Ladataan...

Ihan ensimmäisenä haluan sanoa, että joo, täällä ollaan kyllä elossa! Viimeisen reilun kuukauden aikana on vaan ollut aika paljon kaikkea muuta tehtävää ja mietittävää, ja ensi viikon aikana kirjottelen täälläkin vähän omia kuulumisia pitkästä aikaa. Tässä postauksessa kurkitaan kuitenkin helmikuun Bette Boxin sisältöä.

 

 

Tammikuun boxia en tänne blogiin jakanut, sillä sain sen itselleni vasta niin kuun loppupuolella, ettei se enää tuntunut ajankohtaiselta. Pakko kuitenkin sen verran sanoa, että boxi oli oikeastaan todella mieleinen! Tästä helmikuun lootasta osasin jo lähetystietojen painon perusteella sanoa, ettei sisältö tulisi olemaan ihan yhtä mielekäs. Kevyemmät boxit nimittäin yhdeksän kertaa kymmenestä ovat tavallista huonompia. Ja niin kävi tälläkin kertaa.

 

LUMENE KLASSIKKO KOSTEUTTAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

"Lumene Klassikko kosteuttava silmänympärysvoide on kaikenikäisille sopiva kevyt ja hajusteeton silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ihanteellisesti ja imeytyy nopeasti. - - silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia ja niistä löytyy ainutlaatuinen tupasvillan ja puhtaan phjoisen lähdeveden yhdistelmä, joka kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. Ovh. 7,50e-13,90e/15ml. Saatavuus: hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, tavaratalot ja verkkokaupat."

Lumene ei edelleenkään kuulu omiin suosikkimerkkeihini, eikä silmänympärysvoide suosikkituotteisiini. Oli kuitenkin kiva, että näitä oli lähtenyt matkaan useampia erilaisia, ja kerrankin omalle kohdalleni osui tuote, jota ei ole tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Tätä tuotetta oli kuulemma toivottu boxiin todella paljon, mitä ehkä itse kuitenkin hieman epäilen, sillä kyseessä on niin edullinen linja, että tuotteen voi helposti käydä ostamassa ihan ruokakaupastakin. Tästä pääsemmekin mielestäni tämän tuotteen ongelmallisimpaan kohtaan, arvoon. Tuotteelle oli nimittäin merkitty minimihinnaksi 7,50e, vaikka todellisuudessa esim. Prismoissa ja Tokmanneilla sitä myydään hintaan 4,50e. Minun silmissäni tuotteen arvo on silloin 4,50e, ei 7,50e, jos se on helposti saatavilla sillä hinnalla ympäri Suomen. Olenkin laskenut koko boxin arvoon mukaan vain tuon 4,50e tämän voiteen kohdalta.

 

XZ EXTRA STRONG HIUSKIINNE

"XZ Extra Strong Hiuskiinne on kokenut uudelleenlanseerauksen syksyllä 2018. Tuote antaa erittäin voimakkaan pidon ja onkin ihanteellinen viimeistelyyn. Kiinnitä kampaus paikoilleen ja anna sille pitkäkestoinen pito suihkuttamalla hiuskiinnettä noin 20-30cm päästä hiuksista. Ovh. 2,90e/100ml. Saatavuus: päivittäistavarakaupat ja tavaratalot."

Tämä oli olevinaan boxin toinen ja viimeinen täysikokoinen tuote, vaikka 100ml pullo on itselleni kyllä ihan selkeästi matkakoko. Minua se ei oikeastaan haitannut, sillä käytän lakkaa niin harvoin muutenkin, jonka vuoksi tämäkin pullo luultavasti löytää kotinsa jonkun muun hoteista. Ihan ok tuote, muttei todellakaan mitään hehkutettavaa.

