Ladataan...

Lokakuun Bette Box tuli noudettua pakettiautomaatista eilen illalla, ja heti saatuani sen käsiini tiesin, että sisältö on mitä luultavimmin pieni pettymys. Boxi oli nimittäin painoltaan todella kevyt, ja useimmiten kevyet boxit ovat olleet omasta mielestäni jokseenkin kehnoja. Avattuani laatikon fiilikset vain varmistuivat. Kyse ei ollut oikeastaan siitä, etteikö boxissa olisi ollut tarpeeksi tuotteita, tai etteikö sen arvo olisi ollut riittävä, vaan ennemminkin se, että sisältö oli vaan niin kauhistuttavan tylsä. Minä itse en ainakaan osannut innostua oikein mistään tuotteista. 

 

 

 

HERBINA FACE KEVYT KASVOVOIDE

*kohdistus: seka- ja rasvoittuva iho

"Herbinan uutuus, kevyt kasvovoide, jossa on raikas tuoksu, kosteuttaa ihoasi 24 tuntia. Voiteen sisältämät avokado- ja manteliöljy kosteuttavat ja C-vitamiinia sisältävä tyrnimehu piristää ihoasi. Tuotteen hinta on noin 5e/50ml. Ostopaikat SokosEmotion -myymälät, isot K-Citymarketit ja Prismat."

 

Herbina on todella kiva merkki, ja olen tykännyt oikeastaan kaikista heidän tuotteistaan, jotka ovat boxin mukana tulleet. Tässäkään kasvovoiteessa ei periaatteessa ole mitään vikaa, vaan oikeastaan päinvastoin. Se tuoksuu hyvältä, on kerrankin geelivoide, imeytyy nopeasti iholle, ei tahmaa, ja on täysikokoinen. Jotenkin vain tuntuu, että erilaisia naama- ja vartalovoiteita tulee boxista ihan jatkuvasti. Toinen harmittava seikka on se, että oma pintakuiva sekaihoni kaipaisi nimenomaan näin ilmojen viiletessä hieman hoitavampaa voidetta. Tämä todella ohut ja kevyt voide olisi kyllä sopinut kesälle todella hyvin. Noh, vaikken itse tätä käyttäisikään, niin avomies lupasi ottaa tuotteen omien ihonhoitotuotteidensa joukkoon.

 

 

LUMENE AJATON TIIVISTETTY SEERUMI

"Lumenen tuotteet ovat boxien suosikkeja kuukaudesta toiseen, niin myös minunkin! Olenkin innoissani saadessani esitellä teille Lumenen uutustuotteen, Ajaton seerumin, jonka uudenlainen koostumus yhdistää seerumin tehon ja kosteusvoiteen pehmeyden. Sen kimmoisa, geelimäinen koostumus muuttuu iholla kevyeksi, nopeasti ihoon imeytyväksi seerumiksi. Iho näyttää täyteläiseltä ja säteilevältä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi on saatavilla tavarataloista hintaan noin 17,90e/15ml."

 

Seerumit ovat yleensä aina kiinnostaneet minua, mutta tämä kyseinen tuote on kehitetty nimenomaan aikuiselle iholle, josta puhuttaessa tarkoitetaan lähes aina 50+ ikää. En oikein ymmärrä, mikä pakonomainen tarve Bettellä on aina tuputtaa meille nuoremmillekin tilaajille näitä anti-age -tuotteita? Ne jäävät aina käyttämättä, koska oma ihoni ei ole vielä päässyt teini-iästä ohi, ja nämä aikuisen ihon tuotteet ovat sille aivan liian hoitavia ja voimakkaita. Se että tuote sopii jokaiselle ihotyypille ei tarkoita, että se välttämättä sopisi kaikenikäisille. Olisi kiva, että Bettellä ruvettaisiin ottamaan huomioon enemmän myös tilaajien ikäluokat. Tästä ongelmasta löytyy toinenkin esimerkki tästä samasta boxista, mutta siitä lisää vähän myöhemmin. Boxin mukana oleva koko on näytekoko, täysikokoinen 50ml tuote on hinnaltaan 49e.

