The Body Shopin parhaat

Minä olen kosmetiikan suurkuluttaja, ja kaappini ovat pullollaan mitä ihanempia tuotteita. Rakastan uusien juttujen kokeilua, mutta on kuitenkin myönnettävä, että ehdottomia suosikkejakin minulta löytyy. The Body Shop on yksi niistä. Nautin hirveästi hyväntuoksuisista ja tuntuisista tuotteista, ja The Body Shop osaa niillä saroilla hommansa ihan ehdottomasti. Jouluaatto on reilun viikon päästä, joten nyt annan vielä viimeiset TOP 5 joululahjavinkkini niille, joilla tonttuiluhommat ovat vielä kesken!

 

 

1. Seaweed Oil-Control Gel Cream

Tämä Merilevä päivävoide on tarkoitettu sekaiholle, ja se kosteuttaa, kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Voide on kevyen ja raikkaan tuntuista iholla, ja se tuoksuu omaan nenääni aivan ihanalta! Voide sisältää muun muassa seesaminsiemenöljyä, soijaöljyä ja E-vitamiinia, jotka yhdessä muiden ainesosien kanssa hillitsevät talineritystä, ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista ja antaa iholle mattaisen pinnan. Tämä tuote on sopinut pintakuivalle sekaiholleni erinomaisesti, ja on ehdottomasti yksi parhaita päivävoiteita, joita olen koskaan kokeillut. Hintaa tuotteella on 21,50e/50ml, joka ei mielestäni ole näin hyvästä tuotteesta mikään paha hinta.

 

2. Born Lippy Watermelon Lip Balm

Tässäpä erinomainen huulibalsami kaikille herkullisten tuotteiden ystäville. Vesimelonin tuoksuinen ja makuinen balsami kosteuttaa huulia, ja antaa niille ihanan kiillon. Tuote sisältää muun muassa vesimeloninsiemenöljyä, mehiläisvahaa, risiiniöljyä ja E-vitamiinia, joten tämä ei vain tuoksu melonilta, vaan sen ainesosissakin on käytetty vesimelonia. Vesimeloni on yksi omista suosikkituoksuistani, ja siksi rakastankin tätä balsamia, mutta tuotetta on saatavilla myös monessa muussa eri maussa, joten kaikille löytyy varmasti se oma suosikki. Hintaa yhdellä huulibalsamillapurkilla on 5,50e, joten näitä kehtaa ostaa pakettiin vaikka useammassakin maussa!

 

3. Tea Tree Oil 20ml

En tule varmaan koskaan hehkuttamaan teepuuöljyä tarpeeksi, ja osa teistä lukijoista saattakin jo olla ihan kyllästyneitä tähän ainaiseen samaan tarinaa. Pysyn silti sanojeni takana, sillä etenkin tämä The Body Shopin teepuuöljy on aivan uskomattoman hyvä tuote kipeille ihonalaisille finneille, märkiville mätäpäille, ja alati kukkiville mustapäille. Herkkänenäiset eivät ehkä nauti tuotteet tuoksusta, mutta itselleni siitä tulee höyrysaunamainen olo, ja aivan kylpyläfiilis. Tätä tuotetta voidaan käyttää myös esimerkiksi höyryhengittelyssä tai jalkakylvyissä, mutta itse käytän sitä osana kasvojenhoitoa. Teepuuöljyllä on antiseptisia vaikutuksia, jonka takia se sopii moneen. 20ml pullo maksaa 14,50e, ja tuotetta saa myös 10ml pullossa, jonka hinta on 9,50e.

 

4. Pink Grapefruit Body Butter

Pink Grapefruit -sarjan tuoksu on suosikkituoksuni koko The Body Shopin valikoimasta! Ja koska talvisin iho on herkästi kovilla, niin mikään ei ole tärkeämpää kuin säännöllinen kosteutus rasvan, voiteen tai vartalovoin avulla. Suosittelen itse aivan ehdottomasti vartalovoita, jonka rikas ja paksu koostumus on niin riittoisaa, että ahkerallakin rasvaajalla se kestää käytössä hyvän tovin. Vartalovoit tuntuvat myös itselläni imeytyvän paremmin ja nopeammin, kuin vartalolle tarkoitetut kosteusvoiteet, joten iho ei jää inhottavan tahmaiseksi käytön jälkeen. 200ml puteli maksaa 19,50e, ja näitä vartalovoipurkkejakin on uskomattoman monessa eri tuoksussa.

 

5. Vanilla Chai Festive Tin

Tämä joululahjapakkaus on kyllä sellainen unelma, että itse olisin superinnoissani, jos kaivaisin sen aattona paketista esiin. Oikeastaan tätä ei välttämättä tarvitse edes paketoida, sillä se tulee niin nätissä kultaisessa joulupallossa. Vanilla Chai on tuoksuna sekoitus kardemummaa, vaniliaa ja kanelia, ja se on tämän joulun kausituoksuista oma suosikkini. Tämä joululahjakokoelma sisältää 60ml Vanilla Chai suihkugeelin, 50ml Vanilla Chai vartalonkuorinnan, 50ml Vanilla Chai vartalovoin ja 30ml Vanilla Chai käsivoiteen. Paketti maksaa 28e, joten alle kolmellakympillä saa hankittua aivan ihastuttavan lahjan jollekin läheiselle. Jos joku haluaa lahjoa minua tällä paketilla, niin en pane pahakseni!

 

 

Tässä siis omat suosikkini, mitkä näistä haluaisit nähdä omassa paketissasi?

 

Kirsikka W.

 

*Sisältää mainoslinkkejä

** Kuvalähde: The Body Shop

 

Kommentoi