 

 

SCHWARZKOPF BLOND ME KERATIN RESTORE BONDING SHAMPOO JA TEHOHOITO

"Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding shampoo on täyteläinen, sulfaatiton shampoo, joka puhdistaa hellästi kuormittamatta hiuksen käsittelemättömiä osia. Tuote vahvistaa hiusten rakennetta, silottaa ja hoitaa huokoisia vaalennettuja tai värjättyjä hiuksia. Ovh. noin 22,90e/250ml. Saatavuus: parturi-kampaamot ja Stockmann -tavaratalot."

"Schwarzkopf  Blond Me Keratin Restore Bonding tehohoito hoitaa ja vahvistaa hauraiden, vaalennettujen ja värjättyjen hiusten sisäistä rakennetta. Tehohoito tasapainottaa värjättyjen ja huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa. Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele. Ovh. noin 24,90e/200ml." Saatavuus: parturi-kampaamot ja Stockmann -tavaratalot."

Nämä kaksi hiustenhoitotuotetta oli lähetetty kaikille, riippumatta vastaanottajan omasta hiustenväristä tai laadusta. Mielestäni on erittäin epämieluisa valinta lähettää kaikille tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu vaalennetuille hiuksille, vaikka ne sopisivatkin käyttöön myös muille. Ymmärrän siis hyvin, miksi osa on ollut näreissään näistä tuotteista. Itsellänikään ei ole vaalennetut hiukset, eikä värjätytkään muualta kuin latvoista, mutta seuraava hiusvaiheeni tulee olemaan blondi, joten tuotteet tulevat varmasti käyttöön silloin. Enemmän itseäni harmittaa tuotteiden pienet koot, sillä molemmista lähetettiin boxissa vain 30ml näytekoot, jotka omassa päässäni riittävät ehkä juuri ja juuri kahteen tai kolmeen kokeilukertaan.

 

 

BIO2YOU NATURAL HIUSNAAMIO

"Bio2You Natural hiusnaamio sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Tuote tekee hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät. Levitä tuote pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3min ja huuhtele. Ovh. noin 21,30e/200ml. Saatavuus: Life -myymälät, Life.fiSinunapteekki.fi ja Apteekkituotteet.fi."

Bio2Youn tuotteita on tullut boxeista aiemminkin, ja minä olen itseasiassa kirjoittanut heidän tuotteistaan myös ihan oman postauksen. Olen joka kerta pitänyt kaikesta, jota olen päässyt kokeilemaan, jonka vuoksi tämä tuote onkin suosikkini koko boxista. Toivon todella, että se on yhtä mieluisa, kuin kokeilemani ihonhoitotuotteet. Tästäkin tuotteessa boxissa on pienempi koko, 50ml, vaikka olisin mielelläni ottanut täysikokoisen tuotteen. Pakko sanoa, että kuten aikaisemmin Bette Boxin mukana tulleen voiteen kanssa, tämäkin purkki näyttää vajaalta, ihan kuin sieltä olisi lusikoitu osa pois ennen lähettämistä. Outoa, että näin on tapahtunut Bio2Youn tuotteiden kanssa nyt jo kahteen otteeseen.

 

Plussana boxin mukana tuli myös 10ml näytepullo Salusin vitamiinivalmistetta. Näitä on tullut boxeissa jo ainakin kolmesti, eikä niitä ole kertaakaan tullut käytettyä. Ennemmin ottaisin vaikka suklaata tai niitä hajuvesinäytteitä, joista on sentään edes joskus ollut jotain hyötyä.

