Ladataan...

Monet ovat varmasti jääneet hieman miettimään käsitettä "telttahäät" ja nimenomaan pohtimaan minkälaisessa teltassa. Tiedän, että monille tulee varmasti ensimmäisenä mieleen jonkin sortin halppis pihakatos itse koottuna, puhumattakaan niistä ihanista valko-vihreä-raidallisista teltoista. En sano, että tässäkään olisi mitään vikaa, jokainen tyylillään! Meillä ei kuitenkaan todennäköisesti tule olemaan mitään muuta niin sanottua juhlapaikkaa, joten teltta tulee olemaan ihan oikea, iso teltta, meidän hääpaikkamme

Alustavien suunnitelmien mukaan teltta tulee olemaan pyöreä, vähän samaan tyyliin kuin sirkusteltta. Kaiken sään kestävä. Kokonaan valkoinen, harmaalla lattialla. Säästä riippuen kaikilla seinillä tai vain osalla, todella lämpimällä kelillä kokonaan ilman. Telttaan tulee vieraista riippuen 6-8 pyöreää pöytää valkoisilla pöytäliinoilla sekä valkoisilla tuoleilla. Teltan keskelle, ikään kuin kiertämään teltan pystytolpan tulee buffetpöytä. Meidän pöytämme tulee johonkin reunaan, mistä näkisimme kaikki. 

Pohdittavaa ja jopa ongelmia kyseisessä hääpaikka valinnassa on todella paljon. Paljon mietityttää esimerkiksi teltan koko, mahdummeko järjestämään huonon kelin sattuessa kaiken ohjelman teltan sisätiloissa? Kuinka telttaan saadaan sähköt, entä kuinka hoidamme äänentoiston ja musiikin? Jos tahdomme bändin mahtuuko se esiintymään myös teltassa? Entä jos elokuussa onkin todella kylmä keli, miten hoidamme lämmityksen? Missä säilytämme juomia? Saako jostain vuokrattua jääkaappeja vai mikä olisi toinen vaihtoehto omatoimiselle juomatarjoilulle? Myönnän, että jo tähän menessä olen ollut välillä todella kauhuissani mihin sitä on ryhdytty. Mutta mielessä on myös vain ainoastaan se, kuinka upea siitä tulee! En kestä! Kyllä me tähän pystytään kun niin paljon halutaan, kaikki selviää kyllä ajan kanssa. Positive vibes only

Valitettavasti en voi vielä kertoa teille tarkalleen teltan mallia tai yritystä keneltä sen kalustettuna vuokraamme. Syy tähän on se, että meillä on itsellämmekin asia vielä vähän auki. Suunnitelmissa olisi päästä näkemään kyseinen teltta koottuna, helpottaisi huomattavasti päätöstämme valita malli ja ruveta suunnittelemaan järjestystä teltan sisälle. On yllättävän vaikeaa kuvitella teltan koko pelkistä kuvista ja mitoista, haluamme ehdottomasti nähdä teltan livenä ennen hääpäivää! 

Mutta heti kun asia selviää, jaan sen teidän kanssanne! Olisi ihanaa jos saisin jopa jotain kuvamateriaalia kyseisestä teltasta teille jaettavaksi. <3 

Kiinnostaisiko teitä seuraavaksi nähdä ja kuulla meidän ensimmäisestä Etsy tilauksesta?

Milla 

 

Kuvat Pinterest 

Ladataan...

Ladataan...

Yksi häiden tärkeimmistä, oleellisimmista ja mielenkiintoisimmista asioista on varmasti monien mielestä hääpuvut ja asusteet. Nimittäin ainakin meistä! Me tahdomme olla ja tuntea olomme upeiksi elämämme yhtenä tärkeimpänä päivänä. Ajateltiin seuraavaksi yhdessä avata teille hieman meidän ajatuksia ja pohdintoja liittyen hääpukuihin, väreihin, tyyleihin ja asusteisiin. Kaikki ovat vielä ajatuksia, koska häihin on vielä niin paljon aikaa ettemme vielä ole konkreettisesti etsimässä tai sovittelemassa mitään. Voi myös olla, että osa näistä ajatuksista jää haaveiksi esimerkiksi saatavuuden takia. Myös mieli voi (ja saa vielä) muuttua 100 kertaa ennen häitä...

Ensimmäisenä ehkä tärkein, the dress. Minulle tulee valkoinen hääpuku. Olen aina ajatellut asian näin ja ajattelen edelleen. Se on pyhä. Olen pienestä tytöstä asti kuvitellut itselleni täydellisen, suuren kermakakku hääpuvun, asia on kuitenkin muuttunut. Tahdon yksinkertaisen, kauniin, klassisen ja etenkin mekon, joka on mukava päällä. Varsinkin kun häämme ovat maalla - puutarhassa - on mekon oltava sellainen jossa on helppo liikkua ja olla. Tahdon kuitenkin täysipitkän helman. Ehkä hihat, ehkä ei... Myös offshoulder -mallinen mekko olisi täydellinen! Haaveissa olisi myös avoin selkä. Helman materiaalina viehättää tylli. Yksi juttu on kuitenkin varmaa, tahdon pitsiä. Rakastan pitsiä! Jos en löydä hääpukua jossa on kauniisti esillä pitsiä, tulee sitä ainakin huntuun. Hunnun haluan ainakin vihkimisen ajaksi. Sulhanen näkee mekon vasta first look -kuvauksissa. 

Rakastan korkokenkiä. Ne tuovat ryhtiä ja luovat aina klassisemman sekä hienomman tyylin asuun kuin asuun. Olen myös pituudeltani aika lyhyt, joten tämäkin voi olla syy miksi tykkään korkkareista. Olen kuitenkin todella huono pitämään niitä pitkään jalassa! En ole vielä löytänyt yhtiäkään korkokenkiä joilla olisi helppo olla aamusta yön pikkutunneille asti! En tiedä vielä yhtään minkälaiset hääkengät haluan. Korkokengät loisivat pituutta ja ryhtiä - sekä juhlallisemman fiiliksen itselleni. Pelkäänpä kuitenkin, että joutuisin jo iltapäivästä potemaan jalkasärkyä väsyneiltä korkkarijaloiltani. Myös hääpaikan piha voi olla haaste korkokengillä kävelijöille - nurmikkoa ja ala- sekä ylämäkiä. Voi olla, että päädyn jonkin sortin balleriinoihin tai pienen koron korkokenkiin... 

Muuten haluan pitää häätyylini mahdollisimman yksinkertaisena, klassisen kauniina. Koruja minulle tuskin tulee muita kuin sormukset ja korvakorut. Rakastan kukkaseppeleitä ja olenkin miettinyt haluaisinko hääpäiväksi seppeleen päähäni. Seppele tuskin pysyisi päässäni koko päivää, joten saatan kallistua kukkien käyttämiseen hääkampauksessani. 

- Milla

 

Mun hääpuku tulee olemaan tosi yksinkertainen, koska mäkin olen. Musta olisi värinä tietysti klassinen, mutta mielestäni aika jäykkä. Olen ainakin toistaiseksi kallistumassa siniseen tai harmaaseen. Haluan puvun olevan kolmiosainen, sillä se luo pukuun tietynlaista tyylikkyyttä.

Monien mielestä ainut oikea valinta kaulaan on kravaatti, mutta olen toista mieltä. Olen aina ollut enemmän rusettimiehiä. Pidän ruseteista itseasiassa niin paljon, että kerran minulla ei päällä paljoa muuta ollutkaan. Mutta ei mennä siihen, koska tämä on kuitenkin koko perheen blogi. Rusetti on ajattoman tyylikäs valinta ja sen olen jo lyönyt lukkoon.

Haluan pukuuni vieheen, eli takin liepeeseen kukan. Siinä tulee olemaan samoja piirteitä morsiamen kimpun kanssa. Koska puvussa on viehe, jätän taskuliinan kokonaan pois.

En tule sijoittamaan pukuun erityisen suuria summia, vaan ostan mieleiseni puvun, jonka käytän räätälillä. Hankin kerralla kuitenkin laadukkaan puvun, koska sitä voi käyttää vielä monta kertaa häiden jälkeenkin.

 - Vili

Kuvat Pinterest 

Ladataan...

Ladataan...

 

Super onnelliset moikat täältä! 

Super onnelliset, koska rakas kihlattuni hommasi meille liput Ed Sheeranin keikalle ensi kesälle! 

Ihan hullua tää elämä! Ollaan molemmat aina tykätty Sheeranista ja siitä on ikäänkuin tullut meidän musajuttu. Ajattelinkin seuraavaksi kertoa teille pienen muistelun viime keväältä. Olimme reissussa Thaimaassa ja juhlistamassa kihlautumistamme. 

Aloitettiin ilta super hyvällä thaimaalaisella ruualla ja kesken ruokailun huomasimme taivaalle nostettuja riisipaperilyhtyjä, punaisia, sydämen mallisia. Vilkaisimme toisiamme ja tiesimme heti mitä seuraavaksi tehdä. Söimme ruokamme, maksoimme laskun ja juoksimme rannalle mistä epäilimme kyseisten lyhtyjen nousevan taivaalle. Rantaan päästyämme löysimme miehen jolla oli nippu lyhtyjä käsivarrella. Emme edes kysyneet hintaa, sanoimme heti tahtovamme päästää kyseisen lyhdyn taivaalle! Ja niin päästimme ylös taivaalle lentelemään punaisen sydämen jonka sisällä liekehti tuli. Hetki oli aivan ihana, jotenkin tosi sybolinen, ikään kuin katselimme kuinka rakkautemme kohosi taivaalle jatkaen matkaansa korkeuksiin tuntemattomaan. 

Ihailimme lyhtyä rannalla siihen asti kunnes se katosi näkyvistä. Päätimme vielä jatkaa iltaa ja lähdimme etsimään kivaa paikkaa istua drinkeille. Nousimme rannalta takaisin niin sanotulle pääkadulle ja kuulimme jostain live-esiintyjän musiikkia. Jatkoimme kävelyä musiikkia kohti, kunnes pääsimme pieneen tunnelmalliseen pubiin, jossa esiintyi nuori nainen laulaen ihmisten toivebiisejä. Aivan ihania versioita! Päätimme siis oitis jäädä, tilasimme drinkit ja nautimme tutuista kappaleista tehdyistä tulkinnoista. Seurasimme hetken tilannetta ja huomasimme, että kappaletoiveita sai esittää laulajalle pienille lappusille! Vili kävi hakemassa pienen paperi lappusen ja kirjoitti siihen kihlautumisestamme sekä toivebiisin, Ed Sheeranin - Photograph. Kyseinen kappale on merkityksellinen meille kokemamme viime vuoden jälkeen, silloin sitä tuli kuunneltua paljon. Upea esiintyjä sai yhden tusinallisen toiveita kouraansa ja me jännitimme saammeko kuulla tulkinnan upeasta kappaleesta, upeana iltana. 

Ja niinhän siinä kävi! Nainen kertoi tykkäävänsä itsekin laulaa kyseisen artistin lauluja ja mielihyvin esittävänsä meidän toivomamme kappaleen. Voihan itku! Upea tulkinta. Ei sanoja. Aivan täydellinen ilta. Siitä illasta asti olemme miettineet, että jos joskus häätanssin tanssimme, olisi Ed Sheeranin kappale aivan meidän juttumme. Ja myös kovin merkityksellinen meille. Aivan mahtavaa kuvitella, että ensi kesänä koemme ja näemme hänet livenä Helsingissä Malmin lentokentällä ja sitä seuraavana kesänä tanssimme häätanssimme hänen musiikkinsa tahtiin. Voihan elämä. 

 

Ladataan...

Pages