 

 

NATURA SIBERICA TAIGA DAILY PROTECTION -SUOJAAVA KÄSIVOIDE

"Taiga Daily Protection suojaava käsivoide Natura Sibericalta on merkin myydyin tuote Ranskassa ja ranskalaisnaisten mielipiteeseen voi kauneudenhoidossa yleensä luottaa. Voide imeytyy nopeasti ja suojaa ympäristön haittavaikutuksilta. Siperian mäntyöljy vahvistaa ihoa ja pellavansiemenöljy pehmentää ja ravitsee ihoa parantaen sen kuntoa. Tuotteella on lisäksi luonnonkosmetiikan ICEA-sertifikaatti. Hinta 5,90e/75ml, saatavilla Sokos, StockmannHehkuHouse of Organic ja Oletkaunis.fi -verkkokaupat."

 

Huomaatteko, mitä tarkoitan? Kolme voidetta samassa boxissa on mielestäni jo ihan liikaa. Itse en myöskään käytä ollenkaan erillistä käsirasvaa, vaan homman hoitavat vartalovoiteet ja muut sen kaltaiset tuotteet. Tämä 30ml matkakoko menee siis kiertoon! Natura Siberica itsessään on kyllä todella kiva merkki, jolta olisi varmasti löytynyt boxiin paljon mielenkiintoisempiakin tuotteita. Tästä kyseisestä voiteesta en osaa nyt sanoa oikein mitään, sillä en aio avata sitä, kun se joka tapauksessa menee jollekin muulle.

 

 

MANNA KADAR LIPLOCKED PRIMING LIP WAND -HUULIPUNAKYNÄ

"Meikkejä te olette toivoneet ja lokakuussa löydät boxistasi LipLocked Priming Lip Wand huulikiillon, joka on Manna Kadarin bestseller tuote. Boxeista löytyy huulikiiltoja kolmessa eri sävyssä, joista saat yhden. Tuotteessa on runsas pigmentti, se on helppo levittää ja se pysyy hyvin paikallaan kuivattamatta huulia. Tämä on se tuote joka on piste iin päälle viimeistelemässä lookisi. Huulikiillon hinta on 24USD/2,5g. Saatavilla verkkokaupasta mannakadarcosmetics.com."

 

Manna Kadar ei ole useimmiten säväyttänyt meikeillään, vaan ne ovat olleet hintaansa nähden aika kehnoja. Olen kuitenkin kuullut paljon hyvää heidän huulituotteistaan, ja verkkosivuilta lueskeltuani tämä tuote vaikuttaakin ihan hyvältä. Uskaltaisin kuitenkin väittää, että tämä tuote on oikeasti huulipunakynä, ei huulikiilto, sillä se käyttäytyy täysin huulipunamaisesti, eikä erityisemmin kiilläkään. Oma kynäni on sävyssä Rouge, joka on pinkkiin taittava kirkas punainen. Ihan kiva sävy, muttei mitenkään uusi tai ihmeellinen, ja varastoistani löytyy varmasti jo vähintään yksi samanlainen sävy. Plussaa kuitenkin siitä, että kynää ei tarvitse terottaa, vaan sitä pyöritetään pohjasta ylöspäin juuri niinkuin tavallistakin huulipunaa!

 

 

O.B. PROCOMFORT TAMPONIT

"Viimeiseksi löydät boxistasi tuotteen, jonka historiaa harva tietää. Tamponin kehitti 50-luvulla naisgynekologi Judith Esser, joka ei halunnut tinkiä uintiharrastuksestaan kuukautisten aikana. Hän mullisti keksinnöllään intiimihygienian ja antoi naisille uudenlaisen vapaudentunteen. o.b. uusi ProComfort tamponi Dynamic Fit -teknologialla on merkin kaikkien aikojen mukavin tamponi, joka antaa luotettavan suojan ja mielenrauhan. Tuotteen hinta 3,07e/16kpl. Saatavilla päivittäistavarakaupoista."

 

Minulla tamponit tulevat kyllä käyttöön, vaikka ovatkin todella tylsä tuote kauneusboxissa. Moni on kuitenkin tuonut ilmi sen, etteivät kaikki naiset käytä tamponeja lainkaan, osa sen takia etteivät halua, ja osa sen takia, ettei heillä ole kuukautisia. Menkkojen puuttuminen voi johtua monesta syystä kuten elämäntavoista, hormonaalisesta ehkäisystä, vaihdevuosista tai sairaudesta, jonka takia tamponit ja kuukautissuojat ovat mielestäni todella huono varsinainen tuote boxiin. Extratuotteena ne varmasti menisivät, mutta tällä lailla yhtenä täysikokoisena tuotteena ajatus on mielestäni hieman puolimatkassa. Vai olenko ajatuksieni kanssa itsekseni?

 

Lisäksi boxista löytyi muutama näytepussi Lumenelta ja Novexpertiltä, sekä tuoksunäyte Kenzolta, joka on mielestäni tullut boxin mukana jo kertaalleen. Itse en näillä näytteillä useimmiten tee mitään, vaan ne jäävät vain nurkkiin pyöriskelemään ikuisiksi ajoiksi. Tuoksunäytteitäkin nuuhkaisen vain kerran, jonka jälkeen joko hankin täysikokoisen version tai sitten en. Useimmiten en.

 

 

Kaikenkaikkiaan boxi sisälsi siis kolme täysikokoista tuotetta, yhden matkakoon, yhden testikoon, ja neljä näytettä. Boxin arvoksi tuli noin 49e, josta kuitenkin suuri osa koostui tuosta Lumenen seerumitesteristä. Ilman sitä boxin arvoksi jäi 31e, joka ei mielestäni yllätä ollenkaan näin tylsäsisältöisen boxin kohdalla. 

 

Ensi kuun boxin luvataan valmistavan meidät talven juhlakauteen, joka jo kolkutteleekin ovella. Boxista löytyy selektiivisen kosmetiikkabrändin meikkituote, meikkitarvike ja ihonhoitotuotteita joilla saavuttaa kirkas ja kosteutettu iho. Bette Boxin Instagram -tilillä on myös annettu joitain vinkkejä tulevasta boxista, ja itse veikkaisin sen sisältävän ainakin irtoripset tai ripsivärin. Itse liputan irtoripsien puolesta! Koodilla MARRASBETTE saat 20% alennusta marraskuun boxista, joten tilailu käy mielessä, niin kannattaa ehdottomasti käyttää tuo koodi hyödyksi.

 

Mitä mieltä itse olit boxista? Mitä veikkaat ensi kuun laatikon sisältävän?

 

Kirsikka W.

Ladataan...

Olen opiskellut Helsingin yliopistossa nyt hieman reilun kuukauden, ja tässä ajassa eteen on tullut paljon asioita, joita en ole aikaisemmin tiennyt. Oikeastaan, osa asioista on ollut sellaisia, etten ole niitä aikaisemmin tullut edes ajatelleeksi! Jotkut niistä ovat hyviä juttuja, jotkut hieman vähemmän, ja jotkut taas riippuvat täysin omasta mielipiteestä. Ajattelin tässä postauksessa jakaa teidänkin kanssanne kymmenen asiaa, joita en tiennyt yliopistosta.

 

 

1. YLIOPISTO EI OLE KOULU

Tätä meille painotettiin jo heti ensimmäisenä päivänä niin tuutoreiden, luennoitsijoiden kuin rehtorinkin toimesta. Yliopistoa ei missään tapauksessa saa kutsua kouluksi, sillä sitä se ei todellisuudessa ole. Jos erehdyt kysymään esimerkiksi "milloin koulu alkaa perjantaina?", sinulle huomautetaan heti, että kyseessä on yliopisto. Tämä on etenkin fuksien keskuudessa aiheuttanut jos jonkinmoista vitsiä, sillä kukaan ei oikeastaan ihan ymmärrä, miksi juttu otetaan niin vakavasti. En oikeastaan itsekään ole asiasta varma. Ehkä taustalla on se ajatus, että koulu on pakollinen oppilaitos, mutta yliopisto on vapaaehtoinen suuremman tiedonjanon sammutusta varten oleva laitos. Hämmentävää asiassa on kuitenkin se, että yliopistot ovat korkeakouluja...

 

2. KURSSEILLA ON 90% LÄSNÄOLOPAKKO

Okei, tämä vaihtelee vähäsen kurssista riippuen, mutta useimmilla kursseilla läsnäolopakkoprosentti on todella korkea. Ja niistä pidetään kiinni todella tarkasti! Esimerkiksi jos jollain kursseilla on lähiopetusta seitsemän kertaa, joiden tuntimäärästä tulee yhteensä 21, on paikalla oltava lähes yhdeksäntoista tuntia. Parhaimmillaan tämä saattaa tarkoittaa sitä, ettet saa olla yhtäkään kokonaista kertaa poissa koulusta koko periodin (tai mahdollisen kahden periodin) aikana! Tietysti on sinulla on mahdollisuus pyytää, että saisit opettajalta joitain korvaavia tehtäviä poissaoloja vastaan, mutta hänellä ei ole mitään velvollisuuksia suostua siihen. Tämä järjestely johtaa siihen, että pahimmillaan opiskelijat tulevat sairaana kouluun, sillä tunneilta ei vain voi olla poissa.

