpinäkyvässä juoksupyörässä.

                 Kuvittele mustarastas joka kaartaa taivaalla ja lentääkin päin ikkunaa.

        Kuvittele kiukkuinen, tummahiuksinen tyttö, tummine silmänalusineen kirjoittamassa maailman synkintä blogitekstiään.      

Tänään joudun psyykkaamaan itseni läpi tästä ensimmäisestä valkeasta, lumisesta päivästä. Hoidot on rankkoja. Unettomuus on rankkaa. Ihmissuhteet on rankkoja. Itsepetos on rankkaa. Odotukset on rankkoja. Pettymys on rankkaa. Elämä on rankkaa.

Mutta kuulkaa, minä kerron, ei kukaan sanonutkaan että elämän pitäisi olla helppoa. Kun pettymykset kasaantuu, on pakko hetki kieriä niissä. Vaikuttavinta on, että kaikki on rankkaa samalla kertaa. Tässä kohtaa taputukset jollekkin Suuremmalle Voimalle, tuli selväksi että sä määräät. Siinä, käsittele taas kaikki samalla kertaa. Muistan, että useimpina päivinä viikossa koen kiitollisuutta ja tyytyväisyyttä, mutta ne kuopat on ihan liikaa, mitä eteen tulee. Ihan liikaa sille yhdelle päivälle. Joskus turhautuminen on pakko sanottaa. Ihan vaan siksi, koska voi. Ja se helpottaa.

Ja päivän päätteeksi voin onneksi aina todeta; ainakin olen rehellinen itselleni. Ja se on kaikkein tärkeintä, oli kyse mistä tahansa.

 

 

Eilen inspiraatio kukoisti. Päähänpistosommitelma, sienikahvia, keskeneränen huivi ja tryffeliä. Syyscomforttia parhaimmillaan. Yhden tryffelin söin, saan yhtä hyvät vibat pelkästä tunnelman nappaamisesta kuvaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomenna on taas parempi päivä...:)

Ladataan...

Ladataan...
McINFJ

Hei hei, miten meillä menee? Mulla menee ihan hyvin. Kiitos mummi sähköpostista, jonka pistit viime postauksen jälkeen. 

Nyt on tilattu öljyprotokollan kaikki öljyt ja valmistaudun jo kolmanteen kuuhun. Jouduin nyt tauottaa taas viikkoa aiemmin tämän kuun öljyjä ettei vointi mee huonommaksi kovasti. Ei oo kyllä yhtään niin paha olo ollu kun eka kuussa, vaikka nyt on mennyt viikko väsyneenä. Ja sitten iski tämä pimeys, johon oli pakko saada jotain pientä valonpilkettä - PALLOVALOT!! Hihhih mä rakastan pallovaloja. 

 

 

Ja sitten tein myös kivan tilauksen viime viikolla, aromaterapia -korun. Sinne laitetaan pari tippaa lempituoksua ja se tuoksuu ihanasti koko päivän läpi. Nyt on jo ilta ja raikas spearmint tuoksuu edelleen tossa nenän alla. Tykkään ihan sikana ja nätti korukin!

Mukana tuli myös pitkä ketju. Koru on siis planttherapyltä tilattu.

Ja nyt on kyllä pakko vinkata aivan törkeen kovasta suomalaisesta talentista: Ronyan toinen albumi Tides ilmesty tossa toissaviikkona ja oon kuunnellut sitä repeatilla enkä ole vieläkään kyllästynyt. En osaa verrata Ronyaa oikein kehenkään, tälläistä ei Suomessa oo toista, vaikka popista onkin kyse - sielukkaasta sellasesta. Ronyalla on oma tyyli ja huikea asenne, ihmettelen miksei tämä ole jo tavoittanut suurempaa yleisöä? Tällä albumilla on kiva vivahde kasaria ja mun mielestä ensimmäiseen verrattuna on menty parikin askelta eteenpäin. Odotin tätä levyä tosi pitkään ja ei onneksi tarvinnut pettyä. 

Torstaina on muuten ronyan levyjulkkarit Tavastialla. Kylläpä harmittaa etten pääse ite. Menkääpä te jos sielläpäin olette!

Ladataan...