 

 

Vaikka boxi sinänsä sisälsi myös ihan kivoja ja mielenkiintoisiakin tuotteita, niin en voinut olla muuta kuin pettynyt. Arvoa sillä oli nimittäin omien laskujeni mukaan noin 19,60e, mikä ei todellakaan ole tarpeeksi yllätysboxista, jonka hintakin on melkein parikymppiä. Itse olen sitä mieltä, että yllätysboxeissa arvon pitäisi olla vähintään kaksinkertainen laatikon hintaan nähden, mutta Bette Boxin kanssa se toteutuu aika harvoin. Toivoin todella tammikuun boxin kohdalla, että muutos parempaan olisi ollut pysyvä, mutta tämä helmikuun boxi ei todellakaan vakuuta. Lisäksi sisällön lupailtiin etukäteen olevan arvoltaan 33e (mikä ei mielestäni sekään ole vielä tarpeeksi suuri arvo), joka ei millään muotoa toteutunut. Ei edes vaikka olisi saanut sen kalleimman silmänympärysvoidevaihtoehdon.

 

Ensi kuun boxin teemana ovat yksityiskohdat, joten en oikein tiedä mitä odottaa. Huomattavasti parempaa boxia nyt ainakin!

Mitä mieltä itse olit tämän kuun sisällöstä? Kiljahtelitko riemusta vai olitko sinäkin pettynyt?

 

Kirsikka W.

 

*Sisältää mainoslinkin*

Ladataan...

Okei, ei tullut postattua ihan seuraavana päivänä, mutta pistetään joulukiireiden piikkiin, jookosta? Hienoa! Nyt voidaankin sitten siirtyä kurkkaamaan Look Incredible Deluxe Beauty Boxin joulukuiseen sisältöön, joka peittosi kyllä Bette Boxin ihan mennen tullen. Look Incredible on tosiaankin brittiläinen kauneusboxi, josta on kolme erilaista versiota: tavallinen boxi (25 puntaa, joka toinen kuukausi), Deluxe box (35 puntaa, joka kuukausi) ja My Secret box (65 puntaa, joka toinen kuukausi). Omani, kuten jo mainitsinkin, on tuo keskimmäinen ja kuukausittain saapuva boxi, josta maksan vaajat 50e toimituskuluineen.

 

 

 

BENEFIT BROWVO CONDITIONING EYEBROW PRIMER

Benefitin tuotteita on tullut boxeissa aika paljon, ja tälläkin hetkellä minulla on käytössäni heidän kulmageelinsä, joka on myös tullut aikaisemman boxin mukana. Tämä primer on kuin kynä, jonka pohjasta kääntämällä tuotetta tulee esiin. Se on läpinäkyvää, ja sitä levitetään kulmille silikonisella harjaspäällä yhden klikkauksen verran kummallekin kulmakarvalle. Se hoitaa ja silottaa kulmakarvoja, ja aine sisältää mm. soijaproteiinia ja keratiinia. Benefitin omilla sivuilla tuotetta myydään hintaan 24 puntaa eli noin 26,50 euroa. Tämän tuotteen sijasta olisi ollut mahdollisuus saada myös samanarvoisen Yves Saint Laurentin Couture Kalaja 3-in-1 Eyelinerin, mutta itse olen hyvin tyytyväinen siihen, että sain juuri tämän kyseisen tuotteen.

 

 

NARS MIZUBAKE KABUKI BRUSH

Tämä Narsin älyttömän hintainen kabukisivellin on tehty japanilainen kabukiteatteri inspiraationa. Sivellin on täydellinen esimerkiksi poskipunan tai korostuksien tekemiseen, ja se on kooltaan sen verran pieni, että se kulkee myös helposti matkassa mukana. Siveltimiä on aina kiva saada, sillä ne ovat useimmiten kovan hintaisia. Boxin lehtisessä siveltimelle mainitaan arvoksi 34,99 puntaa eli noin 38,70e, mutta Narsin omilla sivuilla sillä on hintaa huikeat 43 puntaa (47,50e)! Tämän tuotteen tilalla olisi voinut saada samanarvoisen Yves Saint Laurentin Pinceau Couture Contouring Dual Ended Brush -siveltimen. Minulla ei oikein ole mieltymystä siitä, kumpi olisi ollut parempi löytö boxista.

 

 

TARTE TARTEIST MATTE LIP PAINT SÄVYSSÄ VIBIN

Myös Tartea on ollut boxeissa reippaasti, mutta tämä on ensimmäinen huulituote heiltä. Sävy on kaunis tiilenrusehtavanpunainen, ja mielestäni juuri täydellinen näin joulu- ja kaamosajalle. Tuote on huulilakka, joka on hieman kevyempi versio nestemäisestä huulipunasta, ja se kuivuu mataksi. Puna on todella pitkäkestoinen ja peittävä, eikä sitä tarvitse lisäillä päivän aikana kuin korkeintaan kerran. Todella mieluisa tuote ja sävy! Tuotekortissa tuotteen arvoksi annetaan 17 puntaa (18,80e), mutta Tarten sivuilla sitä myydään Suomeen hinnalla 21e.

 

 

COVER FX GOLD BAR HIGHLIGHTING PALETTE

Cover FX:n tuotteita en ole koskaan aikaisemmin päässyt kokeilemaan, joten olinkin tästä tuotteesta hyvin innoissani. Jo pelkästään tuotteen paketti tuntuu laadukkaalta: se on painava, siinä on kunnollinen peili, ja se sulkeutuu magneetin avulla. Sävyt ovat upeita ja pigmenttisiä, ja niitä on helppo kerrostaa ja häivyttää oman mielen mukaan. Vaikka boxeissa onkin tullut aika reilusti highlightereita, niin jaksoin silti olla tästä innoissani, sillä paletti on myös sen kokoinen, että se on helppo ottaa matkalla mukaan. Tuotetta myydään Cover FX:n sivuilla normaalihintaan 39USD (34e), mutta tällä hetkellä se on tarjouksessa hintaan 19,50USD (17e). Itse lasken arvon kuitenkin normaalihinnan mukaan, sillä tarjoukset vaihtelevat jatkuvasti.

 

 

Maksoin siis boxista vajaat 50e, ja pienimmilläkin hinnoilla (kortin arvot ja alennushinta) arvoksi tulee jo 101e. Nettisivujen omilla arvoilla ilman alennusta hinta kipuaa kuitenkin jo melkein 130:een euroon! Ihan huippu boxi siis niin arvon kuin tuotteidensakin puolesta, ja rahalle saa selkeästi vastinetta. Tämän boxin tilailu jatkuukin varmasti vielä pitkään, jos taso pysyy tällaisena.

 

Mitä mieltä sinä olit boxista? Mikä tuote oli mielenkiintoisin?

 

Kirsikka W.

Ladataan...

Ihan ensimmäiseksi pitää todeta että kyllä, bloggailu on tässä epähuomiossa jäänyt kokonaan pois päiväjärjestyksestä. Niin paljon asioita tuntuu koko ajan olevan meneillään, että ideat blogin kanssa ovat olleet vähissä. Mutta puhutaan siitä vähän myöhemmin lisää, ja keskitytään tänään joulukuun Bette Boxiin, joka oli suurelle osalle tilaajista hirvittävä pettymys. Minä lukeudun myös itse noihin henkilöihin.

 

 

CUTRIN MUOTO EXTRA STRONG HAIRSPRAY

"Extra Strong Hairspray -hiuskiinne viimeistelee koostumuksellaan pohjoismaiset, hienolaatuiset hiukset. Tällä tuotteella saat hiuksillesi maksimaalista tukea ja kauniin sädehtivän kiillon. Saatavuus: Sokos- ja Stockmann -tavaratalot, kampaamot. Ovh. 19,90e/300ml."

Tämä tuote tuli 100ml matkakokona, ja osa oli hiuslakan sijaan saanut boxissaan samankokoisen monitoimisuihkeen Cutrinilta. Itsellenikin olisi ennemmin kelvannut monitoimisuihke, sillä aika harvoin tulee lakkaa omiin hiuksiin suihkuteltua. Enemmän käytössä ovat kohottavat tuotteet kuten hiuspuuteri ja kuivashampoo. Pieni koko tulee kuitenkin varmasti joskus edes käytettyä, joten ihan ok tuote kyseessä. Arvoa tällä matkakoolle tulee noin 6,60e.

 

FEMFRESH DAILY INTIMATE WASH 

"Femfresh Daily Intimate Wash on intiimialueelle kehitetty raikkaan tuoksuinen suihkusaippua, jonka saippuaton ja pH-tasapainotettu koostumus ei ärsytä intiimialuetta. Tuote sisältää aloe veraa, joka pitää intiimi-ihosta huolta, sekä ylläpitää raikkaan tunteen koko päivän. Tiesithän, että voit käyttää tuotetta suihkusaippuan tavoin myös vartalolle? Saatavuus: Stockmann -tavaratalot, Ego -myymälät, Stoorla.fi. Ovh. 4,90e/250ml."

Tässä olisikin sitten ehkä boxin mielenkiintoisin tuote, vaan en osaa sanoa, kuinka paljon käyttöä sille todellisuudessa on. Jotkut tilaajat eivät myöskään ole olleet innoissaan siitä, että joululahjoiksi tilatuista boxeista löytyykin intiimipesuainetta. Itseäni se ei niin haittaisi, lahja se on siinä missä mikä tahansa muukin. Tuote tuoksuu ja tuntuu mummorasvalta, eikä senkään vuoksi ehkä innosta minua käyttämään sitä tulevaisuudessa. Onneksi boxissa tullut tuubi oli vain 50ml matkakoko. Sen arvokin on tällöin tosin vain vajaan euron.

 

 

MANNA KADAR PRIME TIME 3-IN-1

"Manna Kadar Prime Time 3-in-1 on monitoimituote ja ehdoton must have meikkipussissasi. Pohjusta tuotteella huulet ja luomet, ja kestävä meikkisi on taattu! Vinkki: kokeile tuotetta myös peiteaineena tai korostustuotteena. Saatavuus: Mannakadarcosmetics.com. Ovh. 24USD/3g."

Teki mieli melkein itkeä, kun huomasin että tämä sama tuote oli boxissa taas. Viimeksi se löytyi boxista 2017 elokuussa, ja silloin olin ensivaikutelman perusteella todella innostunut tuotteesta. Todellisuudessa heti kun kesän päivetys hävisi kasvoilta, tuli tuotteesta täysin käyttökelvoton minulle, sillä se on niin tumma. Pohjustajana tuote ei toiminut taas sitten ollenkaan. Raivostuttavaa, että tämä oli taas sujautettu Bette Boxiin mukaan, ja vieläpä joulukuun boxiin, jolta odotan aina tavallista enemmän! Boxista tullut purkki oli pienempi 2g koko, vaikka Instagram storyssani väitinkin tätä täysikokoiseksi tuotteeksi. Arvoa sille jää silti hävettävän paljon: 16USD. Harmillisesti arpatuurini oli jälleen kerran surkea, sillä tämän tuotteen tilalla olisi voinut löytää boxistaan Manna Kadarin kulmakynän tai -paletin, joista olisi oikeasti ollut käyttöäkin!

 

MANNA KADAR MIRACLE BALM

*pitkäaikaistilaajat

"Manna Kadar Miracle Balm on huulituote, joka sisältää sekä hoitavaa argan-öljyä että ravitsevia vitamiineja. Tällä tuotteella huulet pysyvät kosteutettuina läpi talven. Vinkki: sipaise varovasti myös kulmakarvoihin ja saat pidettyä itsepäiset karvat kurissa. Saatavuus: Mannakadarcosmetics.com. Ovh. 19USD/6,5ml."

Tässä tuotteessa ärsyttää useampi asia, eikä vähiten se, että boxin ainoa täysikokoinen tuote on Manna Kadarilta, jonka tuotteita tuntuu tulevan ihan jatkuvasti (puhumattakaan siitä, että tässä boxissa niitä on kaksi). Lisäksi tämä huulibalsami ei jaksa innostaa, sillä saimme juuri viime lootan mukana toisen huulirasvan. En aio myöskään ruveta sotkemaan tätä kulmakarvoihini, sillä siihen minulla on ihan omat tuotteensa. Ja entäs tuo 19 dollarin hinta yhdestä huulirasvasta sitten? Ihan naurettavaa rahastusta. En aio edes kokeilla tätä tuotetta, vaan se menee eteenpäin jollekin muulle. Tällä kertaa pitkäaikaistilaajat vetivät mielestäni huomattavasti lyhyemmän korren, sillä ei-pitkäaikaistilaajilla oli tämän tuotteen sijasta boxeissaan Batisten täysikokoinen kuivashampoo ja Mizonin sheet mask, jotka olisin omasta boxistani löytänyt paljon mieluummin.

 

 

Lisäksi boxissa oli mukana kylkiäisinä (vaikka patukan hinta olikin jostain syystä mainittu) Anyday Nut Bar with Berries ja Givenchy L'Interdit -tuoksunäyte. Kumpikaan ei kiinnosta minua, joten aika laihaksi jää tämän boxin anti. Kokonaisarvoksi tulee yhteensä noin 39e, joka ei sinänsä olisi huono, jos tuosta 31e ei menisi Manna Kadarin tuotteisiin, vaan olisi käytetty johonkin hinta-laatu-suhteeltaan laadukkaampaan. On ihan naurettavaa, että boxissa oli vain yksi täysikokoinen tuote, ja että saman merkin tuotteet vievät yli kolme kertaa sen verran boxin arvosta kuin muut tuotteet yhteensä. Etenkin joulukuun boxiksi tämä oli aivan valtava pettymys, ja harmittaa ihan hirveästi. Ja lähetyskin myöhästyi sen verran, että seuraavan kuun velotus oli jo ehtinyt mennä tililtä, ennen kuin olin edes ehtinyt saamaan omaa pakettiani.

 

 

Tammikuussa Bette Box kuulemma uudistuu jälleen, ja toivon todellakin että muutosta tapahtuu parempaan päin. En osaa sanoa, kuinka kauan jaksan boxia enää tilailla, jos sisältö on näin huonoa. Jos haluat testata uudistuvaa Bette Boxia itse, käytä tilauksen yhteydessä koodia TAMMIBETTE, jolla saat neljän euron alennuksen tilauksestasi. Pidempiaikaisista tilauksista saat -20% koodeilla TAMMILAHJA3 (3kk tilaus) ja TAMMILAHJA6 (6kk tilaus).

 

Huomenna jaan blogissa joulukuun Look Incredible Deluxe Boxin sisällön, josta Bette Box voisi ottaa mallia!

 

Minkälaisen boxin sinä sait, ja olitko tyytyväinen?

 

Kirsikka W.

Ladataan...

Sain toissapäivänä hyppysiini marraskuun Look Incredible Deluxe Boxin, jota olinkin jo odotellut innolla. Huomasin muuten, että unohdin viime kuussa kokonaan bloggailla sen kuun boxista, mutta osa tuotteista on jo mennyt eteenpäin uusille omistajille, joten jätetään se nyt suosiolla läpikäymättä. Marraskun loota sen sijaan oli sen verran hyvä, omasta mielestäni siis, että se oikein vaatii esittelyä. Kurkataanpa siis samantien laatikon sisältöön!

 

 

TARTEIST PRO GLOW TO GO HIGHLIGHT & CONTOUR PALETTE

Viime kuun boxissa tuli myös Tarten highlightertuote, korostusvoide, joka ei kuitenkaan jäänyt omaan käyttööni. Onkin siis kiva, että tämä enemmän itselleni sopiva korostustuote löytyi tästä marraskuun laatikosta. Paletti on sopivan pieni käsilaukkuun tai matkalle mukaan, ja sen molemmat korostussävyt ovat kauniita ja jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia. Myös paletin contoursävy on kaunis ja helppokäyttöinen. Tarten sivuilla paletilla on hintaa 21 euroa, joten jo tämä yksi tuote kattaa aika suuren siivun koko boxin hinnasta.

 

LORAC ALTER EGO HUULIPUNA

En ole koskaan aikaisemmin päässyt testaamaan Loracin tuotteita, vaikka olenkin kuullut niistä paljon hyvää. Boxeissa on ollut liikkeellä ainakin kahta erilaista sävyä, joista itselleni osui Southern Belle. Osa on kritisoinut huulipunien sävyjen olevan liian vaaleita, ja kieltämättä ainakin tämä oma sävyni on varmasti joillekin liikaa, mutta itse olen silti ihan tyytyväinen. Huulipuna tuntuu todella hyvältä ja pehmeältä huulilla, eikä kuivata lainkaan, joten toivottavasti saan joskus kokoelmiini lisääkin Loracin punia. Alter Ego -punia myydään Loracin omilla nettisivuilla hintaan 18 USD, joka vastaa noin viittätoista euroa.

 

 

BAREMINERALS SKINCARE DUO SET

Tähän settiin kuuluu kaksi bareMineralsin ihonhoitotuotetta: Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser ja Smart Combination Smoothing Lightweight Emulsion. En löytänyt tätä kyseistä pakettia mistään, mutta Look Incredible kertoo duon arvon olevan 25 puntaa, eli noin 28 euroa. Tuo savipuhdistaja ainakin tuntui käytössä todella mukavalta, eikä se kuivattanut ihoani, kuten useimmat savinaamiot ja -tuotteet. Se muuntautuu voidemaiseksi kosteilla sormenpäillä pyöritellessä, ja piti ainakin oman ihoni öljyttömänä huomattavasti pidempään kuin normaalisti. Emulsiota en ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta se on öljytön ja kevyt koostumukseltaan, ja tarkoitettu erityisesti normaalille ja sekaiholle. Innolla otan senkin testiin!

 

BAREMINERALS SKINLONGEVITY VITAL POWER INFUSION

Tämä boxi olikin yllättävän bareMinerals painotteinen, mutta en pistä sitä lainkaan pahakseni. Tämän seerumin luvataan mm. tuovan iholle nuorekkuutta, kosteutta, ja vahvuutta, ehkäisevän aikaisia ikääntymisen merkkejä, sekä palauttavan kasvoille luonnollisen hehkun. 30ml kokoinen puteli oli bareMineralsin sivuilla hinnaltaan 38 USD eli noin 33,5e, joten kyseessä on kohtuullisen arvokas tuote tässäkin. En ehtinyt tätäkään vielä kokeilemaan, mutta teen sen ehdottomasti sopivan hetken tullessa. Ehkäpä viikonlopun aikana? 

 

 

Tässäpä siis marraskuun Look Incredible Deluxe Beauty Box, joka ainakin omasta mielestäni oli ihan huippu. Väittäisin, että tämä on yksi parhaista boxeista, jonka olen koskaan avannut. Suosikkituotetta on tässä kuussa todella vaikea valita, sillä kaikki niistä olivat niin mielenkiintoisia, ja kaikissa tuntuu olevan paljon hyviä puolia. Koko laatikon arvoksihan jäi noin 98 euroa, joka on erittäin hyvä tulos, kun maksan boxista noin 49e toimituskuluineen. Vai mitä itse sanoisit?

 

Jos itse kiinnostuit Look Incrediblen boxeista, niin täältä voit kurkata lisää tietoa kaikista heidän boxivaihtoehdoistaan! Ihanaa viikonloppua!

 

Kirsikka W.L

Pages