 

3. OPISKELU MAKSAA

Suomessa puhutaan opiskelun olevan ilmaista, mutta näin yliopisto-opiskelijan näkökulmasta se on hyvin hintavaa. Tietenkään maksut eivät ole mitenkään verrattavissa esimerkiksi Jenkkien lukukausimaksuihin, mutta en minä tätä ilmaiseksi kuitenkaan missään tapauksessa kutsuisi. Lukukausimaksu on jo itsessään satasen, ja jossei sitä saa maksettua, niin ei voi ilmoittautua läsnäolevaksi tulevalle vuodelle. Myös hankittavia oppikirjoja ja muita tarvikkeita on paljon, mutta onneksi esimerkiksi kirjojen kanssa voi aina joustaa. Omaan opintosuuntaani kuuluvat keittiötyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, jotka pitää itse kokonaan hankkia. Minä pääsin helpolla leikkamalla vanhasta paidasta itselleni päähineen, saamalla keittiökengät äidin kaapista, ja ostamalla Tokmannilta seitsemän euron valkoisen t-paidan. Helsingin yliopiston logolla varustettu esiliina oli oikeastaan ainoa hankinta, johon jouduin kunnolla sijoittamaan rahaa. Pakollisen essun hinta on nimittäin 35e. Lisäksi ruuanlaittokursseillemme kuuluu raaka-ainemaksu, joka on noin 50e jokaista oppilasta kohden. Jos kaikki maksut sattuvat samaan kohtaan, niin siinä on opiskelijabudjetilla pähkinä purtavaksi.

 

4. LUENTOJEN ITSENÄISYYS

Toisin kuin muut kurssit, luennot ovat usein täysin vapaaehtoisia. Tietenkin joillekin kursseille kuuluu myös pakollisia luentoja, kuten esimerkiksi useimmat kurssin ensimmäiset luennot, mutta läsnäolijoita harvemmin niillä kirjataan ylös. Yliopistossa nimittäin oletetaan, että opiskelijat pitävät itse huolta omista kurssisuorituksistaan, joten josset käy luennoilla, niin sinun on hoidettava oppiminen jollain muulla keinolla. Kurssimateriaalit saa useimmiten kuitenkin internetin välityksellä itselleen, joten monesti varsinaisia muistiinpanoja ei paikanpäällä tarvitse kirjoitella. Itse olenkin opiskellut paljon kurssien sisällöistä kotona omassa rauhassa, ja skipannut luennoilla istumisen.

 

5. RUOKA EI OLE ILMAISTA

Tämä tulee usein aika monelle ihmiselle yllätyksenä, sillä vielä lukiossakin tarjotaan opiskelijoille ilmainen ruoka. Yliopistossa näin ei kuitenkaan ole, vaan ruokailuista pitää aina maksaa jonkin verran. Opiskelijakortilla hinta on muistaakseni vain reilu pari euroa, mutta itse silti välttelen Unicafeissa käymistä ja otan mieluummin eväät muualta. Vaikka yhdeltä kerralta hinta ei tunnukaan niin pahalta, niin pidemmän ajan saatossa siihen uppoaakin aikamoinen summa.

 

6. ESSEET OVAT PITKIÄ

Vaikka itse olen kirjoitellut esseitä jo yläasteella ja lukiossa, niin eivät ne ole mitään verrattuna yliopiston esseisiin. Lukiossa esseiden maksimipituutena pidettiin noin kuutta sivua, mutta yliopistossa määrä on moninkertainen. Hyvänä esseepituutena meille on nimittäin kerrottu noin 20-25 sivua! Huh, onneksi olen kirjoitellut edes jotain tekstejä näinä vuosina, vaikka en ole ollut koulussa, sillä muuten kirjoittamisen tuntumaan olisi huomattavasti hankalampi päästä. Täytyy kyllä todellakin palautella mieleen monie unohtuneita esseekirjoitustaitoja ennen kuin ensimmäinen täysipituinen esseetehtävä napsahtaa kohdalle.

 

7. AIKATAULU MUUTTUU PÄIVITTÄIN

Yliopistossa ei ole lainkaan samanlaisia kurssipalkkeja tai lukujärjestyksiä kuin peruskoulussa tai lukiossa. Kurssien tunnit ja luennot ovat vähän milloin sattuu, joten minkäänlaista pysyvää rutiinia ei lukujärjestykseen synny. Vapaapäivät keskellä viikkoa, kahdentoista tunnin päivät, usean tunnin hyppytunnit ja lauantailuennot ovat kaikki täysin mahdollisia. Esimerkiksi itselläni on tällä viikolla vain kolmena päivänä tunteja, ja niistäkin vain kaksi on pakollisia. On siis hieman haastavaa esimerkiksi sopia työvuoroja kovin rutiininomaisiksi, sillä yliopistolla vietettyjen päivien pituudet todellakin vaihtelevat niin radikaalisti. Joillekin tämä saattaa olla todellinen haaste, mutta itse pidän vaihtelusta, joten minun kohdallani tämä järjestely toimii erinomaisesti.

 

Minkälaisia asioita sinä olet oppinut aloittaessasi uudet opinnot?

 

Kirsikka W.

 

*Kuvalähde: Pixabay*

Ladataan...

The Body Shopilla vietetään jälleen kanta-asiakaspäiviä 26.-30.9. Kanta-asiakkaana saat kaikista meikkituotteista -30% ja muista tuotteista -20%. Valitettavasti alennuksen piiriin eivät kuulu lahjakortit tai joulukalenterit, mutta monia muita ihastuttavia tuotteita kyllä! Jos et vielä ole The Body Shopin kanta-asiakas niin älä huoli! Kanta-asiakkaaksi voit rekisteröityä helposti netissä muutamassa minuutissa, eikä se maksa senttiäkään. Tähän postaukseen olen kerännyt muutamia tärppejä sellaisista tuotteista, jotka innostavat minua eniten, ja joista uskon myös teidän muiden pitävän! Mainitut hinnat ovat normaalihintoja, joista tosiaan kanta-asiakaspäivillä saat joko tuon -20% tai -30% alennuksen.

 

 

KASVOSUIHKEET

Kasvosuihkeet ovat vieneet minun sydämeni aivan täysin, sillä ne ovat niin helppokäyttöisiä! Käytän niitä aamulla meikin alla, ja pitkin päivää raikastamaan kasvoja. Nyt The Body Shop on saanut valikoimiinsa viisi ihanaa kasvosuihketta, joilla on kaikilla oma tarkoituksensa: energisoiva mandariini, rauhoittava kookos, mattainen minttu, silottava mansikka, ja hehkuva ruusu. Suihkeet maksavat 9,50e/50ml, ja oma suosikkini noista on tuo mansikkainen suihke.

 

 

LIP JUICERS -HUULIKIILLOT

Tähän ihanaan huulikiiltoperheeseen kuuluu viisi herkullista kiiltopuikkoa, jotka nimensä mukaan tuoksuvat aivan mehuilta. Kätevästi pakatut ja täysin vegaaniset kiillot antavat huulillesi väriä ja kosteutta koko päiväksi. Saatavana ovat seuraavat tuoksu-/värivaihtoehdot: 

- vaaleanpunainen: kookos, passionhedelmä ja porkkana

- liila: acai, pitahaya ja mustikka

- vihreä: kiwi, lehtikaali ja vesimeloni

- pinkki: vadelma, punajuuri ja inkivääri

- punainen: mansikka, granaattiomena ja aloe

Kaikki huulikiillot tuoksuvat todella hyvältä, mutta kaksi suosikkiani ovat tuo sitruksinen vihreä ja veden kielelle tuova punainen. Kiiltojen hinta on 8,90e/kpl.

 

 

VANILLA PUMPKIN -TUOTTEET

Rajoitetuksi ajaksi myyntiin tulleet Vanilla Pumpkin -tuotteet tuovat mieleen kurpitsapiirakan ja pimenevät illat. Sarjaan kuuluu 250ml suihkugeeli, 30ml käsivoide ja 200ml vartalovoi, jotka on kaikki pakattu kauniisiin kuolleiden päivästä inspiroituneisiin pakkauksiin. Tuotteiden tuoksu on makea ja lämmin, ja ne ovat taattua The Body Shopin laatua. Kurpitsan ja vaniljan lisäksi tuotteissa on käytetty myös mm. hasselpähkinää ja vaahterasiirappia. Suihkugeelin hinta on 8,90e, käsivoiteen 6,90e ja vartalovoin 19,90e. 

 

 

ALOE CARING ROLL-ON DEODORANT

Tämä The Body Shopin Aloe -sarjaan kuuluva dödö on kliinisesti todistettu sopivaksi herkälle iholle. Tuote ei sisällä lainkaan hajusteita, väriaineita tai alkoholia, mutta aloe veraa kyllä senkin edestä! Dödö on nopeasti kuivuvaa, ja se hoitaa kainaloiden herkkää ihoa. Tuote sopii herkkäihoisten lisäksi jokaiselle ihotyypille, ja se maksaa 9,90e/50ml.

