Mitä pakataan vauvalle ulkomaille?

Heippa! Me ollaan lähdössä perjantaina Kreikkaan, Kosille meidän 10kk vauvan kanssa. Halusin listata nyt ylös mitä kaikkea me otetaan mukaan reissuun! Tämä on meidän eka ulkomaanmatka Olivian kanssa, ja luultavasti meiltä puuttuu jotain hyvin tärkeää tai sitten meillä on mukana aivan liikaa tavaraa 😀 Meille on luvattu nyt ihan hirmu helteitä, jokaiselle päivälle noin +33 astetta.

Pakkasin Olivialle jokaiselle päivälle 2 asua, päiväksi ja illaksi omat. Mukaan meillä lähtee siis 7 mekkoa,5 lyhythihaista  bodya, 4 shortsit ja 4 haalaria. Tämän lisäksi otetaan mukaan myös 2 pitkähihaista, 2 pitkät housut, ja 2 yöpukua. 

Olivia ei vielä osaa kävellä, mutta tykkää seisoskella lattialla ja siksi otetaankin mukaan hänelle 1 sandaalit ja 1 uimakengät. Uimakengät sen takia, että jos altailla laatat ovat kuumia ja hän haluaa siellä seisoskella niin ei tarvitse häntä sitten semmoisen takia olla kieltämässä! Uimapuvuiksi otetaan mukaan 2 uv- pukua ja 2 tavallista uikkaria. Lisäksi 3 uv hattua ja aurinkolasit.

Otetaan Olivialle jo Suomesta kaikki ruuat mukaan niin ei tarvitse alkaa siellä etsimään sopivia. Täältä lähtee myös mukaan välipalat, maissinaksut, puuro ja muutama pillimehu.

Muita tavaroita pakataan mukaan:

– vaipat

– uimavaipat

– puhdistuspyyhkeet

– pyyhe

– 2 harsoa

– lääkkeet

– aurinkorasvat + muu hygienia

– leluja ja kirjoja

– matkarattaat ja hyttysverkko

– passi ja EU sairaanhoitokortti

Tavaraa tulee kyllä ihan järkyttävä määrä mukaan! Ajattelin etukäteen, että eihän ne tavarat vie kuin pienen osan laukusta, mutta ne taitaa kyllä viedä suurimman osan 😀 Mutta tässä nyt mitä meidän matkalle lähtee mukaan!  Jos sieltä löytyy vauvojen/taaperoiden kanssa matkustaneita niin jättäkää kommenttia, että jääkö meiltä nyt jotain tärkeää vai onko jo liikaa lähdössä! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *