Ladataan...
McINFJ

Nyt te ootte miettineet siellä tuliko sille yhelle relapsi kun ei oo kuulunu..no ei oikeestaan, mutta jotain muuta! Aloitin tosiaan öljyprotokollan kaksi viikkoa sitten ja mullehan tuli heti niinsanotut "herxit", eli hirveä olo kun bakteerit erittää kuoltuaan myrkkyjä kehoon. Tää onkin suoranainen ilouutinen, nimittäin alan olla varma että krooniset infektiot pitää sairauttani yllä. Tästä on jatkettava, sinnikkäästi, vaikka niitä herxejä voi alkuun tulla pahana. Kumma juttu, että vaikka epäilin tätä ihan sairauden alkuajoista asti, en halunnut uskoa että niin vois olla. Miksei se muka näy labratesteissä? No, niin se vaan on, lääketiede ei ole valmis. 

Toisen kuun öljyt on jo hankittuna. Viime postauksessa tosiaan esittelin melkein kaikki ekan kuun öljyt, paitsi kanelin.

Kaneli - Cinnamon

Kaneli on voimakkaasti antibakteerinen, tukee immuniteettia, edistää verenkiertoa, 1 tippa mausteeksi ruokiin, suun terveyteen, vähentää nivel- ja lihaskipuja.

Kätevät säilytyskotelot tuli mukana. Näppärää ja käytännöllistä, koska öljyt ei saa olla auringossa.

Huomenna on taas aika fyssarille, pääsen kertomaan miten en ole kertaakaan tehnyt niitä harjoituksia mitä mulle annettiin. Mullahan menee kaikki energiat päivittäisiin toimiin, sitä on niin vaikea selittää kun se kuulostaa niin absurdilta. Eipä tässä nyt muuta, ehkä tämä syksy on hieman hiljainen jos hoidot vie voimat niin kovasti alkuun. 

Hyvää viikon alkua jokaiselle!

Ladataan...

Ladataan...
McINFJ

 

Viime päivinä on tuntunu siltä niinkun olis relapsi tulossa. Huonoja merkkejä on yöheräily, verenkierron heikkeneminen ääreisosissa (purppurat/sinertävät jalkaterät), kuumotuskohtaukset ja sykkeennousu. Liittyy autonomiseen hermostoon ja sen häiriintymiseen. Viime yönä heräsin neljältä, sitä ei ookkaan käynyt pitkään aikaan. Oon saanut huikeesti apua LDN-lääkityksestä, mutta jotta apu säilyy, on vaan vedettävä raja johonkin ettei voimia kuluta ihan liikaa. Niistä ne relapsit meinaan syntyy, innostumisesta ja elämisestä. Vaikeaa on ollu olla innostumatta, kun ensinnäkin olen tutustunut niin mukaviin ihmisiin tämän vuoden aikana, kaikenlaista vertaistukea on löytyny, mutta sosiaalisiin hetkiin energiat on vaan edelleen tosi vähissä. 

 

 

 

 

 

Tänään pystyin raahautumaan, tai siis toki mut työnnettiin, takapihalle nautiskelee lämmöstä ja valosta. Ja halusin vaan fiilistellä nurmikkoa ja kesäilmaa. Ihoon ei muuten vieläkään tartu väri kunnolla. Oon ihan kalkkilaivan kapteeni. Harmittaa, koska ennen rusketuin ihan helposti! 

Eipä täsä muuta, toivokaamme ettei relapsi löydä perille! Hyvää lauantaita itse kullekin!

Ladataan...
McINFJ

Eilen postiluukusta tipahti taas öljyjä. Aloin käyttää eteerisiä öljyjä alkukesästä, tarkoituksena tukea hyvinvointia. Öljyjähän ei saa markkinoida parantavina tai minkäänlaisten sairauksien hoitona, niin käytetään nyt sitten sanaa tukea. Aloitin eilen tietyn öljyprotokollan, koska epäilen kroonisia infektioita sairauteni taustalle. Protokollassa kierrätetään öljy-yhdistelmiä, joka kuukausi otetaan uudet yhdistelmät käyttöön, ja niitä kierrätetään neljän kuukauden sykleissä. Ensimmäisen kuun öljyt ovat:

  1. Sitruuna
  2. Neilikka
  3. Kaneli
  4. Ylang Ylang

Tämän kuun öljyt ainakin tuoksuu aivan ihanalta, joskin melko voimakkailta. Aloitan varovasti hieromalla öljyt iholle kookosöljyn kanssa kerran päivässä. Jossain vaiheessa siirryn varmaan ottamaan niitä sisäisesti kapseleissa ruokaöljyjen kera (kookos-, oliiviöljy). Minulla esim sitruunaöljy käy helposti polttelemaan suuta, eli varovainen pitää olla. Yksikin tippa liikaa voi olla myrkyllinen määrä, on ne niin tiivistä ainetta. Ruoan seassa tietyt öljyt on varmaan kaikkein paras, tyhjään mahaan niitä ei oteta limakalvoärsytyksen vuoksi. Mutta, katsotaampas lähempää mitä nämä öljyt oikein on ja miten niitä käytetään.

Sitruuna - Lemon

Lemon on hurjan monikäyttöinen ja arkinen. Sopii sisäisesti käytettynä, leivonnaisiin mausteeksi 1-2 tippaa, juomaveteen 1 tippa, antibakteerinen, antoksidanttinen, puhdistaa kehoa sisältä, keittiöön puhdistusaineeksi 1-2 tippaa, puhdistaa likaa ja antaa luonnollisen ja raikkaan tuoksun kotiin. Sitrusöljyjen kanssa on vältettävä aurinkoa.

Neilikka - Clove

Neilikassa on todella voimakas tuoksu ja sitä pitää käyttää aina laimennettuna. Voimakas antibakteerinen, antifungaalinen, antiseptinen, antiviraalinen. Erityisesti suun tulehduksia vastaan, hammaskipuun, hengitykseen, stressiä vastaan, immuniteettiin. pahoinvointiin, päänäsärkyyn, verenkierron edistämiseen. Vaikuttava aine on eugenoli.

Tuoksuilangi - Ylang Ylang

Ylang ylang on kaikkein kiehtovin öljy näistä neljästä (kanelin tilasin toisesta paikasta, joten esittelen sen myöhemmin)! Sehän on siis kukkakasvi, joka kasvaa mm. Aasiassa ja jossain tropiikeissa. Sillä eksoottinen mutta raikas, voimaannuttavaq tuoksu. Edistää hormonaalista toimintaa, immuniteettiin, verenkiertoon, öljyiseen ihoon ja päänahkaan, kaunistava, mielialaa nostattava mutta rauhoittava, lisää 1 tippa kasvojenpuhdistusaineeseen, shampoohon, kylpyyn 1-2 tippaa. On muuten niin huumaava tuoksu että voi käyttää myös parfyymina. 

Tykkään tehdä muistiinpanoja näistä, koska haluan oppia niiden käyttötavat. Jos kiinnostus öljyjä kohtaan jollain heräsi, voin suositella sitä Florihanaa. Niiden tuotteet on puhtaita, eikä se ole verkostomyyntiä joten ei ole myöskään niin kalliita. Mutta, mä nyt tilailen näitä vähän mistä sattuu ja myöskin vertailen keskenään.

 

Tuoksun ihan joululle täällä!

Pages