Ladataan...
McINFJ

Eräs päivä tossa tajusin, että voin taas jollain tapaa paremmin. Ennen joulua kesti pari kuukautta sitä inhottavaa aivosumua, ja näinhän se on mennyt, että mikä oire pahenee eniten hoitojen aikana, siihen tulee jälkeenpäin eniten parannusta. Nyt on siis aivotoiminta parantunut ja yksi taito palannut: järjestelmällisyys. En ole kyennyt ollenkaan sellaiseen suunnitelmallisuuteen ja esim kokkaaminen ei enää onnistunut sairastuttua, koska ohjeiden lukeminen ja samaan aikaan tekeminen on ollut käsittämättömän vaikeaa - ja aiemminhan olen siis tykännyt häärätä keittiössä. Myös omien jälkien siivoaminen on helpompaa nyt. Hassua etten mä edes ole tajunnut että kärsin aivosumusta, olen vaan niin uupunut ollut fyysisesti etten ole sitä huomannut. Olen myös energisempi ylipäätään.

Nyt on kuitenki neuropatiaa taas ja miniherxejä tulee ja menee, otan välillä yhden tipan jotain öljyä. Jatkan tälleen kunnes olen valmis taas kohtaamaan pahemmat die offit..Luulen että toisen kuun öljyt aukaisi borrelian biofilmejä sen verran että nyt niitä kuolee  herkästi (koska ne on vapaana veressä?). Nää on mun omia päätelmiä. On tullut syötyä vähän mitä sattuu, sallin sen itselleni koska makuaistini on palautunut lähes ennalleen. Vaihtelevasti on edelleen ruokahaluttomuutta, ja yritän nyt täyttää varastoja, kun laihdun aina herxien aikaan! 

Mua hiukkasen suorastaan pelottaa mitä toi kolmas kuu tuo tullessaan, öljyt on siinä aika tehokkaat! Todennäköisesti laimennan niitä nyt ihan kunnolla, jotta olis vähän inhmillisempää. Toi oli nyt niin kamalan tuskallinen toi kaks kuukautta kun ne olot kesti..Oikeestaan mä itse kyllä kestän sen, mutta se on perheelle vähän liian raskasta ilmeisesti nähdä miten huonosti sillon voin. Ymmärtäähän sen, tiedän vaan mitä teen ja näkeehän sen että näistä hoidoista seuraa hyvää!! Teen tämän itseäni ja läheisiäni varten, tietenkin. 

 

"You have to fight trough some bad days to earn the best days in your life"

 

Ei muuta tällä kertaa, hyvää viikonloppua jengi!

 

Ladataan...

Ladataan...
McINFJ

 

Tällä viikolla oon opetellu virkkaamaan sydämiä, rusetteja ja kukkia. Niin hauskaa puuhaa! En vaan ole keksinyt käyttöä noille kaikille..

Mut sain idean tehdä taas tommosia tossuja, ja niihin rusetit sopii oikeen kauniisti. Lähetän parit pienet tossut Saksaan mun aupair -perheen lapsille. Meidän on pitäny tavata uudestaan sen perheen kanssa, mutta tää sairaus tuli tielle. Vielä me tavataan, siihen asti pidetään yhteyttä sitten viestitse. Toivottavasti tytöt ilahtuu tästä pikku lahjasta :)

Rusetinteko on helppo, ja ohjetta on helppo soveltaa eri kokosiin rusetteihin: Tee 12 ketjusilmukkaa (koukun silmukkaa ei lasketa). Työtä virkataan edestakaisin. Tee 4 pylvästä, 1 puolipylväs, 2 kiinteää silmukkaa, 1 puolipylväs, 4 pylvästä. Toista kaksi kerrosta lisää.  Ota silmukka ensimmäisellä kerroksella takareunasta, toisella etureunasta, kolmannella taas takareunasta jne. Näin rusetille tulee selvästi oikea puoli ja nurja puoli. Lopuksi lähde kiertämään rusettia ympäri kiinteitä silmukoita tehden. Näin rusetti saa muotonsa. Lopuksi kierrä lankaa keskelle ja voíla, la bow on valmis!!

Nää mustat tossut tulee siskolle. Ne on niin nopeesti virkattu, että voisin tehdä näitä vielä lisää!

Lopuksi vielä itelle tehdyt joogasukat. En joogaa, mutta tykkään tämmösistä semivillasukista. Ne on kätevät ja vielä vähän lämpimämmät kun säärystimet, mutta ei niin kuumat kun villasukat. 

Joo en tiedä milloin tää käsityöhulluus loppuu ! Se saa kyllä jatkua mun puolesta :D

Tykkään lumesta, talvesta ja pakkasesta <3 !!!!!

Ladataan...

Ladataan...
McINFJ

Tältä näyttää työpisteeni...siistinä.

Joku ihana ihminen toi mulle lisää heijastinlankaa, mitähän näistä tällä kertaa keksis?

 

1.1.2016 alkaa lime-inkivääriteellä

Keskeneräinen polvisukkaprojekti on myös "tilaustyö". Näistä tulee aika hyvät vaikka itse sanonkin! Tein ensimmäistä kertaa ranskalaisen kantapään ja tykästyin kovasti. Paljon nätimpi kuin tavallinen kantapää!

Huomaan että mun käsiala on huonompi jos yritän neuloa väsyneenä..en vaan malttais aina levätä kun puikoissa roikkuminen on niin mukavaa. Muutenkin taidan olla aika tehokas tekijä, joskus työn valmiiks saaminen on tuntuu tärkeemmältä kun jälki. Tähän yritän tehdä muutosta ! :)

 

Asiasta toiseen, tiedättekö mikä on tammikuun öljy? Wintergreen. Viileä, makea ja voimakas tuoksu. Wintergreen on suosittu öljy reumatismiin, ja se on tietenkin myös antiseptinen ja puhdistava, tulehdusta lievittävä.

 

Mulla on hyvä fiilis kun mietin mitä tää uus vuos tuo tullessaan. Kevät tulee olemaan rankka hoitojen osalta, mutta sitten ehkä ollaan jo pikkuhiljaa voiton puolella? Uskoisin että jatkan öljyprotokollaa 2 vuotta, koska etenen siinä niin hitaasti. 2016 tulee siis olemaan eräänlainen välivuosi vieläkin, en odota paranemista vielä tälle vuodelle. 

 

Ps. Nukuin surkeasti viime yönä, kauhee pauke !