Olivian 1v syntymäpäivä

Olivia täytti viime viikolla 1 vuoden <3 Hänestä on nyt tullut selkeästi jo paljon isompi tyttö. Todella reipas, utelias ja suloinen taapero. Neuvolassa hän sai kovasti kehuja ja kehittyy ihan ikätasonsa mukaisesti. Itse tykkään tästä vaiheesta kun Olivia ymmärtää jo asioita ja voidaan tehdä jo asioita aivan eri tavalla kuin vielä loppu kesästä.
Päätettiin tänä vuonna pitää erikseen juhlat Oulussa ja täällä meidän kotona Vantaalla. Tämä siksi kun oltiin muutenkin Oulussa juuri lokakuun alussa niin olisi ollut hassua, että kaikki olisivat tulleet viikon päästä meillä käymään. Juhlissa jotka pidimme meidän kotona oli noin 20 henkeä ja se oli oikein sopivasti meidän kotiin. Olivia oli juhlissa oikein hyvän tuulinen vaikka päiväunet jäivät väliin ja hälinää löytyi! Illalla uni tulikin harvinaisen nopeasti pitkän ja ihanan päivän jälkeen. Olivia sai aivan mahtavia lahjoja ja todella laidasta laitaan kaikkea mahdollista. Itse osasin todella huonosti kertoa mitä Olivia voisi toivoa, mutta ehkä näin oli parempi sillä nyt neiti sai kyllä paremmat lahjat mitä itse olisin keksinyt.. 😀 Etukäteen juhlien järjestämisessä stressasin tarjottavia. Äitini on tehnyt nämä aina aiemmin ja nyt tein itse ensimmäistä kertaa isommalle porukalle. Juhlien suolaiset tarjottavat olivat poropiirakka, texmex- piirakka ja pestopastasalaatti fetalla. Makeaa meillä oli trio kakku, geisha-vadelmajuustokakku, suklaakakku ja porkkana cupcakes. Nämä riittivät meille oikein hyvin ja Samun kanssa saatiin makeaa syödä vielä seuraavanakin päivänä ihan tarpeeksi 😀
Juhlien koristeissa hyödynettiin jo ristiäisissä käytettyjä Olivia palloja ja tähän ostettiin lisäksi vielä 1 V pallot. Ilmapalloköynnöksen tein juhlia edeltävänä päivänä ja yllätin itsenikin kuinka helppo tämä oli toteuttaa. Köynnöksen teossa käytin läpinäkyvää nauhaa jota löytyy useimmista juhlatarvikeliikkeistä. Suurin työ oli ilmapallojen puhaltaminen, mutta tämän jälkeen pallot tulee vain laittaa köynnökseen kiinni haluamassaan järjestyksessä ja se on valmis! Todella näyttävä, mutta yllättävän helppo. Saas nähdä onko ensi vuonna Olivialla jo joku tietty teema hänen juhlilleen minkä hän itse haluaa.. Ihan mahtavaa jos on ja päästäisiin yhdessä ideoimaan juhlia!

Kommentit (2)
  1. Todella kaunis tuo ilmapalliköynnös ja ihanat tarjoilut. 🙂 Paljon onnea Olivialle!

    1. Voi kiitoksia! 🥰 ja Olivia kiittää myös onnitteluista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *