Ladataan...
McINFJ

  

 

Kerran tänä kesänä planeetat kohtasi oikeassa linjassa, kun oli lämmin, aurinkoinen lauantaipäivä, frendit täällä ja mulla hyvä päivä, niin että päästii käymää satamassa. Yritin ottaa kuvia, mutta niistä tuli surkeita. Linssissä oli möhnää.

Yritin kuvata myös materiaalia mun "kesävideoon", joka on ollu kehitteillä mutta tuntuu että sitä ei oo ikinä tarpeeksi. Tykkään tehdä videoita aina jostain fiiliksestä, mutta jostain kumman syystä tämän kesän fiilis on jääny suhteellisen latteaksi. Ehkä videosta tulee sitten sellanen kun tästä kesästä; väritön. Vaikka toisaalta, tää kesä on ollu paras kahteen vuoteen oman voinnin osalta. Ehkä ihan hyvä näin, enpä ole ainakaan rasittanut itteäni ylettömästi. 

Oli kyllä tosi kiva päivä viime lauantai. Kiitos kavereille kun jaksoivat ulkoiluttaa mua :)

Ladataan...

Ladataan...
McINFJ

Pyhän yksinäisyyden jälkeen wordpressillä, päätin tulla takaisin valoisaan Lilyyn. Kivaa olla täällä taas! Nyt mä sanon suoraan että en rajaa blogiani mihinkään. Se ei toimi, kun blogia pitää ihminen ilman rajoja ja rajoitteita. Hah, jälkimmäinen oli vitsi, kuljen pyörätuolilla tällä hetkellä - eli rajotteita todellakin on, mutta se ei määritä blogini sisältöä. Tervetuloa messiin! 

 

Ruokaa! Four Sigma Foodsin sienikahvi on oikeesti parasta kahvia ikinä..Vähemmän kofeiinia ja enemmän makua, ihan just parasta. Vahingossa myös vastustuskyky paranee kun mukana on pakuria ja cordycepsia. 

Mansikkasorbetti

- 500g mansikoita

- 2,5dl maustamatonta jugurttia 

- 3 rkl lähituotettua hunajaa

- puolikkaan sitruunan mehu

Sekoita ainekset blenderissä/sekoita sauvasekottimella ja jäädytä muutama tunti. Nauti.

 

Heh, tästä tulikin vahingossa uusien astioiden esittelypostaus. (Olen henk.koht. sitä mieltä että tarrat pois, mutta ei ookkaan mun ostamat astiat.)

Ladataan...