Bette Box helmikuu 2019 - minipurkkisirkus

Ihan ensimmäisenä haluan sanoa, että joo, täällä ollaan kyllä elossa! Viimeisen reilun kuukauden aikana on vaan ollut aika paljon kaikkea muuta tehtävää ja mietittävää, ja ensi viikon aikana kirjottelen täälläkin vähän omia kuulumisia pitkästä aikaa. Tässä postauksessa kurkitaan kuitenkin helmikuun Bette Boxin sisältöä.

 

 

Tammikuun boxia en tänne blogiin jakanut, sillä sain sen itselleni vasta niin kuun loppupuolella, ettei se enää tuntunut ajankohtaiselta. Pakko kuitenkin sen verran sanoa, että boxi oli oikeastaan todella mieleinen! Tästä helmikuun lootasta osasin jo lähetystietojen painon perusteella sanoa, ettei sisältö tulisi olemaan ihan yhtä mielekäs. Kevyemmät boxit nimittäin yhdeksän kertaa kymmenestä ovat tavallista huonompia. Ja niin kävi tälläkin kertaa.

 

LUMENE KLASSIKKO KOSTEUTTAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

"Lumene Klassikko kosteuttava silmänympärysvoide on kaikenikäisille sopiva kevyt ja hajusteeton silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ihanteellisesti ja imeytyy nopeasti. - - silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia ja niistä löytyy ainutlaatuinen tupasvillan ja puhtaan phjoisen lähdeveden yhdistelmä, joka kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. Ovh. 7,50e-13,90e/15ml. Saatavuus: hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, tavaratalot ja verkkokaupat."

Lumene ei edelleenkään kuulu omiin suosikkimerkkeihini, eikä silmänympärysvoide suosikkituotteisiini. Oli kuitenkin kiva, että näitä oli lähtenyt matkaan useampia erilaisia, ja kerrankin omalle kohdalleni osui tuote, jota ei ole tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Tätä tuotetta oli kuulemma toivottu boxiin todella paljon, mitä ehkä itse kuitenkin hieman epäilen, sillä kyseessä on niin edullinen linja, että tuotteen voi helposti käydä ostamassa ihan ruokakaupastakin. Tästä pääsemmekin mielestäni tämän tuotteen ongelmallisimpaan kohtaan, arvoon. Tuotteelle oli nimittäin merkitty minimihinnaksi 7,50e, vaikka todellisuudessa esim. Prismoissa ja Tokmanneilla sitä myydään hintaan 4,50e. Minun silmissäni tuotteen arvo on silloin 4,50e, ei 7,50e, jos se on helposti saatavilla sillä hinnalla ympäri Suomen. Olenkin laskenut koko boxin arvoon mukaan vain tuon 4,50e tämän voiteen kohdalta.

 

XZ EXTRA STRONG HIUSKIINNE

"XZ Extra Strong Hiuskiinne on kokenut uudelleenlanseerauksen syksyllä 2018. Tuote antaa erittäin voimakkaan pidon ja onkin ihanteellinen viimeistelyyn. Kiinnitä kampaus paikoilleen ja anna sille pitkäkestoinen pito suihkuttamalla hiuskiinnettä noin 20-30cm päästä hiuksista. Ovh. 2,90e/100ml. Saatavuus: päivittäistavarakaupat ja tavaratalot."

Tämä oli olevinaan boxin toinen ja viimeinen täysikokoinen tuote, vaikka 100ml pullo on itselleni kyllä ihan selkeästi matkakoko. Minua se ei oikeastaan haitannut, sillä käytän lakkaa niin harvoin muutenkin, jonka vuoksi tämäkin pullo luultavasti löytää kotinsa jonkun muun hoteista. Ihan ok tuote, muttei todellakaan mitään hehkutettavaa.

 

 

SCHWARZKOPF BLOND ME KERATIN RESTORE BONDING SHAMPOO JA TEHOHOITO

"Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding shampoo on täyteläinen, sulfaatiton shampoo, joka puhdistaa hellästi kuormittamatta hiuksen käsittelemättömiä osia. Tuote vahvistaa hiusten rakennetta, silottaa ja hoitaa huokoisia vaalennettuja tai värjättyjä hiuksia. Ovh. noin 22,90e/250ml. Saatavuus: parturi-kampaamot ja Stockmann -tavaratalot."

"Schwarzkopf  Blond Me Keratin Restore Bonding tehohoito hoitaa ja vahvistaa hauraiden, vaalennettujen ja värjättyjen hiusten sisäistä rakennetta. Tehohoito tasapainottaa värjättyjen ja huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa. Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele. Ovh. noin 24,90e/200ml." Saatavuus: parturi-kampaamot ja Stockmann -tavaratalot."

Nämä kaksi hiustenhoitotuotetta oli lähetetty kaikille, riippumatta vastaanottajan omasta hiustenväristä tai laadusta. Mielestäni on erittäin epämieluisa valinta lähettää kaikille tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu vaalennetuille hiuksille, vaikka ne sopisivatkin käyttöön myös muille. Ymmärrän siis hyvin, miksi osa on ollut näreissään näistä tuotteista. Itsellänikään ei ole vaalennetut hiukset, eikä värjätytkään muualta kuin latvoista, mutta seuraava hiusvaiheeni tulee olemaan blondi, joten tuotteet tulevat varmasti käyttöön silloin. Enemmän itseäni harmittaa tuotteiden pienet koot, sillä molemmista lähetettiin boxissa vain 30ml näytekoot, jotka omassa päässäni riittävät ehkä juuri ja juuri kahteen tai kolmeen kokeilukertaan.

 

 

BIO2YOU NATURAL HIUSNAAMIO

"Bio2You Natural hiusnaamio sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Tuote tekee hiuksistasi pehmeät ja kiiltävät. Levitä tuote pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3min ja huuhtele. Ovh. noin 21,30e/200ml. Saatavuus: Life -myymälät, Life.fiSinunapteekki.fi ja Apteekkituotteet.fi."

Bio2Youn tuotteita on tullut boxeista aiemminkin, ja minä olen itseasiassa kirjoittanut heidän tuotteistaan myös ihan oman postauksen. Olen joka kerta pitänyt kaikesta, jota olen päässyt kokeilemaan, jonka vuoksi tämä tuote onkin suosikkini koko boxista. Toivon todella, että se on yhtä mieluisa, kuin kokeilemani ihonhoitotuotteet. Tästäkin tuotteessa boxissa on pienempi koko, 50ml, vaikka olisin mielelläni ottanut täysikokoisen tuotteen. Pakko sanoa, että kuten aikaisemmin Bette Boxin mukana tulleen voiteen kanssa, tämäkin purkki näyttää vajaalta, ihan kuin sieltä olisi lusikoitu osa pois ennen lähettämistä. Outoa, että näin on tapahtunut Bio2Youn tuotteiden kanssa nyt jo kahteen otteeseen.

 

Plussana boxin mukana tuli myös 10ml näytepullo Salusin vitamiinivalmistetta. Näitä on tullut boxeissa jo ainakin kolmesti, eikä niitä ole kertaakaan tullut käytettyä. Ennemmin ottaisin vaikka suklaata tai niitä hajuvesinäytteitä, joista on sentään edes joskus ollut jotain hyötyä.

 

 

Vaikka boxi sinänsä sisälsi myös ihan kivoja ja mielenkiintoisiakin tuotteita, niin en voinut olla muuta kuin pettynyt. Arvoa sillä oli nimittäin omien laskujeni mukaan noin 19,60e, mikä ei todellakaan ole tarpeeksi yllätysboxista, jonka hintakin on melkein parikymppiä. Itse olen sitä mieltä, että yllätysboxeissa arvon pitäisi olla vähintään kaksinkertainen laatikon hintaan nähden, mutta Bette Boxin kanssa se toteutuu aika harvoin. Toivoin todella tammikuun boxin kohdalla, että muutos parempaan olisi ollut pysyvä, mutta tämä helmikuun boxi ei todellakaan vakuuta. Lisäksi sisällön lupailtiin etukäteen olevan arvoltaan 33e (mikä ei mielestäni sekään ole vielä tarpeeksi suuri arvo), joka ei millään muotoa toteutunut. Ei edes vaikka olisi saanut sen kalleimman silmänympärysvoidevaihtoehdon.

 

Ensi kuun boxin teemana ovat yksityiskohdat, joten en oikein tiedä mitä odottaa. Huomattavasti parempaa boxia nyt ainakin!

Mitä mieltä itse olit tämän kuun sisällöstä? Kiljahtelitko riemusta vai olitko sinäkin pettynyt?

 

Kirsikka W.

 

*Sisältää mainoslinkin*

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ihan p-a-s-k-a...en tykännyt yhtään. Kyllä minä ne silti käytän, mutta...En yleensäkään tykkää tuollaisista minituotteista. Pitää olla vähintään matkakokoinen. Onneksi sain tarjouksen pätkästä, jossa boxin hinta on 13 eur, muuten, voisin vaikka hermostua :D

Kirsikka W.

Mulle kelpaa joistakin tuotteista minikootkin, mutta sillon kun kyseessä on tuote, jonka tehoa ei välttämättä vielä parilla ekalla käyttökerralla huomaa, olisi hyödyllisempää saada isompia testikokoja. Esim. meikkivoiteista tai kynsilakoista (tai meikeistä ylipäätään) voi hyvin laittaaa jonkun pienemmänkin koon, koska niistä voi testauksen jälkeen heti sanoa, aikooko sitä jatkossa käyttää. 

Hyvä, että sulla on taas hyvä tarjous meneillään, niin ei mennyt ainakaan hirveästi rahaa hukkaan tämän kuukauden takia :)

Yhtä sirkusta!

Ihan p-a-s-k-a...en tykännyt yhtään. Kyllä minä ne silti käytän, mutta...En yleensäkään tykkää tuollaisista minituotteista. Pitää olla vähintään matkakokoinen. Onneksi sain tarjouksen pätkästä, jossa boxin hinta on 13 eur, muuten, voisin vaikka hermostua :D

Fanny (Ei varmistettu)

Kiitos Kirsikka että jaat mielipiteitä ja ajatuksia boksista, nämä ovat Betten tiimille elintärkeitä! Harmi kuulla, että te ette ole olleet täysin tyytyväisiä helmikuun Betteen! Toivottavasti maaliskuun boxi osuu enemmän teidän makuun Terkuin
Fanny/Bette Box

Kirsikka W.

Kiva kuulla! Omasta mielestäni on tosi tärkeää aina kertoa rehellisesti mielipiteeni boxeista, ja on kiva kuulla, että teidänkin puolesta ne otetaan huomioon :) Innolla odottelen maaliskuun boxia, parasta toivoen!

Kommentoi