 

 

BRUSH ON RADIANCE -HOHTOPUUTERIKUULAT

Kun päivät alkavat pimetä, eikä aurinkoakaan näy enää yhtä usein, niin kasvojen iho saattaakin yllättäen alkaa näyttää hieman kalpealta ja elottomalta. Brush On Radiance -hohtokuulat ovat erinomainen ratkaisu, sillä ne tuovat kasvoillesi piristystä ja hehkua, sekä tahoittavat ihon sävyä. Helmillä voi halutessaan sipaista hieman raikkautta myös dekolteealueelle! Voit käyttää tuotetta puuterina koko kasvoille antamaan hohtoa, tai käyttää sitä korostustuotteena esimerkiksi poskipäillä ja amorinkaarella. Hintaa tuotteella on 26,50e/28g.

 

 

DROPS OF GLOW LUSTRE FINISH CREATOR -KUULTOVOIDE

Jos haluat ihollesi mieluummin kuultavamman lopputuloksen, niin valitse edellisen tuotteen sijasta tämä voidemainen korostustuote, joka jättää ihon hehkeän kuulaaksi. Voit käyttää voidetta suoraan kasvojen korkeimmilla kohdilla tai lisätä sitä meikki- tai päivävoiteesi sekaan! Voide antaa kasvoillesi luonnollisen hehkun ja karkottaa elottomuuden. Tuotetta annostellaan helppokäyttöisellä pipetillä, jolla saat varmasti aina sopivan määrän voidetta käyttöösi. 15ml pullolla on hintaa 16,90e.

 

Lisää mielenkiintoisia tuotteita ja tärppejä voit kurkata täältä ja täältä. Kivoja shoppailuhetkiä kanta-asiakaspäivien parissa!

 

Kirsikka W.

 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

**Kuvalähteenä The Body Shopin nettisivut**

 

 

Ladataan...

Vuoden 2018 I Love Me -messut järjestetään 19.-21.10. Helsingin Messukeskuksessa, ja ilokseni sain tänään sähköpostia selaillessani huomata, että minulle on myönnetty bloggaajapassi kyseiseen tapahtumaan. I Love Me -messut ovat siis kolmepäiväinen kauneuteen, muotiin ja hyvinvointiin painottuva tapahtuma, joilla pääset tutstumaan uusiin trendeihin, oppimaan uusia ja mielenkiintoisia asioita, ja shoppailemaan läjäpäin tuotteita edullisin messuhinnoin. Itse olen osallistunut tapahtumaan parina aikaisempanakin vuonna, ja viime vuoden messulöydöistäni voit lukea täältä.

 

 

Ilokseni minulle toimitettiin myös kaksi ylimääräistä lippua, jotka saan arpoa lukijoideni kesken, joten ei muuta kuin kalenteripäiviä varailemaan! Osallistumisohjeet/-säännöt ovat seuraavat:

- Sinun täytyy olla blogini lukija. Lukijaksi voit liittyä täällä Lilyssä, Bloglovin'issa, Blogit.fi -sivustollatheblogjungle.com -sivustolla, tai blogin Facebook -sivuilla

- Arvontaan osallistutaan kertomalla tämän postauksen kommenttikentässä, mikä sinua kiinnostaa messuilla eniten. Sisällytäthän kommenttiisi toimivan sähköpostiosoitteen, ja kerrot, mitä kautta blogiani seuraat.

- Seuraamalla Instagram -tiliäni sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi extra-arpa. Mainitsethan tästäkin kommentissasi, jotta saat ylimääräisen arpalipukkeen lunastettua!

- Arvontaan on aikaa osallistua 14.10.2018 klo 23.59. saakka. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei enää oteta huomioon!

- Liput toimitetaan sähköpostitse voittajalle 15.-16.10. välisenä aikana, joten pidäthän sähköpostiasi ja roskapostikansiotasi silmällä tuolloin! Ilmoitan voittajan myös postauksen kommenteissa.

- Arvonnassa on yksi voittaja, joka saa palkinnoksi kaksi yhden päivän lippua I Love Me -messuille. Liput ovat käytettävissä minä tahansa messupäivänä.

 

Onnea arvontaan ja nähdään messuilla!

 

Kirsikka W.

 

*Liput saatu bloggaajapassin kautta Messukeskukselta*

Pages