Ladataan...
McINFJ

Olen kummastellut eräiden verkostomyynnillä toimivien öljybrändien tapaa markkinoida öljyjään. Niistä puhutaan ihmeaineina, niin että jokainen varmasti epäilee että kyseessä on huijaus. Lait ovat epäreilut öljyjä kohtaan, sillä niitä ei saa markkinoida sairauksia parantavina. Mutta eikö ole hassua, että kurkkupastilleja ostetaan eikä kyseenalaisteta ollenkaan sen vaikutuksia. Koska tuotteessa vedotaan kipua helpottavaan hunajaan ja inkivääriin ja sitä myydään kurkkukipuun, sitä on ostettava? Tuotteesta tuskin on haittaa, mutta rahasi saattaa mahdollisesti mennä enemmän hukkaan. Päätin listata VIISI SYYTÄ VAIHTAA ETEERISIIN ÖLJYIHIN, niihin aitoihin kasvien ainesosiin, joilla itseasiassa jopa on parantavia vaikutuksia.

 

  1. Halvempaa - Aidoista eteerisistä öljyistä ei tarvitse maksaa maltaita, ja ne maksavat itsensä aina takaisin. Pitkittyneestä flunssasta ei tarvitse mennä lääkäriin tai edes apteekkiin, sillä öljyjen tutkitusti antibakteeriset ominaisuudet toimivat tulehduksiin ja ne voivat lyhentää infektioiden kestoa. Miksi ostaisit yskään tai kurkkukipuun kalliimmalla menthol -voidetta, joka sisältää vain murto-osan samaa vaikuttavaa ainetta kuin esim. piparminttuöljy, jota riittää yksi tippa? Öljyissä vähemmällä saa enemmän.
  2. Turvallisempaa - Öljyt ovat erittäin vahvoja aineita, joten niiden myrkyllisyydestä täytyy varoittaa - suurin määrinä ne voivat olla hyvin haitallisia. Näistä varoitetaan myös siksi, että niitä käytettäisiin vastuullisesti. Mutta kuinka paljon varoituksia näkyy kaikenmaailman lisäravinne- ja vitamiinivalmisteissa? Miten voit olla varma niiden alkuperästä ja turvallisuudesta? Ja miksei ne lääkeselosteiden haittavaikutukset tunnu yhtä uhkaavilta? Olemme vain tottuneet siihen, että se mitä on paljon tarjolla, on turvallista ja normaalia. Kumpi on vaarallisempa - makkara vai kasvista haihdutettu öljy?
  3. Nopeampaa - Öljyt voivat vaikuttaa hyvinkin nopeasti riippuu pitkälti mihin niitä käyttää. Lähipiirissäni eräs uneton nukkui aamuun asti heti ensimmisenä yönä kun laventelia siveltiin jalkoihin. Toisella kurkkukipu lähti yhdessä päivässä. Nopeaa myös sillä tavalla, että jos kotoa löytyy jo etukäteen esim lemonia, ei tarvitse käydä siellä apteekissa. Öljyt säilyvät pitkään koska vaikuttavaa määrää tarvitaan yleensä vain tippa tai kaksi, korkeintaan neljä päivässä. 
  4. Kokonaisvaltaisempaa - Saat öljystä hyödyn monella tasolla, suoraan ja epäsuorasti. Et välttämättä jatkossa tarvitse kaikkia lisäravinteita ja nappeja joita nyt käytät. Esimerkiksi rosmariini edistää verenkiertoa, josta seuraa ravinteiden pääsy laajemmalle kehoon ja näin ollen öljy voi ravita kehoasi paremmin kuin vitamiinipilleri. 
  5. Aidompaa - Ja myös puhtaampaa. Terapeuttisen tason öljyt tutkitaan tarkkaan haitallisten aineiden osalta. Jos voit valita öljyistä tai jostain synteettisestä lääkeaineesta, on aina parempi jos voit valita kehoystävällisemmän tuotteen. Tavarataloissa usein myydään synteettisiä tuoksuja sisältäviä öljyjä, niillä ei ole mitään tekemistä puhtaiden öljyjen kanssa. Valitse aina organic jos mahdollista.

 

Onnistuinko madaltamaan kynnystä kokeilemaan, vai lisäsinkö skeptisyyttä? Öljyjä käyttääkseen ei tarvitse edes olla mitään vaivaa, niillä voi maustaa ruokaa ja juomaa. Varoitus..saatat haluta lisää.

 

Kuvat: pinterest

Ladataan...

Pages